LETZ SUSHI Vanløse

Jernbane Allé 36, 2720 Vanløse

Åbningstider:
Søndag til torsdag: 12.00-21.00
Fredag og lørdag: 12.00-22.00 (køkkenet lukker 21.00)

Sushi i Vanløse

Besøg vores store, lyse restaurant i det centrale Vanløse tæt på butikker, metroen og S-toget. Her har vi højt til loftet og masser af plads – både indenfor i vores flotte lokaler og udenfor, når vejret indbyder til det.

Hos LETZ SUSHI i Vanløse finder du alle dine favoritter fra os, hvad enten du ønsker en hyggelig frokost med familien eller vil nyde en fuldendt aften, før turen går videre i byen. Boblende cocktails, delikate starters, smagfulde ruller og himmelske desserter. Alt på vores menukort kan desuden bestilles som takeaway.

Mangler du de perfekte lokaler til en fejring eller et event? Så har du rigtig gode muligheder for dette i vores restaurant i Vanløse.

Har du brug for et privat område? Vi hjælper gerne med at gøre dit event eller fejring til noget helt specielt.

SUSHI I HJERTET AF VANLØSE

Er du på jagt efter god sushi i Vanløse, hvor både maden og omgivelserne er i top? Besøg vores LETZ SUSHI restaurant i Vanløse, hvor du vil opleve sushi ud over det sædvanlige. Uanset om du er gravid, har allergi overfor bestemte råvarer eller ønsker vegansk sushi, går vi ikke på kompromis med kvaliteten af vores sushi i Vanløse.

LETZ SUSHI Vanløse er placeret centralt – tæt på både tog og metro. Fra Vanløse station tager det blot 2 minutter at finde os på gåben. Det er derfor let at besøge vores sushi-restaurant , uanset hvor du kommer fra. Vi ser frem til at byde dig velkommen til vores restaurant i Vanløse! Du finder vores lækre sushi på Jernbane Allé 36 i Vanløse.

KVALITETSSUSHI MED FOKUS PÅ BÆREDYGTIGHED

Perfektion, kreativitet og bæredygtighed er de tre ord, der beskriver vores restaurant i Vanløse bedst, og det er det, der gør vores sushi til noget helt særligt. Vi bestræber os hver dag på at skabe de bedste rammer for din sushi-oplevelse ved at skabe den bedste og mest velsmagende sushi, hvad enten du spiser i vores restaurant i Vanløse eller bestiller takeaway hos os.

Hos LETZ SUSHI i Vanløse er sushien altid fremstillet af de bedste råvarer, både når det kommer til kvalitet og bæredygtighed. Vi tror på, at råvarerne er altafgørende for kvaliteten af din sushi, hvilket er årsagen til, at vi stiller så høje krav til kvaliteten af vores råvarer.

Af den grund finder du også kun kokke i vores køkken, der har styr på deres håndværk, og dermed er i stand til at fremstille sushi, der smager, overrasker og beriger. Besøger du vores sushirestaurant i Vanløse, kan du således se frem til en god og velsmagende aften med kvalitetssushi med fokus på bæredygtighed.

Hos LETZ SUSHI Vanløse har du derudover mulighed for at booke din egen sushikok og tage restaurantoplevelsen med hjem. Læs mere om at leje en kok her – vi sikrer dig den samme gode kvalitet af sushi, som du kender fra Vanløse.

SUSHI MED GOD SAMVITTIGHED

Siden 2003 har LETZ SUSHI serveret kvalitetssushi til danskerne, og nu kan vi også tilbyde vores gæster sushi med fokus på bæredygtighed. LETZ SUSHI er nemlig den første sushikæde i Europa, der udelukkende sælger bæredygtig og ansvarligt opdrættet fisk. Vores ingefær og tang er desuden ikke er tilsat farvestoffer, ligesom vores økologiske ris er tørdyrket i Italien med fokus på at være så CO2-neutrale som muligt. Af samme grund bliver risene også fragtet hertil med tog i stedet for fly.

Når du bestiller takeaway fra vores restaurant i Vanløse, får du din sushi i danskproducerede takeaway-bakker, der består restprodukter fra landbruget, herunder halm og andre fossilfrie overskudsmaterialer. Vores takeaway-poser, servietter og andre produkter i papir fremstillet af FSC-certificeret træ, hvilket betyder, at træet kommer fra bæredygtigt skovbrug.

Læs mere om vores bæredygtige tiltag, og vores visioner for fremtiden.

LÆKKER TAKEAWAY I VANLØSE

Hos LETZ SUSHI i Vanløse kan du både sidde på vores restaurant eller bestille takeaway. Bestiller du din sushi som takeaway hos os, kan du se frem til frisk, bæredygtigt fremstillet og ikke mindst smagfuld sushi til en fair pris. Når du bestiller takeaway hos os, kan du vælge mellem et stort udvalg af sushi og andre retter. Hvis du er vegetar eller veganer, kan du prøve vores veganske sushi, og hvis du hellere vil have noget andet end fisk, har vi også det.

I vores takeaway-menukort kan du se hele vores udvalg af lækker sushi og andre delikate retter. Da alle vores kampagner på sushi også gælder takeaway, er der rig mulighed for at få et godt tilbud, næste gang du køber sushi-takeaway. Når du bestiller takeaway hos LETZ SUSHI Vanløse, bestemmer du selv, om du vil hente din mad, eller om vi skal levere den til dig.