Letz Sushi restauranter

Book bord eller find vej til din nærmeste LETZ SUSHI restaurant her.

Restauranter

LETZ SUSHI-RESTAURANTER i københavn og aarhus

Leder du efter inspiration til dit næste sushibesøg? I så fald, bør du besøge en af vores mange sushirestauranter i København, Aarhus, Roskilde eller Nordsjælland. Med mere end 21 centrale lokationer spredt ud over landet, leverer vi sushi af højeste kvalitet tilberedt af de bedste råvarer. Vi har 15 sushirestauranter i København, to i Nordsjælland og fire i Aarhus, alle fordelt på hyggelige lokationer. I København finder du blandt vores sushirestauranter i Nordhavn, Christianshavn, Frederiksberg og på Østerbro. I Aarhus finder du vores sushirestauranter i Guldsmedgade, på M. P. Bruuns gade, Aarhus Ø og Risskov. På alle vores sushirestauranter bliver der kun brugt certificeret bæredygtig og ansvarlig fanget fisk og skaldyr samt økologisk ris. Find din nærmeste LETZ SUSHI-restaurant og book bord eller følg linket og bestil takeaway.

KREATIV OG VELSMAGENDE SUSHI

På alle vores LETZ SUSHI-restauranter stiller vi tårnhøje krav til vores sushi. Vores sushikokke er dedikerede og gør en dyd ud af at lave sushi, der er smagfuld og som overrasker og beriger dem, der spiser den. På menukortet finder du både traditionelle maki- og nigiriruller, men også mere eksperimenterende typer af sushi.

LETZ SUSHI-RESTAURANTER: ET BÆREDYGTIGT VALG

Når du bestiller sushi på en af vores restauranter, får du sushi lavet af råvarer valgt med stor omtanke. På vores sushirestauranter benytter vi kun rene råvarer af bedste kvalitet, som er bæredygtigt produceret. Hos LETZ Sushi ønsker vi nemlig både at tage hånd om miljøet og dyrevelfærd. Når du henter takeaway hos din lokale LETZ SUSHI-restaurant får du det i en sushibakke, som er produceret af 80% genbrugsplast. Den strøm vi bruger i vores sushirestauranter kommer fra danske havvindmøller, hvilket er en CO2-neutral energikilde. Derudover er vores papirprodukter og spisepinde FSC-certificeret, hvilket er med til at beskytte skov samt dyre- og planteliv. Besøger du en af vores sushirestauranter, er du derfor med til at støtte op om en mere bæredygtig måde at lave sushi på.

LETZ SUSHI-RESTAURANTER ER IKKE KUN FOR VOKSNE

Børn er altid velkomne på vores sushirestauranter. Vi har sammensat flere børnevenlige sushimenuer, så der er noget for enhver smag. Børn er tit meget glade for sushi, da det både er mildt i smagen og nemt at håndtere. Derudover er sushi en nem og festlig måde at få mere fisk ind i madplanen på.

Du kan bestille  hele vores menukort  som takeaway, og du bestemmer selv, hvilken af vores sushirestauranter i København, Aarhus, Roskilde eller Nordsjælland, du vil hente det på. Hvis dine børn er trætte efter en lang dag, kan I derfor nyde vores sushi derhjemme i vante omgivelser.

Når du køber en børnemenu hos os, vælger du desuden ikke kun sushi lavet med bæredygtig og ansvarlig fisk – du er også med til at redde en havskildpadde ved Tanzanias kyst gennem vores arbejde med Sea Sense. På den måde håber vi, at vi kan inspirere selv de mindste til at tage del i vores kamp for verdenshaven. Siden samarbejdets opstart i april 2019 har I været med til at redde mere end 35.100 havskildpadder ved Tanzanias kyst. Det synes vi, er sejt!