Selskaber & events

Selskaber & events

Hold dit næste event hos os 

Søger du en venue til dit næste store event? Hvad end der er tale om en reception, et jubilæum, årets julefrokost eller en anden anledning, giver vi dig mulighed for at holde dit næste arrangement i smukke rammer, med fokus på mad af høj kvalitet. 

Hvad tilbyder vi?

Vi sammensætter menuen, så den passer til dine ønsker. Du kan vælge i mellem vores lækre kanapéer med LETZ MINIS, vores sushi catering eller en kombination af de to – det er helt op til dig. Udover en udsøgt menu, er der også mulighed for lidt vådt til ganen. Vi stiller nemlig vores drikkekort til rådighed, så du og dine gæster ikke kommer til at mangle noget. For at sikre at du ikke skal tænke på andet end at nyde dit arrangement, får du din egen tjener tilknyttet dit selskab. Det eneste, du skal sørge for, er at vælge menuen og gæstelisten. Resten klarer vi, mens du og dine gæster nyder dagen og aftenen.

Selskab i smukke omgivelser

Hvis du afholder dit næste arrangement hos os, sikrer vi, at det sker i smukke omgivelser. Alt efter hvilken af vores restauranter, du vælger som lokation for dit selskab, kan vi tilbyde forskellig kapacitet. Nogle af vores restauranter har plads til flere mennesker end andre, men én ting er sikkert: vi skaber rammerne for en uforglemmelig aften. 

Leder du efter et sted, der tilbyder leje af smukke lokaler i København, behøver du ikke lede længere. Du har nemlig mulighed for at leje vores lokaler på flere af vores restauranter i København. Så hvis du ønsker dig en uforglemmelig aften, i smukke omgivelser, hvor smagen er i højsædet, er et selskab på en af vores restauranter ideelt for dig. Vi tilbyder selskabs-løsninger i vores restaurant i Vanløse (op til 25 pers.) samt på Store Kongensgade (op til 16 pers.) og på Islands Brygge (op til 14 pers.). 

Kvalitet og bæredygtighed i højsædet 

Hvis du vælger at afholde dit næste event hos os, kan du gøre det med god samvittighed. Al vores fisk er bæredygtigt certificeret, vores ris er økologisk og vores soya bliver fragtet hertil med skib for at spare på CO2’en. Vi er altid bevidste om, hvordan vi kan skabe lækker sushi på den mest bæredygtige måde.

Hvis du inviterer gæster, der er vegetarer eller veganere, kan vi nemt tilpasse menuen, så der også er noget, de kan spise. Vi laver nemlig vegansk sushi, som du kan vælge som en del af menuen. Vi har også mange retter med kød til de gæster, der ikke er vilde med fisk.

Få et uforpligtende tilbud

Vi vil altid gerne give et uforpligtende tilbud på dit næste selskab. Send en forespørgsel til catering@letzsushi.dk, så vender vi tilbage med et tilbud.