Corporate events

Skal receptionen, sommerfesten eller teambuildingen byde på en
madoplevelse ud over det sædvanlige? Se hvad vi kan tilbyde her.

Catering & Events til virksomheder

KONTAKT OS

Vi tilbyder næsten alt, når det kommer til catering og events til virksomheder
og vi vil altid gerne give et uforpligtende tilbud på dit næste arrangement.
Kontakt os via kontaktformularen nederst på denne side
– vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv til os her.

Teambuilding

Lær at lave sushi efter alle kunstens regler. Vores professionelle sushikokke står for undervisningen og garanterer en lærerig og underholdende aften – perfekt som teambuilding. I kommer ikke sovende til resultatet, for det kræver fuld koncentration at rulle en maki og forme en nigiri!

Men det er ikke hårdt arbejde det hele. I får naturligvis nydt al den sushi, I kan spise undervejs – og ingen går sultne hjem. Vi tilbyder grundkursus og udvidet kursus for minimum 4 personer med priser fra 2850 kr.

Firmaaftale

Bliver arbejdsdagen ofte lidt længere end ventet? Eller vil du gerne forkæle dine mødegæster med en frokost/middag udover det sædvanelige? Uanset hvad, så tilbyder vi fordelagtige aftaler, der kan tilpasses til netop jeres behov.

Catering med Letz Sushi

Leder I efter den helt rigtige menu til jeres næste event? Hvad enten det drejer sig om store receptioner med hundredevis af gæster eller mindre teamarrangementer, så kan vi sørge for sushi af den allerbedste kvalitet lavet med bæredygtig fisk og økologisk ris.

Vi skaber menuen sammen – der er frit valg fra hele menukortet og vi har også mulighed for at skræddersy retter specielt til jeres ønsker.

Mødefaciliteter

Hold et koncentreret møde ude af huset og bliv inspireret og motiveret på en af vores unikke lokationer. Hos LETZ SUSHI tilbyder vi skræddersyede løsninger til møder og forretningsmiddage, som gerne skal skille sig lidt ud fra normalen med fokus på omgivelser og kvalitet.

Catering med Letz Minis

Små mundfulde, stor nydelse!
Når det japanske univers møder den klassiske franske kanape, er du garanteret en skøn kulinarisk oplevelse i små, indbydende mundfulde.

LETZ MINIS er det oplagte valg til receptioner, firmafester eller andre store begivenheder, hvor du gerne vil sikre, at der er noget for enhver smag – også dem, der ikke elsker fisk.

Private chef

Skal forretningsmiddagen være noget særligt? Book jeres helt egen sushikok og lad restaurantoplevelsen komme til jer. Vores kokke tilbereder frisklavet sushi på stedet, lavet på de bedste råvarer – herunder økologiske ris og bæredygtig fisk.

Få et uforpligtende tilbud

Vi glæder os til at skabe en uforglemmelig oplevelse for dig og dine gæster.