Corporate events

Skal receptionen, sommerfesten eller teambuildingen byde på en
madoplevelse ud over det sædvanlige? Se hvad vi kan tilbyde her.

Catering & Events til virksomheder

SÅDAN BESTILLER DU

Vi tilbyder næsten alt, når det kommer til catering og events
og vi vil altid gerne levere maden eller lægge lokaler til dit næste arrangement.

Bestil catering ud af huset med Letz Sushi eller Letz Minis via letzminis.dk.
Eller skriv til os her for at lave en reservation på en af vores unikke restauranter.

Vi glæder os til at høre fra dig!

;

 SÅDAN KU' JULEFROKOSTEN OGSÅ SE UD

Bliver det sværere og sværere at finde på kreative løsninger til julefrokosten med vennerne, kollegaerne eller medarbejderne år efter år? Uanset hvem, hvor og hvornår, så står vi klar til at hjælpe jer med at stable den bedst tænkelige julefrokost på benene.

Vi tilbyder flotte private omgivelserne, en kreativ velsmagende menu og budgetvenlige drikkevarer i rigelige mængder. Det eneste I skal sørge for er godt humør og en forudbestilling – resten overlader I til os. – I skal blot slappe af og nyde maden og selskabet.

;

Teambuilding

Lær at lave sushi efter alle kunstens regler. Vores professionelle sushikokke står for undervisningen og garanterer en lærerig og underholdende aften – perfekt som teambuilding. I kommer ikke sovende til resultatet, for det kræver fuld koncentration at rulle en maki og forme en nigiri!

Men det er ikke hårdt arbejde det hele. I vil naturligvis nyde al den sushi, I kan spise efterfølgende – og ingen går sultne hjem. Vi tilbyder et spændende kursus for minimum 4 personer med priser fra 3.960 kr.

;

Selskaber & events

Mangler du den perfekte lokation til din næste store begivenhed? Hvad end der er tale om en reception, et jubilæum, årets julefrokost eller andre events, sætter vi de perfekte rammer for dit selskab. Når I afholder jeres event hos os, forkæler vi dig og dine gæster i vores smukke omgivelser. I får jeres eget private område på den udvalgte lokation, som er jeres så længe, som I ønsker. Menuen bestiller I forinden og skræddersys til jeres ønsker. Vi stiller desuden et velasorteret drikkekort til rådighed. I skal blot læne jer tilbage og nyde maden, der serveres af jeres egen tjener.

;

Firmaaftale

Bliver arbejdsdagen ofte lidt længere end ventet? Eller vil du gerne forkæle dine mødegæster med en frokost/middag udover det sædvanelige? Uanset hvad, så tilbyder vi fordelagtige aftaler, der kan tilpasses til netop jeres behov.

;

Catering med Letz Sushi

Leder I efter den helt rigtige menu til jeres næste event? Hvad enten det drejer sig om store receptioner med hundredevis af gæster eller mindre teamarrangementer, så kan vi sørge for sushi af den allerbedste kvalitet lavet med bæredygtig fisk og økologisk ris.

Vi har menuer til alle anledninger i forskellige prisklasser, så der er helt sikkert noget, der passer til netop jeres behov.

NB! Ønsker du at bestille sushi til under 10 personer,
henviser vi til vores webshop her.

;

Mødefaciliteter

Hold et koncentreret møde ude af huset og bliv inspireret og motiveret på en af vores unikke lokationer. Hos LETZ SUSHI tilbyder vi skræddersyede løsninger til møder og forretningsmiddage, som gerne skal skille sig lidt ud fra normalen med fokus på omgivelser og kvalitet.

;

Catering med Letz Minis

Små mundfulde, stor nydelse!
Når det japanske univers møder den klassiske franske kanape, er du garanteret en skøn kulinarisk oplevelse i små, indbydende mundfulde.

LETZ MINIS er det oplagte valg til receptioner, firmafester eller andre store begivenheder, hvor du gerne vil sikre, at der er noget for enhver smag – også dem, der ikke elsker fisk.

;

Private chef

Skal forretningsmiddagen være noget særligt? Book jeres helt egen sushikok og lad restaurantoplevelsen komme til jer. Vores kokke tilbereder frisklavet sushi på stedet, lavet på de bedste råvarer – herunder økologiske ris og bæredygtig fisk.

Få et uforpligtende tilbud

Vi glæder os til at skabe en uforglemmelig oplevelse for dig og dine gæster.