Levering

Sushi levering i København & Aarhus

Bestil sushi med levering lige til døren

LETZ SUSHI har gjort det nemt for dig at bestille sushi og få det leveret lige til døren. Vi har i dag over 20 restauranter, hvilket betyder, at du kan få leveret sushi flere steder i landet.

Bestil sushi online og vælg mellem levering eller afhentning, når du går til kassen. Her vil du også få svar på, hvad levering til din dør koster. Med levering fra kun 29 kr. kan du nyde vores friske sushi hjemme i din egen stue. Udfyld dine detaljer, klik på send, og vores team vil sørge for, at din bestilling leveres til døren så hurtigt som muligt.

Klik her for at gå direkte til bestilling

Bæredygtig sushi i høj kvalitet

Vælger du at lade LETZ SUSHI stå for din levering af sushi, kan du være sikker på, at kvaliteten er i top. Prøv vores fortolkning af den japanske spise – du vil opleve kreativitet, perfektion, god smag og så er det ovenikøbet bæredygtigt. Vi sikrer dig, at vores menukort er spækket med smagsoplevelser!

Hos LETZ SUSHI vægtes gode råvarer, der er produceret under ordentlige forhold. Af den årsag bruger vi kun økologisk ris og ansvarligt opdrættet eller bæredygtigt fanget fisk. Det betyder, at alle de fisk og skaldyr vi benytter, er fanget eller produceret på en måde, så hverken havbunden eller marinelivet tager skade.

Bestiller du sushi levering hos os, kan du derfor nyde din sushi med god samvittighed, da du ved, at din sushi er fremstillet af gode bæredygtige råvarer.

Skal vi levere din næste bestilling af sushi?

Vi har gjort det nemt og ligetil at bestille sushi – bestil din sushi online og få den leveret lige til døren. Når du bestiller sushi til levering fra os, skal du blot være opmærksom på følgende:

  • Vi leverer sushi i tidsrummet kl. 11.30 til 22.00
  • Vi anbefaler, at du bestiller din sushi 70 minutter før, du skal bruge den.
  • Afhængigt af leveringsadressen kan du få sushi levering fra 29 kr.

Take away app – prøv vores kundeklub

Udover at du kan bestille sushi online her på hjemmesiden, kan du også gøre det via vores LETZ SUSHI app. Når du downloader vores app og opretter dig i kundeklubben, vil du optjene personlige fordele, hver gang du bestiller sushi.

Hvis du foretrækker at få leveret sushi fra en anden hjemmeside, er vi også aktive på følgende leverings/bestillings-sider:

Takeout

Wolt

Just Eat

TooGoodToGo

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til sushi levering, en bestilling eller noget helt tredje, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Du finder vores kontaktoplysninger her. Vi ser frem til at hjælpe dig med din bestilling!