LETZ SUSHI Islands Brygge

Snorresgade 1, 2300 København S

Åbningstider:
Søndag til torsdag: 16.00-21.00
Fredag og lørdag: 12.00-22.00 (køkkenet lukker 21.00)

LETZ SUSHI Islands Brygge

Nyd din sushi, sprøde starters, eller vores lækre cocktails tæt på vandet og Islands Brygges grønne områder. I vores restaurant på Islands Brygge kan du få sushi til frokost og aften. Hos LETZ SUSHI på Islands Brygge finder du boblende cocktails, sushi af høj kvalitet og udsøgte desserter.

Restauranten er centralt placeret på Islands Brygge. Der er god plads indenfor med en hyggelig og afslappet atmosfære og et stort, solrigt udeområde – perfekt til de lune sommerdage.

Takeaway på islands brygge

Du kan også bestille din sushi som take away til afhentning i vores restaurant på Islands Brygge eller få din take away leveret lige til døren! Bestil sushi take away til Islands Brygge her. 

Har du brug for et privat område? Vi hjælper gerne med at gøre dit event eller fejring til noget helt specielt.

sushi på Islands Brygge

I vores lækre lokaler på Islands Brygge finder du et stort udvalg af sushi og andre lækre retter, som du enten kan nyde i restauranten eller bestille med hjem som take away.

Når du spiser sushi hos os, er du altid sikret veltilberedt sushi af høj kvalitet. Hos LETZ SUSHI prioriterer vi økologi, bæredygtigt fiskeri og lokale råvarer højt, når vi vælger, hvad der skal serveres i vores restauranter. Besøg vores restaurant på Islands Brygge og spis sushi med god samvittighed.

Vores restaurant på islands brygge

Vores restaurant på Islands Brygge tilbyder inde– og udeservering, ligesom du også har mulighed for at bestille take away til levering eller afhentning.

Vores lokaler på Islands Brygge er rummelige, og vi har god plads til større selskaber. Når vejret er godt, kan du side ude på vores store udeområde og nyde din sushi i solen på.

Du kan booke bord i vores restaurant på Islands Brygge her.

Bæredygtighed og miljø

Bæredygtighed og miljø er nogle af grundstenene for os hos LETZ SUSHI. Vi arbejder hver dag hårdt på at blive Europas mest bæredygtige sushibrand,  når det kommer til vores mad, måden vi driver vores restauranter på samt pakningen af vores take away.

Hos LETZ SUSHI arbejder vi aktivt for at finde gode, økologiske leverandører. Derudover serverer vi som den eneste sushikæde i Europa udelukkende bæredygtigt certificeret fisk og skaldyr.

Sushi take away på islands brygge

Vil du gerne spise sushi derhjemme, så kan du bestille alt fra vores menukort som take away. Vi har noget til enhver smag uanset om du er veganer, ikke kan lide laks eller noget helt tredje. Du kan se hele vores menukort her. 

Når du bestiller takeaway hos vores restaurant på Islands Brygge , kan du vælge, om du selv vil hente det, eller om du vil have det leveret direkte hjem til dig.

BESTIL DIN SUSHI SOM TAKE AWAY HER.