PRIVATE DINING & SELSKABER

PRIVATE DINING & SELSKABER

Private dining med LETZ SUSHI

Hos LETZ SUSHI tilbyder vi Private Dining på flere af vores restauranter. Private Dining hos os giver dig mulighed for at holde din næste fest i smukke rammer og med fokus på lækker mad. Menuen vælger du selv. Tag et kig i vores menukort, og find inspiration. Derudover stiller vi vores drikkekort til rådighed, så du og dine gæster ikke kommer til at mangle noget. Når du bestiller Private Dining hos os, får du din egen tjener tilknyttet dit selskab. Du skal ikke tænke på andet end at nyde festen og det gode selskab.

hvad er private dining?

Når du bestiller Private Dining, har du mulighed for at samle venner og familie i en af vores restauranter i jeres eget private rum. Private Dining er et godt alternativ til at leje et festlokale, når du skal fejre livets store og små øjeblikke.

Med Private Dining på en af vores LETZ SUSHI-restauranter er det nemt at samles om de vigtige stunder i livet. Det eneste, du skal sørge for, er at vælge menuen og gæstelisten. Resten klarer vi, mens du nyder dagen og aftenen.

Hold dit næste selskab hos os

Vores Private Dining gør det muligt for dig at holde dit næste selskab i smukke omgivelser hos os. Vi ordner alt det praktiske, så du kan nyde tiden med dine gæster. Private Dining er ideelt til fødselsdage, jubilæer, receptioner og andre festlige begivenheder.

Alt efter hvilken af vores restauranter, du vælger som lokation for dit selskab, kan vi tilbyde forskellig kapacitet. Nogle af vores restauranter har plads til flere mennesker end andre, men én ting er sikkert: Private Dining hos os sker altid i smukke omgivelser, som skaber rammerne for en uforglemmelig aften.

Private dining i københavn

Leder du efter et sted, der tilbyder Private Dining i København, behøver du ikke lede længere. På flere af vores restauranter i København har du nemlig mulighed for at bestille Private Dining. Ønsker du dig en uforglemmelig aften, hvor smagen er i højsædet, er Private Dining i København på en af vores restauranter lige noget for dig. Vi tilbyder Private Dining løsninger i vores restaurant i Vanløse samt på Store Kongensgade og Islands Brygge.

Når du bestiller Private Dining i København hos os, får du naturligvis sushi med fokus på bæredygtighed. Al vores fisk er bæredygtigt certificeret, vores ris er økologisk og vores soya bliver fragtet hertil med skib for at spare på CO2’en. Vi er altid bevidste om, hvordan vi kan skabe lækker sushi på den mest bæredygtige måde.

Hvis du inviterer gæster, der er vegetarer eller veganere, kan vi nemt tilpasse menuen, så der også er noget, de kan spise. Vi laver nemlig vegansk sushi, som du kan vælge som en del af menuen. Vi har også mange retter med kød til de gæster, der ikke er vilde med fisk.

Få et uforpligtende tilbud

Vi vil altid gerne give et uforpligtende tilbud på dit næste selskab. Udfyld formularen her, så kontakter vi dig.