SUSHI CATERING

SUSHI CATERING

bestil mad til din fest med catering fra letz sushi

Skal der være fest, så lad der være fest! Og hvorfor ikke forkæle dine gæster med lækker sushi-catering fra LETZ SUSHI? Uanset hvad du skal fejre, kan du bestille mad til din fest hos os.

Når vi står for maden til din fest, får du mulighed for at servere sushi af højeste kvalitet med fokus på bæredygtighed. Al fisk på vores menukort er nemlig certificeret bæredygtigt fanget og ansvarligt opdrættet. Derudover har vi også fokus på klimavenlig transport og økologi.

Sushi fungerer supergodt som catering, fordi det ikke skal serveres varmt. Derfor er der ikke så meget koordinering, hvis du bestiller sushi-catering til din fest.

Sushi-catering i København og AARHUS

Vi tilbyder sushi-catering i København, Aarhus og omegn. Sushi er gennem de seneste år blevet mere og mere populært, og du vil med garanti glæde dine gæster med sushi catering fra LETZ SUSHI.

Hvis der kommer gæster til din fest, der ikke er vilde med fisk, har allergier eller som spiser vegetarisk eller vegansk, finder du også flere forskellige lækre retter i vores menukort, du kan byde dine gæster på. Vores catering indeholder således ikke kun sushi, men også vores andre lækre retter.

Lækker mad til selskaber

Det er dejligt at blive inviteret til en fest med lækker mad og godt selskab. Hos LETZ SUSHI gør vi det nemt for dig at servere lækker mad til dine selskaber, så du har én ting mindre at tænke på, når du holder fest.

Sushi-catering er altid populært. Hvis du skal holde en fest, hvor der kommer gæster i alle aldersgrupper, er sushi-catering ideelt. Sushi er nemlig enormt børnevenligt, fordi det er mildt i smagen og nemt at spise.

sammensæt din egen menu

Når du bestiller sushi-catering i København eller Aarhus, kan du nemt sammensætte din egen, personlige menu. Vælg mellem al vores lækre sushi, eller tag et kig på vores LETZ MINIS – japansk inspireret pindemadder.

Du kan sammensætte din menu præcis, som du vil. Du kan derfor sagtens både bestille sushi og LETZ MINIS til din fest. Se mere om, hvad vi tilbyder på denne side, hvor du både kan sammensætte og bestille din menu.

Catering i københavn og aarhus

Leder du efter catering i København eller Aarhus, er du kommet til det helt rette sted. Hos LETZ SUSHI har vi stor erfaring med catering til store såvel som mindre byer. Hvis du gerne vil prøvesmage vores sushi, er du mere end velkommen til at kigge forbi en af vores restauranter i København eller Aarhus. Det kan gøre det nemmere for dig at vælge, hvilken sushi, du skal vælge til din catering.

Uanset hvor i København eller Aarhus, du har brug for at få leveret din catering, kan vi hjælpe dig. Hvis du mangler en flot måde at servere maden til din fest på, kan du også leje service hos os.

Vi glæder os til at hjælpe dig med din fest!

Bestil sushi-catering i vores catering-webshop

letzminis.dk kan du sammensætte din catering-menu med både sushi og LETZ MINIS og bestille den til levering eller afhentning til den ønskede dato. For at kunne levere catering af den bedste kvalitet til dig, skal du bestille senest 72 timer før det ønskede leveringstidspunkt. Hvis du har spørgsmål til vores catering-løsninger er du velkommen til at kontakte os her.