Letz Sushi Store Kongensgade

St. Kongensgade 44, 1264 København K

Åbningstider:
MIDLERTIDIGE ÅBNINGSTIDER
Alle dage: 12.00-21.00

Vi har åbent alle helligdage med undtagelse af d. 24. - 26. december samt d. 9. - 13. april.

Velkommen på
St. Kongensgade

I vores flotte lokaler i indre København kan du få sushi efter alle kunstens regler – både til frokost og aften. Du kan finde lækre starters, fantastiske ruller, himmelske desserter og skønne cocktails.

Restaurantens centrale placering gør det til et oplagt sted at starte en tur i byen med venner eller afslutte en dag med oplevelser i vores smukke hovedstad.

Vi har åbent til frokost alle ugens dage med særligt gode tilbud. Du kan naturligvis også hente takeaway til de travle dage. Takeaway finder du nede af trappen ved siden af indgangen og så til højre.

Har du brug for et privat område? Vi hjælper gerne med at gøre dit event eller fejring til noget helt specielt.

Sushi på Store Kongensgade

Leder du efter et lækkert sted at spise sushi på i indre København? Kom forbi vores flotte LETZ SUSHI restaurant på Store Kongensgade 44. I 2018 slog vi dørene op for LETZ SUSHI på St. Kongensgade. Kom forbi vores hyggelige sushirestaurant på Store Kongensgade til velsmagende sushi, eller bestil takeaway, som du kan nyde i ro og mag derhjemme. Ligegyldig, hvad du er til, sætter vi rammerne for en god aften med sushi på Store Kongensgade.

Sushi i indre by af højeste kvalitet

Hos LETZ SUSHI på Store Kongensgade går vi aldrig på kompromis med kvalitet og smag. Vi serverer derfor kun smagfuld sushi af højeste kvalitet, som er tilberedt af vores dygtige sushikokke. Vores menukort er bygget op omkring lækre tempura- hapsere, forskellige versioner af edamame-bønner, miso, tofu og ikke mindst sushiklassikere, som maki-ruller og nigiri. Hos LETZ SUSHI ønsker vi at berige og overraske vores gæster, derfor finder du også nye former for sushi i vores sortiment. Er du interesseret i at se vores udvalg af sushi på Store Kongensgade, finder du vores menukort ovenfor.

Et klimavenligt valg

Har bæredygtighed betydning for dit valg? Når du bestiller sushi hos LETZ SUSHI på St. Kongensgade, støtter du op omkring en mere klimavenlig tilgang til sushi. Hos LETZ SUSHI benytter vi kun certificeret fisk og økologiske ris i vores sushi. Vi ønsker nemlig kun at bruge rene råvarer i vores sushi, som er produceret under ordentlige forhold. Vores mål er at være førende indenfor bæredygtig sushi i Danmark.

Derfor bruger vi også kun sushibakker af genbrugsplast, som er produceret i Danmark. Sushibakkerne består af 80 % genbrugsmateriale, som giver stor energivinding ved forbrænding. Derudover frigives kun CO2 og CO ved selve forbrændingen. Hos LETZ SUSHI på Store Kongensgade holder vi åben alle dage fra 11.30-22.00. Kom forbi LETZ SUSHI til en dejlig aften i sushiens tegn.