LETZ SUSHI Store Kongensgade

St. Kongensgade 44, 1264 København K

Åbningstider:
Søndag til torsdag: 12.00-21.00
Fredag og lørdag: 12.00-22.00 (køkkenet lukker 21.00)

Velkommen på
St. Kongensgade

I vores restaurant på Store Kongensgade i indre by i København kan du få sushi efter alle kunstens regler – både til frokost og aften. Forkæl dig selv med en dejlig middag spækket med lækre starters, fantastiske ruller, himmelske desserter og skønne cocktails i vores stemningsfyldte restaurant. Eller bestil din mad som takeaway, så du kan nyde det i Kongens Have eller derhjemme, alt efter hvilket humør du er i.

Vi har åbent til frokost alle ugens dage med særligt gode tilbud. Vi glæder os til at forkæle dig med sushi af den bedste kvalitet – lavet med bæredygtig fisk og økologisk ris.

Har du brug for et privat område? Vi hjælper gerne med at gøre dit event eller fejring til noget helt specielt.

Sushi i KØBENHAVN K

Leder du efter et lækkert sted at spise sushi i indre by? Kom forbi vores flotte LETZ SUSHI-restaurant i Store Kongensgade 44 i København K. I vores hyggelige sushirestaurant i Store Kongensgade finder du velsmagende sushi, som du kan nyde i restauranten efter en hyggelig dag i indre by – eller du kan bestille takeaway, som du kan nyde i ro og mag derhjemme eller et andet sted i København K. Ligegyldigt, hvad du er til, sætter vi rammerne for en god aften med sushi i indre by.

Sushi i indre by af højeste kvalitet

Hos LETZ SUSHI i Store Kongensgade går vi aldrig på kompromis med kvalitet og smag. Vi serverer derfor kun smagfuld sushi af højeste kvalitet, som er tilberedt af vores dygtige sushikokke. Vores menukort er bygget op omkring lækre tempura-hapsere, forskellige versioner af edamame-bønner, miso, tofu og ikke mindst sushiklassikere som maki-ruller og nigiri.

Hos LETZ SUSHI i indre by ønsker vi at berige og overraske vores gæster, derfor finder du også nye former for sushi i vores sortiment. Hvis du er i København K og får lyst til et lækkert måltid sushi, er vores restaurant i St. Kongensgade derfor et oplagt valg.

Book bord i vores sushirestaurant i St. Kongensgade nu.

Et klimavenligt valg

Går du op i bæredygtighed? Når du bestiller sushi i vores restaurant i indre by, støtter du op omkring en mere klimavenlig tilgang til sushi. Hos LETZ SUSHI benytter vi kun certificeret fisk og økologiske ris i vores sushi. Vi ønsker kun at bruge rene råvarer, fordi vi tror på, det er sundere for dig og for vores planet. Vores mål er at være førende indenfor bæredygtig sushi i Danmark.

Derfor har vi udviklet vores egne sushibakker til takeaway med fokus på bæredygtighed. Når du bestiller sushi som takeaway hos os i København K, får du din sushi i bionedbrydelige bakker med bioplastlåg produceret af sukkerrør.

SUSHI TAKEAWAY I KØBENHAVN

Indre by i København byder mange hyggelige steder, hvor du kan holde picnic, når solen skinner. Med et tæppe, nogle gode venner og takeaway fra den nærmeste LETZ SUSHI er du garanteret en hyggelig eftermiddag og aften.

Når du bestiller sushi som takeaway i vores restaurant i indre by, kan du vælge at hente din mad selv eller at få den leveret. Vi kan levere din mad til alle dine favoritsteder i indre by – det eneste, vi skal bruge, er en adresse.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos LETZ SUSHI i indre by!