SUSHIUNDERVISNING

SUSHIUNDERVISNING

sushikursus – lær at lave sushi fra bunden

Sushi er både lækkert og dekorativt, og i de seneste år er den japanske spise blevet tiltagende mere populær i Danmark. Hos LETZ SUSHI vælger vi vores sushikokke nøje for at sikre den bedste kvalitet. På et sushikursus underviser vores dygtige kokke dig og dine venner eller familie i sushiens kunst.

Når du deltager i vores sushikursus, lærer du at lave sushi fra bunden. Vi bruger kun de bedste råvarer, så du er sikret en god smag – også selvom den første rulle, du laver, måske ikke ser ud som den, du får serveret på vores restauranter.

Planlægger du polterabend?

Hvis du planlægger en polterabend er et sushikursus en ideel aktivitet. Det er sjovt og lærerigt at lave sushi, og vi tilbyder sushikurser for 4 til 30 personer – derfor kan et sushikursus hos os nemt bruges som aktivitet til en polterabend.

Et sushikursus til en polterabend er en god idé hvis bruden eller gommen er vild med sushi, madlavning generelt eller japansk kultur. Det er også en sjov og hyggelig måde for gæsterne at lære hinanden bedre at kende. Hvis du planlægger en lidt roligt polterabend for en ven eller veninde er et sushikursus desuden helt oplagt. Vores sushikursus varer omkring halvanden time, og I får selvfølgelig lov til at spise jeres hjemmelavede sushi bagefter. Drikkevarer kan tilkøbes i restauranten.

Sushi af de bedste råvare

Hos LETZ SUSHI laver vi altid sushi af de bedste råvarer – og det gælder naturligvis også på vores sushikursus. Vores fokus på bæredygtighed og dyrevelfærd gennemsyrer alt, vi laver. Når du bestiller et sushikursus hos os, kan du derfor forvente at blive mødt af råvarer med fokus på bæredygtighed. Al vores fisk er eksempelvis bæredygtigt certificeret. Du kan derfor tage på sushikursus hos os med god samvittighed.

Ud over vores fokus på bæredygtighed, har vi naturligvis også altid fokus på smag. På vores sushikursus får du lov til at lave sushi af de bedre råvarer, og det kan smages! Vi er hele tiden på udkig efter nye, gode råvarer, som du kan få glæde af – i vores restauranter og på vores sushikursus.

Bliv sushikok for en dag

Når du tager til sushikursus hos os, lærer du alle de teknikker, du har brug for, når du skal lave sushi fra bunden. Derudover fortæller vores sushikok også om råvarer og japanske traditioner. På den måde bliver du ført ind i sushiens univers.

Med vores sushikursus har du mulighed for at blive sushikok for en dag. Du lærer de basale teknikker, så du har noget at arbejde videre med, hvis du gerne vil kaste dig ud i at lave sushi derhjemme.

Har du lyst til at prøve et sushikursus?

Hvis du er nysgerrig efter at lære at lave sushi, er vores sushikursus helt oplagt. Det er en sjov aktivitet at lave med familie og venner, og en god oplevelsesgave at give – eksempelvis til jul eller fødselsdag. Med et sushikursus får I tid sammen på en anderledes måde samtidig med, I lærer noget nyt.

Vil du vide mere? Så er du velkommen til at kontakte os.