Markedsføringssamtykke

Markedsføringssamtykke

Betingelser og samtykke

Jeg giver samtykke til, at LETZ SUSHI må kontakte mig via e-mail, sms, sociale medier (fx Facebook) og kommunikationsapps (fx Messenger) med tilbud, konkurrencer, kampagner og events, der vedrører sushi og andre relaterede produkter fra LETZ SUSHI.

LETZ SUSHI må bruge mit samtykke til at orientere mig og spørge, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke mht. til eventuelle samarbejdspartnere, produkter eller andre kontaktformer.

Målrettet markedsføring

Jeg giver samtykke til, at LETZ SUSHI må gemme og bruge oplysninger om mig og dele dem indenfor LETZ SUSHI og med de af LETZ SUSHI valgte databehandlere med henblik på at sende mig markedsføring vedr. LETZ SUSHIs produkter. Der er tale om kontaktoplysninger, lokation, køn, alder, købs- og søgeadfærd, interesser og andre oplysninger fra fx hjemmesider, cookies og Beacons. Du kan læse mere om behandlingen af dine personoplysninger i persondatapolitikken her.

LETZ SUSHI sender kun nyhedsbreve ud til de modtagere, som selv har valgt at tilmelde sig nyhedsbrevet og bruger såkaldt ”dobbelt tilmelding”, så man ikke kan bruge andres e-mailadresse. Hvis man har modtaget LETZ SUSHI’s nyhedsbrev uden at have givet sin accept, kan det skyldes, at en person, som man kender, har videresendt det.

Tilbagetrækning af samtykke

Du kan til hver en tid tilbagekalde dit samtykke ved at gå ind på din profil på takeaway.letzsushi.dk og slette den, ved at klikke på ”afmeld nyhedsbrev” nederst i nyhedsbreve fra LETZ SUSHI. Du kan også sende en e-mail til LETZ SUSHI på info@letzsushi.dk. Hvis du trækker dit samtykke tilbage vil en eventuel profil på takeaway.letzsushi.dk blive slettet.

LETZ SUSHI APS vil opbevare dine personlige informationer, indtil du trækker dit samtykke tilbage.

Retsgrundlaget for behandlingen af dine personlige data er det samtykke, du har givet.

(opdateret d. 3/3 2021)