SUSHIUNDERVISNING

Sushiundervisning

Det tager mange år at blive uddannet sushikok og hos LETZ SUSHI elsker vi at lære fra os og præsentere andre for det forunderlige japanske univers.

Vi garanterer en underholdende og lærerig aften med rigeligt mad. I vil blive udfordret på koncentrationen og tungen skal holdes lige i munden, når der rulles maki og formes nigiri.

Vores kursus er det perfekte indspark til en polterabend, fødselsdag eller bare en sjov aften med familien og venner, hvor man kan gå på opdagelse i sushiens verden.

Det er muligt at booke undervisningen på én af vores unikke lokationer, men vi kan naturligvis også komme til jer i private rammer.

Du er mere end velkommen til at kontakte os for at høre nærmere og lade os skræddersy et uforpligtende tilbud til netop jeres ønsker og behov.

Vi tilbyder to typer af kurser


Grundkursus:

Her lærer I om sushiens oprindelse samt de grundlæggende sushiteknikker. I arbejder med grundingredienser og laver min. 3 typer af maki ruller (små maki, store maki, inside-out) og nigiri.

Varighed: ca. 1,5 time.

Pris for 4 deltagere: 2.850 kr.

Pris for 10 deltagere: 4.900 kr.

450 kr. pr. yderligere deltager.

Min. 4 deltagere


Udvidet kursus:

Her lærer I alt fra grundkurset samt udskæring af fisk, tilberedning af sushiris og I får muligheden for at lege med ingredienser som masago, tobiko, takuan og unagi. Deltagerne laver en menu med store maki, inside-out, toppede maki og sizzling nigiri.

Varighed ca. 2,5 time.

Pris for 4 deltagere: 3.750 kr.

Pris for 10 deltagere: 6.300 kr.

490 kr. pr. yderligere deltager.

Min. 4 deltagere

Kontakt os på: clay@letzsushi.dk eller ring på 31375355.