PRIVATE CHEF

PRIVATE CHEF

Private chef

En private chef oplevelse vil efterlade dig og dit selskab med et langvarigt indtryk. Det er en helt unik og intim oplevelse, hvor maden vil være med til at sætte en fantastisk stemning. Skal du fejre fødselsdag, eller en anden særlig anledning, så vil en private chef altså være med til at sætte prikken over i’et for en uforglemmelig oplevelse for dig og dine nærmeste.

lej en kok

Når du lejer en sushikok, får du en helt særlig oplevelse derhjemme. Vi sender en af vores dygtige sushikokke hjem til dig, og maden bliver lavet i dit køkken. Menuen bestemmer du naturligvis selv, men trylleriet i køkkenet kan du roligt overlade til os. Vi skal blot bruge adgang til køleskab og fryser samt vand, borde og et sted, hvor vi kan grille – også i tilfælde af regn. Hvis du har mange etager, skal vi helst have en elevator til rådighed eller hjælp til at bære. Alle retter bliver lavet i dit hjem og præsenteret inden I skal spise, hvilket giver en helt særlig stemning.

Så skal din næste fødselsdag være noget helt særligt, eller vil du overraske vennerne med en unik oplevelse? Så skal du overveje at leje en kok hos LETZ SUSHI. Med en sushimenu, der er tilberedt af en af vores dygtige sushikokke, kan du tage højde for både allergier og livsstile. Du skal blot melde det til din sushikok, og så vil han/hun  kunne lave lækker vegansk sushi eller sørge for at lave allergi-venlig sushi, hvis der er en i selskabet, der har en madallergi.

Vi glæder os til at besøge dig. Kniber det med pladsen? Så er du måske interesseret i at læse om Private Dining i vores smukke lokaler i stedet?

Hvad koster det at leje en kok?

Minimumsprisen for leje af en kok er 3.960 kr. og derudover afhænger prisen af flere forskellige ting – heriblandt transporttiden til lokationen, hvilke retter, du gerne vil have og hvor mange, I er. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere om prisen for at leje en kok til dit private arrangement. Vi fortæller også gerne mere om konceptet, så du er sikker på at få præcis den oplevelse, du ønsker dig.

Når du lejer en sushikok hos LETZ SUSHI, får du naturligvis den samme lækre sushi som på vores restauranter, men vi gør mere end det. Vi giver dig en helt unik oplevelse, hvor du vil opleve en helt anden måde at være i centrum på. En aften med en private chef vil give dig og dit selskab en mindeværdig og unik oplevelse.

Lej en kok i Østjylland

Bor du i Østjylland, og vil du gerne have en professionel kok hjem i dit eget køkken og lave mad til dig, familien og vennerne? Så kan du leje en sushikok i Østjylland hos os. Når din kok ankommer hjemme hos dig, går han eller hun i gang med at lave mad, når du har vist vej til køkkenet. Mens maden er ved at blive tilberedt, kan du hygge dig med dine gæster.

Når du lejer en kok, kan du derfor give dine gæster en særligt mindeværdig aften, hvor du fokuserer din energi på dem – og det er uanset om du bor i Østjylland eller et andet sted i Danmark.

Du kan leje en kok hos os, uanset hvor i Østjylland, du bor. Når du lejer en kok i Østjylland er du garanteret den bedste sushi – direkte fra dit eget køkken.

Læs om vores tilgang til kvalitet og bæredygtighed.

Lej en kok på sjælland

Ligesom du kan leje en kok i Østjylland, kan du naturligvis også leje en kok på Sjælland. Vores kokke kan lejes på hele Sjælland. Derfor kan du få en unik spiseoplevelse, uanset hvor du bor. Når du lejer en kok hos os, får du lækker mad i høj kvalitet. Vi tager alle råvarer med. Du skal faktisk ikke stå for andet, end at lukke os ind – så klarer vi resten.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi vil altid gerne give et uforpligtende tilbud på leje af en kok. Udfyld formularen her, så kontakter vi dig.

Vi følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og overholder alle gældende restriktioner i forbindelse med Covid-19, så du trygt kan booke en private chef hos os.