VEGANSK SUSHI

Vegansk sushi i København, Roskilde og Aarhus

Hos LETZ SUSHI bestræber vi os på at have noget for enhver smag, og derfor finder du også vegansk sushi i vores sortiment. Mange tror fejlagtigt, at veganere ikke kan spise sushi, da sushi oftest forbindes med rå fisk. Dette er langt fra tilfældet – faktisk kan langt de fleste retter laves i en vegansk version, og sushi er ingen undtagelse. Her på siden, kan du læse meget mere om vores lækre udvalg af vegansk sushi og andre veganske retter.

Prøv vores veganske sushimenuer

Hos LETZ SUSHI finder du vegansk sushi på alle vores sushi restauranter i København, Aarhus, Roskilde og Nordsjælland. Vi tilbyder flere forskellige typer af vegansk sushi, blandt andet Go Green, Avocado Rush og Vegan.

Vores Vegan sushi-rulle er en lækker blanding af inari (friturestegt ris pakket i tofu), avocado, slikærter, asparges, agurk og gomadressing, mens Avocado Rush er en toppet Makirulle med avocado, agurk, slikærter og gomadressing. Begge ruller er sushi uden fisk.

Vores menu Long Time No Sea er en oplagt vegansk sushimenu, du kan dele med en anden. Ud over Avocado Rush består menuen også af Veggie Crunch, Crispy Vegan og All Green. Hvis du har lyst til noget andet end vegansk sushi, har vi masser af andre veganske retter på vores menukort.

Har du spørgsmål til menukortet? Så er du altid velkommen til at spørge personalet i din lokale LETZ SUSHI restaurant. Find din nærmeste LETZ SUSHI her.

Andre veganske retter

Hvis du har lyst til noget andet end vegansk sushi, finder du mange forskellige veganske retter på vores menukort. Vi kan varmt anbefale vores tempurastegte grøntsager, der bliver serveret med wasabi yuzu dip. De smager himmelsk, og er et oplagt supplement til din veganske sushi. Du skal dog være opmærksom på, at tempura-grøntsagerne er stegt i den samme olie som vores rejer.

Har du brug for en lille snack inden hovedmåltidet, kan vi anbefale en skål med edamamebønner enten plain eller toppet med gomadressing. Som hovedmåltid har vi vores velsmagende The Veggie Bowl med avocado, slikærter, asparges, gulerod, friteret tofu, wakame og marinerede rødløg på en bund af ris. Ønsker du en rigtig forret, kan du vælge vores Veggie Starter med tofu, avocado, japansk dressing, rosenkarse og de altid smagfulde sojamarinerede rødløg.

Der er rig mulighed for at spise vegansk hos LETZ SUSHI. Vores ris og edamamebønner er desuden økologiske, og vi arbejder hver dag på at finde de mest bæredygtige løsninger.

Vegansk takeaway

Vil du hellere nyde din sushi ude i byen eller derhjemme, kan du bestille vegansk sushi som takeaway på vores restauranter i København, Aarhus eller Nordsjælland. Vores takeaway-menukort bugner med smagsfuld vegansk sushi. Udvalget af vegansk sushi til takeaway er den samme, som når du spiser på en af vores restauranter. Det er derfor helt op til dig, hvor du ønsker at nyde din sushi henne. Når du bestiller vegansk takeaway hos LETZ SUSHI vælger du, om du selv vil hente din mad, eller om du vil have den leveret hjem til dig.

Bestil vegansk sushi som takeaway her.