PRIVATE CHEF TIL KONTORET

PRIVATE CHEF TIL KONTORET

Private chef

Med en Private Chef har I mulighed for, at gøre forretningsmiddagen helt speciel. I kan nemlig leje jeres helt egen private kok. På den måde får I oplevelsen af at være på restaurant, selvom I er på kontoret. Hos LETZ SUSHI kan I leje en kok, der kommer ud på kontoret, eller hvor end I ønsker, og laver mad til jer. Vi står for alt fra indkøb til opvask og oprydning. Det eneste I skal koncentrere jer om, er at nyde maden.

lej en kok

Når I lejer en kok, får I en helt særlig madoplevelse på kontoret. Vi sender en af vores dygtige sushikokke hen til jer, og maden bliver lavet i jeres køkken. Menuen bestemmer I naturligvis selv, men trylleriet i køkkenet kan I roligt overlade til os. Alle retter bliver præsenteret inden I skal spise, hvilket giver en helt særlig stemning.

Så skal jeres næste forretningsmiddag, frokostmøde eller andet være noget helt særligt, eller skal kollegaerne overraskes med en unik oplevelse? Så er en private chef fra LETZ SUSHI helt ideel. Vi glæder os til at besøge jer.

Kniber det med pladsen? Så er I måske interesserede i at læse om vores mødefaciliteter i vores smukke lokaler i stedet.

Hvad koster det at leje en kok?

Minimumsprisen for leje af en kok er 3.960 kr. og derudover afhænger prisen af flere forskellige ting – heriblandt transporttiden til lokationen, hvilke retter, I gerne vil have og hvor mange, I er. Derudover skal vi bruge adgang til køleskab og fryser samt vand, borde og et sted, hvor vi kan grille – også i tilfælde af regn. Hvis der er mange etager, skal vi helst have en elevator til rådighed eller hjælp til at bære. I er altid velkomne til at kontakte os og høre nærmere om prisen for at leje en kok. Vi fortæller også gerne mere om konceptet, så I er sikre på at få præcis den oplevelse, I ønsker jer. Når I lejer en kok hos os, får I naturligvis sushi i samme høje kvalitet, som I kender fra vores restauranter.

Lej en kok i Østjylland

Har I kontor i Østjylland, og vil I gerne bestille en professionel kok, der kan lave lækker mad til hele kontoret? Så kan I leje en sushikok i Østjylland hos os. Når kokken ankommer til kontoret, går han eller hun i gang med at lave mad, når I har vist vej til køkkenet. Mens maden er ved at blive tilberedt, kan I blot slappe af og hygge jer.

Når I lejer en kok, kan I få en særligt mindeværdig aften, hvor I fokuserer på samværet kollegaerne imellem  – og det er uanset om I har kontor i Østjylland eller et andet sted i Danmark.

Lej en kok på sjælland

Ligesom I kan leje en kok til kontoret i Østjylland, kan I naturligvis også leje en kok på Sjælland. Vores kokke kan lejes på hele Sjælland. Derfor kan I få en unik spiseoplevelse, uanset hvor I har kontor. Når I lejer en kok hos os, får I lækker mad i høj kvalitet. Vi tager alle råvarer med, som selvfølgelig er de bedste af de bedste, hvis du spørger os. Vores fokus på kvalitet og bæredygtighed gennemsyrer alt, vi laver. Når du bestiller en privat kok hos os, kan I derfor eksempelvis forvente sushi lavet af bæredygtigt certificeret fisk og økologiske ris. I kan altså bestille en sushi kok hos os, med god samvittighed.

Når i bestiller en sushi kok hos os, skal I faktisk ikke stå for andet, end at lukke os ind – så klarer vi resten.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi vil altid gerne give et uforpligtende tilbud på leje af en kok. Udfyld formularen her, så kontakter vi jer.