Åbningstider:
Vi har lukket Værnedamsvej nr. 8 og glæder os til at byde jer velkommen til vores restaurant lidt nede af gaden og åbne i nr. 2 i nye, flotte omgivelser med plads til siddende gæster.

Velkommen på Vesterbro

I en af Vesterbros hyggeligste gader, Værnedamsvej, finder du en af vores restauranter. Her serverer vi velsmagende sushi lavet med bæredygtig fisk og økologisk ris.

Selvom restauranten er en af vores mindre, er der stadig mulighed for at nyde din sushi på en af siddepladserne indenfor – og udenfor på Værnedamsvej, når vejret tillader det.

Oplagt er det dog også at tage din sushi med dig som takeaway, hvor du i nærheden af restauranten både finder Frederiksbergs smukke gader og den hyggelige Sankt Jørgens Sø. Perfekte omgivelser til at nyde din sushi i København V og omegn.

kreativ og eksperimenterende sushi på vesterbro

Leder du efter sushi på Vesterbro, som godt må være udover det sædvanlige? Værnedamsvej er kendt for sine mange lækre specialforretninger og spisesteder, og et af dem er LETZ SUSHI. Restauranten er placeret i skellet mellem Vesterbro og Frederiksberg i et af København V’s hyggeligste områder.

Hos LETZ SUSHI på Vesterbro har vi specialiseret os i sushi med fokus på bæredygtighed, så du kan nyde den japanske spise med god samvittighed.

Vores menukort spænder bredt og indeholder både klassisk sushi, samt lækre salater, varme retter og special-ruller. Vi mener selv, at vi serverer sushi til enhver smag i vores sushirestaurant i København V.

Hos LETZ SUSHI på Vesterbro tilbyder vi altid nye, spændende varianter af sushi. Prøv for eksempel vores månedsmenuer, små forretter eller særlige signatur-ruller, der byder på atypiske makiruller.

altid gode råvarer

Sushi har en simpel opbygning, hvilket gør, at du tydeligt kan smage de forskellige råvarer. Derfor anvender vi kun råvarer af højeste kvalitet hos LETZ SUSHI på Vesterbro. Al fisk er ansvarligt opdrættet og skånsomt fanget, og vores ris er økologiske.

Hvis du spørger os, går kvalitet og bæredygtighed  hånd i hånd. Hos LETZ SUSHI på Vesterbro ønsker vi derfor kun at benytte rene råvarer, som er blevet fremstillet på bedste vis både for din og miljøets skyld.

Når du bestiller takeaway-sushi i København V, får du din sushi i takeawaybakker med fokus på bæredygtighed. Vi har selv udviklet komposterbart og bionedbrydelig takeaway-emballage, så vi bruger så lidt plastik som overhovedet muligt. Derfor kan du med ekstra god samvittighed bestille takeaway hos LETZ SUSHI på Vesterbro.

takeaway-sushi på vesterbro

Er du på jagt efter god takeaway-sushi på Vesterbro? Hos LETZ SUSHI mener vi, at det skal være nemt og overkommeligt at finde et godt alternativ til de sædvanlige take away-steder. Vi tilbyder derfor velsmagende og frisk sushi på Vesterbro, som du kan tage med, hvorhen du vil.

Vi har et stort udvalg af takeaway-sushi på Vesterbro, så du finder med garanti noget, der falder i din smag. Er du ikke vild med rå fisk, kan du eksempelvis få sushi med oksekød, kylling og vegetarfyld i stedet.

Der findes mange steder i København V, hvor du kan nyde din sushi. Du kan tage den med hen i Skydebanehaven, som er en af Vesterbros absolutte perler, eller du kan sætte dig på en bænk og nyde det pulserende byliv i København V. Du kan også nyde din mad udenfor hos LETZ SUSHI på Vesterbro.

Har du lyst til at prøve japansk øl eller sake, kan du også få det hos LETZ SUSHI på Vesterbro.