Vegansk sushi

Vegansk sushi

Sushi er også for veganere

Hos LETZ SUSHI bestræber vi os på at have noget for enhver smag, derfor finder du også vegansk sushi i vores sortiment. Mange tror fejlagtigt, at veganere ikke kan spise sushi, da sushi normalt forbindes med rå fisk. Dette er dog langt fra tilfældet, faktisk kan de fleste retter laves i en vegansk version, og sushi er ingen undtagelse.

Prøv vores veganske sushimenuer

Hos LETZ SUSHI finder du flere forskellige veganske sushimenuer, retter og snacks. Heriblandt to sushimenuer som begge byder på lækre vegan sushivarianter: Vegan og Sea of green.

Vi kan også varmt anbefale vores tempurastegte grøntsager, der bliver serveret med wasabi yuzu dip. De smager himmelsk, og er et oplagt supplement til din vegan sushi. Du skal dog være opmærksom på, at tempura-grøntsagerne er stegt i den samme olie som vores rejer. Har du ikke lyst til sushi, bør du prøve vores Vegan Vitaminbombe, som det fremgår i navnet, er den sprængfyldt med vitaminer. Vores Vegan Vitaminbombe indeholder wakame, agurk, avokado, tofu, edamamebønner og sojamarinerede rødløg og så er den toppet med chili sesam.

Har du brug for en lille snack inden hovedmåltidet, kan vi anbefale en skål med edamamebønner enten plain eller toppet med gomadressing. Ønsker du en rigtig forret, er vores Veggie starter med tofu, avocado, japansk dressing, rosenkarse og de altid smagsfulde sojamarinerede rødløg.

Som du nok kan høre, er der rig mulighed for at spise vegansk hos LETZ SUSHI.

Vegan sushi take away

Vil du hellere nyde din sushi ude i byen, eller i hjemmets trygge rammer, er du altid velkommen til at bestille din vegan sushi som take away. Vores take away menukort bugner med lækkert vegansk sushi. Udvalget af vegan sushi til take away er nemlig den samme, som når du spiser på en af vores restauranter. Det er derfor helt op til dig, hvor du ønsker at nyde din sushi henne.

Vil du læse mere om vores vegan menuer, finder du vores menukort her.