CATERING TIL ERHVERV

CATERING TIL ERHVERV

Catering til erhverv

Hos LETZ SUSHI tilbyder vi lækker catering til erhverv til events af enhver størrelse. Uanset hvor mange I bliver til jeres næste fest eller reception, kan I fylde maven med lækker mad, når I bestiller catering til erhverv hos os.

Som sædvanlig har vi fokus på høj kvalitet, gode råvarer og bæredygtighed. Hos os får I derfor ikke kun god mad, når I bestiller catering til erhverv – I får også god samvittighed, ligesom I som virksomhed kan vise, at I tager ansvar for den natur, der omgiver os alle.

Størrelsen på jeres næste event er ikke afgørende for, om I kan bestille catering til erhverv hos os – men er I mindre end 10 personer, henviser vi til vores webshop. Catering til erhverv er ideelt til at afslutte teambuildingdage, receptioner, fester – og alt derimellem.

lækker catering til jeres næste reception

Skal I holde reception for en god kollega? Så står vi gerne for catering til jeres reception. Med vores catering sammensætter I selv menuen, så I kan få præcis den sammensætning af mad til receptionen, der passer til jeres arbejdsplads.

Det er naturligvis oplagt at tage udgangspunkt i den kollega, der er midtpunkt for receptionen, når I bestiller catering til jeres næste reception. I kan vælge mellem vores store udvalg af lækker sushi og kunstfærdige pindemadder – vi kalder dem LETZ MINIS. Uanset hvad valget falder på, garanterer vi lækker catering til jeres næste reception.

Sushi og pindemadder

Ligesom i vores catering til private arrangementer, tilbyder vi også i vores catering til erhverv både sushi og pindemadder. I bestemmer selv, om I vil have begge dele eller kun en af delene, når I bestiller catering til jeres reception eller event hos os.

Både sushi og pindemadder er lavet af de bedste råvarer og anrettet kunstfærdigt. En stor del af madoplevelsen er den måde, maden præsenterer sig på. Derfor gør vi meget ud af at lave flotte små mundfulde, når I bestiller catering til jeres reception eller event hos os.

Sammensæt jeres egen cateringmenu

Vi har gjort det nemt at sammensætte jeres egen cateringmenu – men hvis I foretrækker, at vi gør det, kan vi selvfølgelig sagtens det.

Når I bestiller catering til erhverv, kan I nemt vælge mellem vores forskellige lækre sushiruller og pindemadder. I bestiller ganske enkelt bare det, I synes lyder lækkert. Hvis I har vegetarer eller veganere i jeres firma, kan I stadig bestille catering til jeres reception hos os. Vi tilbyder nemlig vegansk sushi. Vi tilbyder også retter med kød til landkrabberne. Du kan derfor nemt bestille catering til erhverv, der passer til alle dine kollegaers smag, hos os.

Spis godt på kontoret

Firmafester er sjove – det kan der ikke herske nogen tvivl om. Og noget af det, man tit husker længe efter er god firmafest er, om maden var god. Når I bestiller catering til reception eller fest hos os, garanterer vi, at alle bliver mætte og tilfredse. Vores catering er nemlig kreeret af vores dygtige kokke af de bedste råvarer, vi kan finde.