PRIVATE CHEF

PRIVATE CHEF

Private chef

Med en Private Chef har du mulighed for at få en kok hjem til dig selv og lave mad. Du kan derfor få oplevelsen af at gå på restaurant derhjemme. Hos LETZ SUSHI kan du leje en kok, der kommer hjem og laver mad hos dig. Vi står for alt fra indkøb til opvask og oprydning. Det eneste, du skal koncentrere dig om er at nyde maden.

lej en kok

Når du lejer en kok, får du en helt særlig oplevelse derhjemme. Vi sender en af vores dygtige sushikokke hjem til dig, og maden bliver lavet i dit køkken. Menuen bestemmer du naturligvis selv, men trylleriet i køkkenet kan du roligt overlade til os. Alle retter bliver lavet i dit hjem og præsenteret inden I skal spise, hvilket giver en helt særlig stemning.

Så skal din næste fødselsdag være noget helt særligt, eller vil du overraske vennerne med en unik oplevelse? Så skal du overveje at leje en kok hos LETZ SUSHI.

Vi glæder os til at besøge dig. Kniber det med pladsen? Så er du måske interesseret i at læse om Private Dining i vores smukke lokaler i stedet?

Hvad koster det at leje en kok?

Prisen for at leje en kok afhænger af flere forskellige ting – heriblandt hvilke retter, du gerne vil have og hvor mange, I er. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere om prisen for at leje en kok. Vi fortæller også gerne mere om konceptet, så du er sikker på at få præcis den oplevelse, du ønsker dig. Når du lejer en kok hos os, får du naturligvis sushi i samme høje kvalitet, som du kender fra vores restauranter.

Lej en kok i Østjylland

Bor du i Østjylland, og vil du gerne have en professionel kok hjem i dit eget køkken og lave mad til dig, familien og vennerne? Så kan du leje en sushikok i Østjylland hos os. Når din kok ankommer hjemme hos dig, går han eller hun i gang med at lave mad, når du har vist vej til køkkenet. Mens maden er ved at blive tilberedt, kan du hygge dig med dine gæster.

Når du lejer en kok, kan du derfor give dine gæster en særligt mindeværdig aften, hvor du fokuserer din energi på dem – og det er uanset om du bor i Østjylland eller et andet sted i Danmark.

Du kan leje en kok hos os, uanset hvor i Østjylland, du bor. Når du lejer en kok i Østjylland er du garanteret den bedste sushi – direkte fra dit eget køkken.

Læs om vores tilgang til kvalitet og bæredygtighed.

Lej en kok på sjælland

Ligesom du kan leje en kok i Østjylland, kan du naturligvis også leje en kok på Sjælland. Vores kokke kan lejes på hele Sjælland. Derfor kan du få en unik spiseoplevelse, uanset hvor du bor. Når du lejer en kok hos os, får du lækker mad i høj kvalitet. Vi tager alle råvarer med. Du skal faktisk ikke stå for andet, end at lukke os ind – så klarer vi resten.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi vil altid gerne give et uforpligtende tilbud på leje af en kok. Udfyld formularen her, så kontakter vi dig.