Letz Sushi restauranter

Book bord eller find vej til din nærmeste LETZ SUSHI restaurant her.

Restauranter

LETZ SUSHI-RESTAURANTER

Leder du efter inspiration til dit næste sushibesøg? I så fald bør du prøve en af vores mange sushirestauranter i København, Aarhus og Nordsjælland. Hos LETZ SUSHI sætter vi en ære i altid at levere sushi af højeste kvalitet. I vores optik er dette kun muligt, når den er tilberedt af de bedste råvarer. På vores sushirestauranter bliver der derfor kun brugt certificeret bæredygtig og ansvarlig fanget fisk og skaldyr samt økologiske ris. Find den LETZ SUSHI-restaurant, der er tættest på dig, herover, eller bestil takeaway her.

KREATIV OG VELSMAGENDE SUSHI

På alle vores LETZ SUSHI-restauranter stiller vi tårnhøje krav til vores sushi. Vores sushikokke er dedikerede og gør en dyd ud af at lave sushi, der er smagfuld, overrasker og beriger dem, der spiser den.

Du finder både traditionelle maki- og nigiriruller i vores sortiment, og mere eksperimenterende typer af sushi. På alle vores sushirestauranter finder du månedens sushi, hvor vores sushikokke har haft frie tøjler til at sammensætte nye smagsvarianter. Sæsonens sushi er perfekt til dig, der elsker at prøve noget nyt.

LETZ SUSHI-RESTAURANTER ER IKKE KUN FOR VOKSNE

Børn er altid velkomne på vores sushirestauranter. Vi har sammensat flere børnevenlige sushimenuer, så der er noget for enhver smag. Børn er tit meget glade for sushi, da det både er mildt i smagen og nemt at håndtere. Derudover er sushi en nem og festlig måde at få mere fisk ind i madplanen på.

Du kan bestille hele vores menukort som takeaway, og du bestemmer selv, hvilken af vores sushirestauranter, du vil hente det på. Hvis dine børn er trætte efter en lang dag, kan I derfor nyde vores sushi derhjemme i vante omgivelser.

LETZ SUSHI-RESTAURANTER: ET BÆREDYGTIGT VALG

Når du bestiller sushi på en af vores restauranter, får du sushi lavet af råvarer valgt med stor omtanke. På vores sushirestauranter benytter vi kun rene råvarer af bedste kvalitet, som er bæredygtigt produceret. Hos LETZ SUSHI ønsker vi nemlig både at tage hånd om miljøet og dyrevelfærd.

I det hele taget tænker vi meget over, hvordan vi kan gøre vores sushirestauranter mere bæredygtige – både i forhold til den mad, vi serverer hos LETZ SUSHI, men også i forhold til det affald, vi producerer og den energi, vi bruger. Når du henter takeaway hos en LETZ SUSHI-restaurant får du det derfor i en sushibakke, som er produceret af 80% genbrugsplast. Den strøm vi bruger i vores sushirestauranter kommer fra danske havvindmøller, hvilket er en CO2-neutral energikilde. Derudover er vores papirprodukter og spisepinde FSC-certificeret, hvilket er med til at beskytte skov samt dyre- og planteliv. Besøger du en af vores sushirestauranter, er du derfor med til at støtte op om en mere bæredygtig måde at lave sushi på.