PRIVATE DINING & SELSKABER I KØBENHAVN

PRIVATE DINING & SELSKABER I KØBENHAVN

Private dining med LETZ SUSHI

Hos LETZ SUSHI tilbyder vi Private Dining på flere af vores restauranter i København. Når du bestiller Private Dining hos LETZ SUSHI, får du din egen tjener tilknyttet dit selskab, så du ikke skal ikke på andet end at nyde festen.

Tag et kig i vores menukort, og find inspiration til din næste fest hos os! Vi tilbyder sushi af højeste kvalitet med bæredygtig fisk og økologisk ris. Derudover kan I nyde godt af vores drikkekort som blandt andet indeholder lækre cocktails, japansk øl, sake samt et stort udvalg af vine.

hvad er private dining?

Når du bestiller Private Dining, hos LETZ SUSHI, sørger vi for alt det praktiske. I får jeres egen tjener tilknyttet jeres selskab, hyggelige private omgivelser og en unik madoplevelse. Private Dining er et godt alternativ til at leje et festlokale, når du skal fejre livets højdepunkter – eller bare gerne vil holde en god fest! Det eneste, du skal sørge for, er at vælge menuen og sætte gæstelisten. Resten klarer vi.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i en af vores restauranter i København.

Private dining i københavn

Vores restauranter har forskellig kapacitet, og nogle af vores Private Dining lokaler har plads til flere end andre. Vi tilbyder Private Dining løsninger i vores restaurant i Vanløse (op til 25 pers.) samt på Store Kongensgade (op til 16 pers.), på Islands Brygge (op til 14 pers.) og på Værnedamsvej i hjertet af Vesterbro (op til 15 pers.)

Sushi med fokus på bæredygtighed

Når du bestiller Private Dining hos LETZ SUSHI, får du naturligvis sushi med fokus på bæredygtighed. Al vores fisk er certificeret inden for bæredygtig fangst eller ansvarligt opdræt, vores ris er økologisk og vores soya bliver fragtet hertil med skib for at spare på CO2’en. Hos LETZ SUSHI bestræber vi os på at lave lækker og indbydende sushi, på den mest bæredygtige, økologiske og ansvarlige måde – uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller smag.

Er dine gæster vegetarer eller veganere, kan vi nemt tilpasse menuen. Vi tilbyder både vegetariske retter og vegansk sushi. Vi har desuden også mange retter med kød til de gæster, der ikke er vilde med fisk.

Få et uforpligtende tilbud

Vi vil altid gerne give et uforpligtende tilbud på dit næste selskab. Udfyld formularen her, så kontakter vi dig.