Letz Sushi restauranter

Book bord eller find vej til din nærmeste LETZ SUSHI restaurant her.

Restauranter

LETZ SUSHI RESTAURANTER

Leder du efter inspiration til dit næste sushibesøg? I så fald bør du prøve en af vores mange sushirestauranter i København, Aarhus og Nordsjælland. Hos LETZ SUSHI sætter vi en ære i altid at levere sushi af højeste kvalitet. I vores optik er dette kun muligt, når den er tilberedt af de bedste råvarer. På vores sushirestauranter bliver der derfor kun brugt certificeret bæredygtig og ansvarlig fisk og skaldyr samt økologiske ris. Find den LETZ SUSHI restaurant, der er tættest på dig, herunder!

Kreativ og velsmagende sushi

På alle vores LETZ SUSHI restauranter stiller vi tårnhøje krav til vores sushi, men også vores medarbejdere. Vores sushikokke er derfor dedikerede og gør en dyd ud af at lave sushi der er smagfuld, overrasker og beriger dem der spiser den. Kun det bedste er godt nok til gæsterne på vores sushirestauranter.

Vi ønsker at give dig en oplevelse udover det sædvanlige. Du finder derfor både traditionelle maki og nigiri ruller i vores sortiment, og de mere eksperimenterende af slagsen. På alle vores sushirestauranter finder du månedens sushi, hvor vores sushikokke har haft frie tøjler til at sammensætte nye smagsvarianter. Månedens sushi er perfekt til dig, der elsker at prøve noget nyt.

Vores sushirestauranter er ikke kun for voksne

Hos LETZ SUSHI har vi gjort det let for dig at tage dine børn med på sushirestaurant. Vi har nemlig sammensat flere børnevenlige sushimenuer, så der er noget for enhver smag. Prøv for eksempel vores COOL KIDS LAKS menu, som består af fire inside-out laks, fire små laks, edamamebønner og en chokoladefisk.

Kan børn spise sushi? Ja sagtens! Det meste sushi er mild i smagen og nemt at håndtere. Derudover er deres fingervenlige form, som skabt til børn, og så er de oven i købet flotte og meget farverige.

LETZ SUSHI restauranter: et bæredygtigt valg

Når du bestiller sushi på en af vores restauranter, kan vi forsikre dig om, at alle vores råvarer er valgt med stor omtanke. På vores sushirestauranter benytter vi kun rene råvarer af bedste kvalitet, som er bæredygtigt produceret. Hos LETZ SUSHI ønsker vi nemlig både at tage hånd om miljøet og dyrevelfærd.

Af den grund bliver der på vores sushirestauranter kun serveret fisk og skaldyr, som er certificeret. De er dermed, hverken pumpet med giftstoffer eller andet der er skadeligt for dig og miljøet. Ligesom de er fanget og produceret på en måde, så havbunden og marinelivet ikke tager skade. På alle vores sushirestauranter bruger vi ligeledes kun økologiske ris, da vi ønsker at være med til at mindske kvælstofudledningen og brugen af sprøjtemidler.

Besøger du en af vores mange japanske sushirestauranter, er du derfor med til at støtte op om en mere bæredygtig måde at drive en sushirestaurant på.