LETZ SUSHI Vanløse

Jernbane Allé 36, 2720 Vanløse

Åbningstider:
Søndag-torsdag: 12.00-22.00
Fredag-lørdag: 12.00-23.00 (køkkenet lukker kl. 22.00)

Vi har åbent alle helligdage
(med undtagelse af 24., 25. og 26. december)

Velkommen i Vanløse

Besøg vores store, lyse lokaler i det centrale Vanløse tæt på butikker, metroen og S-toget. Her har vi højt til loftet og masser af plads – både indenfor i flotte lokaler eller udenfor, når vejret indbyder til det.

I Vanløse finder du alle dine favoritter fra os, hvad enten du drømmer om en delikat frokost med familien eller vil nyde en fuldendt aften før turen går videre i byen. Du finder boblende cocktails, skønne starters, fantastiske ruller og himmelske desserter.

Mangler du de perfekte lokaler til en fejring eller et event? Så har du rigtig gode muligheder for dette i restauranten.

Har du brug for et privat område? Vi hjælper gerne med at gøre dit event eller fejring til noget helt specielt.

Sushi i Vanløse

Sushi i hjertet af Vanløse

Er du på jagt efter god sushi i Vanløse, hvor både maden og omgivelserne er i top? Besøg LETZ SUSHI i Vanløse, her vil du opleve kvalitets sushi ud over det sædvanlige. Restauranten har en central placering i Vanløse tæt på både Vanløse station og metro. Det er derfor let at besøge LETZ SUSHI i Vanløse, uanset hvor i landet du kommer fra. Vi ser frem til at byde dig velkommen til vores restaurant i Vanløse!

Kvalitets sushi i Vanløse

Perfektion, kreativitet og bæredygtighed er de tre ord, der beskriver LETZ SUSHI i Vanløse bedst, og det er det der gør vores sushi til noget helt særlig. Vi bestræber os hver dag på at skabe de bedste rammer for din sushi-oplevelse ved at skabe den bedst mulige, smukkeste og mest velsmagende sushi.

Hos LETZ SUSHI i Vanløse er sushien derfor altid fremstillet af de bedste råvarer, både når det kommer til kvalitet og bæredygtighed. Vi er nemlig af den optik, at råvarerne er altafgørende for kvaliteten af din sushi, hvilket er årsagen til, at vi stiller så høje krav til kvaliteten af vores råvarer.

Af den grund finder du også kun kokke i vores køkken, der har styr på deres håndværk, og dermed er i stand til at fremstille sushi der smager, overrasker og beriger. Besøger du vores sushirestaurant i Vanløse, kan du altså se frem til en god og velsmagende aften!

Sushi med god samvittighed i Vanløse

Siden 2003 har LETZ SUSHI serveret kvalitets sushi til danskerne, og nu kan vi også tilbyde vores gæster bæredygtig sushi. LETZ SUSHI er nemlig den første sushikæde i Europa, der sælger bæredygtig og ansvarlig opdrættet fisk. Foruden det, serverer vi også kun ingefær og tang, der ikke er tilsat farvestoffer. Ligesom vores økologiske ris er tørdyrket, og blevet dyrket med fokus på at være så CO2 neutrale som muligt. Af den grund bliver risene også fragtet hertil med tog i stedet for fly.

Desuden er vores servietter, takeawayposer og andre produkter i papir fremstillet af FSC-certificeret træ, hvilket betyder, at træet kommer fra bæredygtig skovbrug.  Og en sidste vigtig ting – vores sushibakker består af 80 % genbrugsplast, og er produceret i Danmark med fokus på genbrug og energivinding.

Er du interesseret i at læse mere om vores bæredygtige tiltag, og vores visioner for fremtiden, kan du læse meget mere her.

Bæredygtig takeaway sushi i Vanløse

Ønsker du at bestille takeaway sushi i Vanløse, kan vi også klare det. Bestiller du takeway sushi hos os, kan du se frem til frisk, bæredygtig og ikke mindst smagfuld sushi til en overkommelig pris. Hos LETZ SUSHI i Vanløse finder du et stort udvalg af takeaway sushi, hvor du kan bestille alle dine favoritter fra vores à la carte menu. Er du nysgerrig efter at se, hvad du finder af lækkerier på vores menukort? Gå opdagelse i vores takeaway menukort som byder på et væld af delikate retter for enhver smag, også hvis du er vegetar, veganer eller slet ikke bryder dig om fisk.