CATERING OG EVENTS TIL VIRKSOMHEDER

Skal din virksomheds næste reception, sommerfest eller teambuilding byde på en madoplevelse ud over det sædvanlige? Hos LETZ SUSHI tilbyder vi catering og mad ud af huset i København, Nordsjælland og Aarhus. Forkæl dine medarbejdere eller kunder med vores smagfulde sushi som både er bæredygtigt og økologisk. På siden her kan du læse mere om hvad vi kan tilbyde til netop jeres virksomhed.

Catering & Events til virksomheder

SÅDAN BESTILLER DU

Hos LETZ SUSHI tilbyder vi det meste,  når det kommer til sushi catering og events, og vi vil altid gerne levere maden eller lægge lokaler til jeres næste virksomhedsarrangement.

Bestil catering ud af huset med LETZ SUSHI eller LETZ MINIS via letzminis.dk.
Alternativt kan i også skrive til os her for at lave en reservation på en af vores unikke restauranter i København, Nordsjælland eller Aarhus.

Vi glæder os til at høre fra jer!

;

Teambuilding

Lær at lav sushi efter alle kunstens regler, og bliv sushikok for den dag. Vores professionelle sushikokke står for undervisningen, og de garanterer en lærerig og underholdende aften – perfekt som teambuilding!

I kan naturligvis nyde al den sushi, I kan spise efterfølgende – ingen går sultne hjem. Vi tilbyder et spændende kursus for minimum 4 personer med priser fra 3.960 kr.

;

Selskaber & events

Mangler du den perfekte lokation til din virksomheds næste store begivenhed? Hvad end der er tale om en reception, et jubilæum, årets julefrokost eller andre events, sætter vi hos LETZ SUSHI de perfekte rammer for dit selskab. Når I afholder jeres event hos os, forkæler vi dig og dine gæster med vores sushi, der er lavet med bæredygtig fisk og økologisk ris, i vores smukke omgivelser. I får jeres eget private område på den udvalgte lokation, som er jeres så længe, I ønsker. Menuen bestiller I forinden og den skræddersys efter jeres ønsker. Vi stiller desuden et velassorteret drikkekort til rådighed, så du og dine gæster ikke kommer til at mangle noget. I skal blot læne jer tilbage og nyde maden, der serveres af jeres egen tjener.

;

Catering med Letz Sushi

Leder I efter den helt rigtige menu til jeres virksomheds næste event? Uanset om det drejer sig om en stor reception med hundredvis af gæster eller mindre teamarrangementer, sørger vi for sushi-catering af den allerbedste kvalitet lavet med bæredygtig fisk, økologisk ris og gode råvarer.

Vi har menuer til alle anledninger i forskellige prisklasser, så der er helt sikkert noget, der passer til netop jeres behov.

NB! Ønsker du at bestille sushi til under 10 personer,
henviser vi til vores webshop her.

;

Catering med Letz Minis

Små mundfulde, stor nydelse!
Når det japanske univers møder den klassiske franske kanape, er du garanteret en skøn kulinarisk oplevelse i små, indbydende mundfulde.

LETZ MINIS er det oplagte valg til receptioner, firmafester eller andre store begivenheder, hvor du gerne vil sikre, at der er noget for enhver smag – også til dem, der ikke elsker fisk. Vi tilbyder catering i hele landet, uanset hvor jeres arrangement skal holdes.

;

Private chef

Skal forretningsmiddagen være noget helt særligt? Hos LETZ SUSHI kan I booke jeres egen sushikok og lade restaurantoplevelsen komme til jer. Vores kokke tilbereder frisklavet sushi på stedet, lavet på de bedste råvarer – herunder økologiske ris og bæredygtig fisk. Det eneste I skal koncentrere jer om, er at nyde maden.

Få et uforpligtende tilbud

Vi glæder os til at skabe en uforglemmelig oplevelse for dig og dine gæster.