LETZ SUSHI Vesterbro

Værnedamsvej 8, 1619 København V

Åbningstider:
MIDLERTIDIGE ÅBNINGSTIDER
Alle dage: 16.00-21.00

Vi har åbent alle helligdage med undtagelse af d. 24. - 26. december samt d. 9. - 13. april.

Velkommen på
Vesterbro

På en af Vesterbros hyggeligste gader, Værnedamsvej, finder du en af vores restauranter. Her serverer vi velsmagende sushi lavet med bæredygtig fisk og økologisk ris.

Selvom restauranten er en af vores mindre, er der stadig mulighed for at nyde din sushi på en af siddepladserne indenfor – og udenfor på Værnedamsvej, når vejret tillader det.

Oplagt er det dog også at tage din sushi med dig som takeaway, hvor du i nærheden af restauranten både finder Frederiksbergs smukke gader og den hyggelige Sankt Jørgens Sø. Perfekte omgivelser til at nyde din sushi.

kreativ og eksperimenterende sushi på vesterbro

Leder du efter sushi på Vesterbro, som godt må være udover det sædvanlige? Værnedamsvej er kendt for sine mange lækre specialforretninger og spisesteder, én af dem er LETZ SUSHI. Restauranten er placeret i skellet mellem Vesterbro og Frederiksberg, og ligger derfor tæt på kendte lokationer som Vesterbro Torv og Planetariet.

Hos LETZ SUSHI på Vesterbro har vi specialiseret os i bæredygtig og økologisk sushi, så du kan nyde den japanske spise med god samvittighed.

Vores menukort spænder bredt, og indeholder både de klassiske nigiri og makiruller, samt lækre salater, varme retter og special-ruller. Vi mener selv, at vi serverer sushi til enhver smag.

Hos LETZ SUSHI på Vesterbro tilbyder vi altid nye spændende varianter af sushi. Prøv for eksempel vores månedsmenuer, små forretter eller særlige signatur-ruller, der byder på atypiske makiruller.

altid gode råvarer

Sushi har en simpel opbygning, hvilket gør, at alle råvarer er nødsaget til at være af højeste kvalitet. Af den grund anvender vi kun certificeret fisk og økologiske ris i vores sushi. Ligesom vi kun anvender ingefær uden farvestoffer, hvilket er grunden til at vores ingefær er helt neutral i farven.

Hvis du spørger os, går kvalitet og bæredygtighed nemlig hånd i hånd. Hos LETZ SUSHI på Vesterbro ønsker vi derfor kun at benytte rene råvarer, som er blevet fremstillet på bedste vis både for din og miljøets skyld.

takeaway sushi på vesterbro

Er du på jagt efter god take away sushi på Vesterbro? Hos LETZ SUSHI mener vi, at det skal være nemt og overkommeligt at finde et sundt alternativ til de sædvanlige take away-steder. Vi tilbyder derfor velsmagende, bæredygtig og frisk sushi på Vesterbro, som du kan tage med, hvorhen du vil.

Vi har et stort udvalg af take away sushi på Vesterbro, så du finder med garanti noget, der falder i din smag. Er du ikke pjattet med rå fisk, kan du eksempelvis få sushi med oksekød, kylling og vegetarfyld i stedet. Lad dig inspirere af vores spændende menukort, som du finder her.

Har du lyst til at prøve kræfter med japansk øl eller sake, kan du også få det hos LETZ SUSHI på Vesterbro. LETZ SUSHI på Vesterbro har åbent mandag til fredag og søndag fra 16-21.00. Lørdag er der åbent fra 11.30-21.00