Private selskaber

Skal receptionen, fødselsdagen, brylluppet eller barnedåben byde på en
madoplevelse ud over det sædvanlige? Se hvad vi kan tilbyde her.

Catering & Events til private

KONTAKT OS

Vi tilbyder næsten alt, når det kommer til catering og events
og vi vil altid gerne give et uforpligtende tilbud på dit næste arrangement.
Kontakt os via kontaktformularen nederst på denne side
– vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv til os her.

Catering med Letz Minis

Små mundfulde, stor nydelse!
Når det japanske univers møder den klassiske franske kanape, er du garanteret en skøn kulinarisk oplevelse i små, indbydende mundfulde.

LETZ MINIS er det oplagte valg til receptioner, fødselsdage eller andre store begivenheder, hvor du gerne vil sikre, at der er noget for enhver smag.

Catering med Letz Sushi

Smagsfuld sushi med bæredygtig fisk og økologiske ris er det spændende valg til din næste store dag. Vi tilbyder catering til alle begivenheder – store som små, og vi skaber menuen sammen ud fra jeres ønsker og behov.

Private dining

Mangler du den perfekte lokation til din næste store begivenhed? Lad os sætte de perfekte rammer for dit selskab. Vi forkæler dig og dine gæster i vores smukke omgivelser. I får jeres eget private område på den udvalgte lokation, som er jeres så længe, som I ønsker.
Menuen bestiller I forinden og skræddersys til jeres ønsker. Vi stiller desuden et velasorteret drikkekort til rådighed. I skal blot læne jer tilbage og nyde maden, der serveres af jeres egen tjener.

Sushiundervisning

Vil du prøve kræfter med sushiens svære kunst?
Bliv undervist af en professionel sushikok i private rammer eller på en af vores unikke lokationer. Vi garanterer en sjov og lærerig oplevelse med rigeligt mad til hele selskabet. Vi tilbyder et grundkursus og et udvidet kursus for minimum 4 personer med priser fra 2.850 kr.

Private chef

Book din helt egen sushikok og få restaurantoplevelsen hjem i private rammer. Nu har du muligheden for at imponere dine gæster med frisklavet sushi, lavet af en af vores professionelle sushikokke – hjemme i dit eget køkken. Vores kok vil tilberede lige netop jeres favoritter, lavet på de bedste råvarer – herunder økologiske ris og bæredygtig fisk.

Få et uforpligtende tilbud

Vi glæder os til at skabe en uforglemmelig oplevelse for dig og dine gæster.