Åbningstider:
Søndag til torsdag: 12.00-21.00
Fredag og lørdag: 12.00-22.00 (køkkenet lukker 21.00)

Velkommen på Vesterbro

I en af Vesterbros hyggeligste gader, Værnedamsvej, finder du LETZ SUSHI Vesterbro. Her serverer vi hver dag velsmagende sushi lavet med bæredygtig fisk og økologisk ris.

Hos LETZ SUSHI Vesterbro har du rig mulighed for at nyde din sushi i vores flotte to etagers restaurant med 34 siddepladser indenfor – eller udenfor på Værnedamsvej, når vejret tillader det.

Det er også muligt at tage din sushi med dig som takeaway, hvor du i nærheden af restauranten både finder Frederiksbergs smukke gader og den hyggelige Sankt Jørgens Sø. Perfekte omgivelser til at nyde din sushi på Vesterbro og omegn.

KREATIV SUSHI PÅ VESTERBRO

Leder du efter sushi på Vesterbro, som godt må være udover det sædvanlige? Værnedamsvej er kendt for sine mange lækre specialforretninger og spisesteder, og et af dem er LETZ SUSHI. Netop på grund af sit udvalg af kvalitetsmad, drikke, kunst og kultur er den parisinspirerede gade også blevet kåret som en af de mest cool gader i verden af mediet Time Out!

I vores restaurant på Værnedamsvej kan du hver dag nyde en dejlig menu med sushi fra 12:00-21:00 – og til klokken 22:00 i weekenden (køkkenet lukker 21.00).

Vores menukort spænder bredt og indeholder både klassisk sushi, lækre salater, varme retter og special-ruller. Vi serverer altid nye, spændende varianter af sushi for at kunne tilbyde noget til enhver smag i vores sushirestaurant i København V. Prøv for eksempel vores veganske sushi, små forretter eller særlige signatur-ruller, der byder på atypiske makiruller.

Selv hvis du har nogle allergier eller er gravid, er der et rigt udvalg af sushi til dig på Vesterbro. Har du nogle spørgsmål til menukortet, er du altid velkommen til at spørge vores personale. Derudover har vi samlet en sushi-ordbog, hvor du kan læse om de forskellige japanske retter.

ALTID GODE RÅVARER

Sushi har en simpel opbygning, hvilket gør, at du tydeligt kan smage de forskellige råvarer. Derfor anvender vi kun råvarer af højeste kvalitet hos LETZ SUSHI på Vesterbro. Al fisk er ansvarligt opdrættet og skånsomt fanget, og vores ris er økologiske. Af samme årsag er vores sushikokke også nøje udvalgt for at sikre den bedste madoplevelse for vores gæster.

Hvis du spørger os, går kvalitet og bæredygtighed nemlig hånd i hånd. Hos LETZ SUSHI på Vesterbro ønsker vi kun at benytte rene råvarer, som er blevet fremstillet på bedste vis både for din og miljøets skyld. Af den årsag har vi specialiseret os i sushi med fokus på bæredygtighed, så du kan nyde den japanske spise med god samvittighed.

FÅ SUSHI SOM TAKEAWAY PÅ VÆRNEDAMSVEJ

Er du på jagt efter god takeaway på Værnedamsvej eller Vesterbro? Hos LETZ SUSHI mener vi, at det skal være nemt og overkommeligt at finde et godt alternativ til de sædvanlige takeawaysteder. Vi tilbyder derfor velsmagende og frisk sushi på Vesterbro, som du kan tage med, hvorhen du vil.

I vores restaurant på Værnedamsvej har vi indrettet kælderniveauet til et flot takeawayområde, hvor du nemt og hurtigt kan hente din sushi. Når du bestiller sushi som takeaway i København V, får du din sushi i takeaway-bakker med fokus på bæredygtighed. Vi har selv udviklet komposterbart og bionedbrydelig takeaway-emballage, så vi bruger så lidt plastik som overhovedet muligt. Derfor kan du med ekstra god samvittighed bestille takeaway hos LETZ SUSHI på Værnedamsvej.

Ønsker du at nyde din sushi i nærmiljøet, findes der mange hyggelige steder i København V. Du kan tage sushien med hen i Skydebanehaven, som er en af Vesterbros absolutte perler, eller du kan sætte dig på en bænk og nyde det pulserende byliv i København V. Du kan også nyde din mad udenfor hos LETZ SUSHI på Vesterbro.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos LETZ SUSHI Vesterbro!