Markedsføringsvilkår

Markedsføringsvilkår

Disse markedsføringsvilkår indeholder information om LETZ SUSHI’s behandling af personoplysninger i forbindelse med markedsføring til de personer, der har givet samtykke hertil.

I tillæg til disse vilkår gælder også vores generelle persondatapolitik, som vi opfordrer til dig at læse.

Tilmelding til nyhedsbrev
Ved at registrere dine personoplysninger giver du LETZ SUSHI adgang til at behandle dit navn og din mailadresse med henblik på, at vi kan sende dig nyhedsbreve på din angivne mailadresse.

Oprettelse af bruger på takeaway.letzsushi.dk
Ved at registrere dine personoplysninger giver du LETZ SUSHI adgang til at behandle dit navn, din mailadresse, din adresse, dit køn og din fødselsdato samt oplysninger om din lokation, købs- og søgeadfærd, interesser og andre oplysninger fra vores hjemmeside og tredjeparters hjemmesider, cookies og Beacons med henblik på, at vi kan sende dig markedsføring på din angivne mailadresse, som sms, som push-beskeder (notifikationer), til din bruger på sociale medier (Facebook, Instagram og Tiktok) samt via dine kommunikationsapps (Messenger, Whats-app og Snapchat).

Det dobbelte samtykke
LETZ SUSHI har af sikkerhedsmæssige hensyn valgt kun at sende direkte markedsføring til de personer, som har bekræftet deres samtykke via et såkaldt ”dobbelt opt-in” (eller en ”dobbelt tilmelding”). Det betyder, at du efter din tilmelding modtager en mail fra os, hvori vi beder dig om at bekræfte dit samtykke. Det er ikke noget vi gør for at irritere dig, men vi gør det for, at vi er sikre på, at du er den, du udgiver dig for at være og at dine kontaktoplysninger er korrekte.

Hvis du ikke bekræfter dit samtykke indenfor 30 dage, bliver dine personoplysninger slettet og du vil ikke modtage nyheder, mm. fra os fremadrettet.

Brug af databehandler
Dine personoplysninger registreres og opbevares i en database, som administreres af vores databehandler, Klaviyo, Inc., der bistår os med vores markedsføringsaktiviteter. Klaviyo bruger ikke dine personoplysninger til andre formål.

Klaviyo, Inc. er et selskab beliggende i USA, hvorfor der sker en international overførelse af dine personoplysninger. Du kan læse mere omkring Klaviyo’s behandling af dine personoplysninger på deres hjemmeside (www.klaviyo.com). Du finder den senest gældende databehandleraftale mellem Klaviyo og os via dette link.

Opbevaring af personoplysninger og tilbagekaldelse af samtykke
Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger er databeskyttelsesforordningens artikel 6 (1) (a).

Medmindre andet følger af disse markedsføringsvilkår, gemmer vi dine personoplysninger indtil du vælger at tilbagekalde dit samtykke eller slette din bruger (hvad end der kommer først).

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke på én af følgende måder:
1. ved at gå ind på din profil på takeaway.letzsushi.dk (hvis du har oprettet en bruger) og klikke på ”Afmeld nyhedsbrev”;
2. ved at klikke på linket ”Afmeld nyhedsbrev” nederst i det seneste nyhedsbrev vi har sendt til dig; eller
3. ved at sende os en mail til info@letzsushi.dk, hvori du skriver, at du ønsker at tilbagekalde dig samtykke til markedsføring.

Opdateret den 17/12 2021.