SUSHIKURSUS

SUSHIKURSUS

Sushikursus – lær at lave sushi

God sushi smager fantastisk – og så er det smukt at se på! Sushi er et håndværk, som tager mange år at mestre. Hos LETZ SUSHI stiller vi skrappe krav til vores sushikokke, og vi vælger dem med omhu, netop for at sikre den bedste kvalitet til vores kunder. Når I deltager på vores sushikursus, bliver I undervist af vores dygtige kokke. Vi garanterer ikke at I bliver lige så dygtige som dem – men vi garanterer at det bliver sjovt og lærerigt!

Sushi for begyndere – alle kan være med

På vores sushikursus lærer I at lave sushi helt fra bunden. Vores kokke tilpasser deres undervisning efter jeres niveau, så alle kan være med. Hos LETZ SUSHI bruger vi kun de bedste råvarer, så vi sikrer god smag og tårnhøj kvalitet. Så selvom de første par ruller I laver, ikke ser ud som dem, I får serveret på vores restauranter – så smager de helt sikkert fremragende! Du kan booke dit sushikursus i både København og Aarhus. Vores sushikursus giver dig mulighed for at lære at lave god og delikat hjemmelavet sushi. Du lærer at lave sushi fra bunden af på et niveau, hvor alle kan være med og hvor undervisningen er i øjenhøjde. Du kan booke dit sushikursus i både København og Aarhus.

Planlægger du polterabend?

Det er sjovt at lave sushi! Og det er endnu sjovere i hyggeligt selskab. Vi tilbyder sushikurser for 4 til 30 personer – og er derfor en original og anderledes aktivitet til en polterabend.

Er gommen eller bruden vild med sushi – så er et sushikursus en oplagt aktivitet. Det er også en god måde at ryste gæsterne sammen på – det kræver nemlig koncentration, snilde og samarbejde – og der bliver helt sikkert også noget at grine af! Alt sammen foregår i en hyggelig og uformel tone, og vi husker selvfølgelig at skåle for brud og gom, undervejs.

Hvis du planlægger en lidt rolig polterabend for en ven eller veninde, er et sushikursus desuden helt oplagt, da det forgår i afslappende omgivelser på en af vores restauranter eller hjemme hos dig.

Vores sushikursus varer omkring halvanden time, og I får selvfølgelig lov til at spise jeres hjemmelavede sushi bagefter. Drikkevarer kan tilkøbes i restauranten. 

Sushi af de bedste råvare

Hos LETZ SUSHI har vi fuldt fokus på bæredygtighed og dyrevelfærd. Al vores fisk og skaldyr er enten fuld ud certificeret inden for bæredygtigt fiskeri og ansvarligt opdræt. Vores ris er økologiske, produceret i Italien, og vores ingefær og tang er uden farvestoffer. Vores edamamebønner er også økologiske, og vores servietter og takeawayposer er produceret af FSC-certificeret træ, der kommer fra bæredygtigt skovbrug. Du kan læse mere om vores bæredygtige tiltag her.

Ud over vores fokus på bæredygtighed, har vi hos LETZ SUSHI naturligvis også fokus på smag. På vores sushikursus får du lov til at lave sushi af de bedste råvarer. Vi er hele tiden på udkig efter nye, gode råvarer, som du kan få glæde af i vores restauranter og på vores sushikursus.

Bliv sushikok for en dag

Når du tager til sushikursus hos os, lærer du alle de teknikker, du har brug for, når du skal lave sushi fra bunden. Vi garanterer dig, at du får et godt indblik i sushiverdenen og samtidig får en sjov og lærerig oplevelse. Derudover fortæller vores sushikok også om råvarer og japanske traditioner. På den måde bliver du ført ind i sushiens univers.

Med vores sushikursus har du mulighed for at blive sushikok for en dag. Du lærer de basale teknikker, så du har noget at arbejde videre med, hvis du gerne vil kaste dig ud i at lave sushi derhjemme efterfølgende.

Har du lyst til at prøve et sushikursus?

Hvis du er nysgerrig efter at lære at lave sushi, er vores sushikursus helt oplagt. Det er en sjov aktivitet at lave med familie og venner, og en god oplevelsesgave at give – eksempelvis til jul eller fødselsdag. Med et sushikursus får I tid sammen på en anderledes måde samtidig med, I lærer noget nyt og får en lækker bid mad.

Vil du vide mere? Så er du velkommen til at kontakte os, eller booke dit sushikursus direkte her.