LETZ SUSHI Islands Brygge

Snorresgade 1, 2300 København S

Åbningstider:
mandag-torsdag: 16.00-21.00
fredag-lørdag: 12.00-22.00
søndag: 12.00-21.00

Vi holder åbent på St. Bededag, Kristi Himmelfartsdag og hele pinsen 2021.

Velkommen på
Islands Brygge

Besøg vores spændende nye lokation – tæt på vandet og Islands Brygges grønne områder. I de flotte, nye lokaler kan du få sushi efter alle kunstens regler både til frokost og aften. Her finder du boblende cocktails, skønne starters, himmelsk sushi og fantastiske desserter.

Restauranten er centralt placeret på Islands Brygge med god plads indenfor med en hyggelig og afslappet atmosfære og et stort, solrigt udeserveringsområde med plads til alle på de lune dage.

Det er naturligvis også muligt at bestille din takeaway til både levering og afhentning, som du kender fra vores andre restauranter.

Har du brug for et privat område? Vi hjælper gerne med at gøre dit event eller fejring til noget helt specielt.

Veltilberedt sushi på Islands Brygge

I vores indbydende, nye lokaler på Islands Brygge finder du et stort udvalg af sushi og andre lækre retter, som du enten kan nyde i restauranten eller bestille med hjem som takeaway.

Når du spiser hos os, er du altid sikret veltilberedt sushi af høj kvalitet. Vores menukort er sammensat med tanke på bæredygtighed og miljø. Vi prioriterer derfor økologi, bæredygtigt fiskeri og lokale råvarer højt, når vi vælger, hvad der skal serveres hos os. Gode råvarer er grundlaget for god smag – og når vores sushikokke først har været i gang, bliver du ikke skuffet.

Er sushibegreberne svære at finde rundt i? Så tag et kig i vores sushi-ordbog her.

Bæredygtighed og miljø

Bæredygtighed og miljø er nogle af grundstenene for os hos LETZ SUSHI. Vi arbejder hver dag hårdt på at blive Europas mest bæredygtige sushibrand, både når det kommer til vores mad, den måde vi driver vores restauranter på samt pakningen af vores takeaway.

Vi arbejder aktivt for at finde gode, økologiske leverandører. Pt. er vores ris, nori-tang og edamamebønner økologisk. Derudover serverer vi som den eneste sushikæde i Europa udelukkende bæredygtigt certificeret fisk og skaldyr.

I vores restauranter har vi fokus på affaldssortering og madspild, ligesom vi får al vores strøm fra danske havvindmøller. Vi arbejder desuden altid aktivt på at finde områder, hvor vi kan være endnu mere bæredygtige.

Når du bestiller takeaway hos os, er den pakket i sushibakker, der er produceret i Danmark af 80% genbrugsplast og papirsposer lavet af FSC-certificeret træ.

Vores restaurant på Islands Brygge

Vores restaurant på Islands Brygge tilbyder servering inde og ude, ligesom du også har mulighed for at bestille takeaway. Hvis du gerne vil spise i restauranten kan du glæde dig til en middag i smukke og afslappede omgivelser. Vores lokaler er rummelige, og vi har god plads til selv større selskaber. Når vejret er godt, kan du slå dig ned på vores store udeserveringsområde og nyde din sushi i solen, mens det pulserende byliv, Islands Brygge er kendt for, passerer forbi.

Vil du gerne servere sushi for familien derhjemme, så kan du bestille alt fra vores menukort som takeaway. Sushi fungerer rigtig godt som takeaway, selv hvis I er mange personer, fordi der ikke er noget, der skal være varmt. Du kan derfor nemt lave en sushibuffet til familien fredag aften.

Når du bestiller takeaway hos vores restaurant på Islands Brygge kan du vælge, om du selv vil hente det, eller om du vil have det leveret direkte hjem til dig.