TEAMBUILDING – SUSHIKURSUS

TEAMBUILDING – SUSHIKURSUS

sushikursus – lær at lave sushi fra bunden

Sushi er både lækkert og dekorativt, og i de seneste år er den japanske spise blevet tiltagende mere populær i Danmark. Hos LETZ SUSHI vælger vi vores sushikokke nøje for at sikre den bedste kvalitet. På et sushikursus underviser vores dygtige kokke dig og dit team i sushiens kunst.

Når I deltager i vores sushikursus, lærer I at lave sushi fra bunden. Vi bruger kun de bedste råvarer, så I er sikret en god smag – også selvom den første rulle, I hver især laver, måske ikke ser ud som den, I får serveret på vores restauranter.

Planlægger du teambuilding?

Hvis du planlægger teambuilding for dig og dine kollegaer, er et sushikursus en oplagt aktivitet. Det er sjovt og lærerigt at lave sushi, og vi tilbyder sushikurser for 4 til 30 personer – derfor er et sushikursus hos os ideelt til teambuilding.

Et sushikursus er perfekt for dem der elsker sushi, madlavning generelt eller japansk kultur. Det er en rolig teambuilding aktivitet med plads til fordybelse – det synes vi, er en hyggelig måde at lære hinanden endnu bedre at kende på.  Vores sushikursus varer omkring halvanden time, og I får selvfølgelig lov til at spise jeres hjemmelavede sushi bagefter – vi garanterer, at ingen går sultne hjem. Drikkevarer kan tilkøbes i restauranten.

Sushi af de bedste råvare

Hos LETZ SUSHI laver vi altid sushi af de bedste råvarer – og det gælder naturligvis også på vores sushikursus. Vores fokus på bæredygtighed og dyrevelfærd gennemsyrer alt, vi laver. Når I bestiller et sushikursus hos os, kan I derfor forvente at blive mødt af råvarer med fokus på bæredygtighed. Al vores fisk er eksempelvis bæredygtigt certificeret. I kan derfor tage på sushikursus hos os med god samvittighed.

Ud over vores fokus på bæredygtighed, har vi naturligvis også altid fokus på smag. På vores sushikursus får I lov til at lave sushi af kvalitetsråvarer, og det kan smages! Vi er hele tiden på udkig efter nye, gode råvarer, som I kan få glæde af – i vores restauranter og på vores sushikursus.

Bliv sushikok for en dag

Når I tager til sushikursus hos os, lærer I alle de teknikker, I har brug for, når I skal lave sushi fra bunden. Derudover fortæller vores sushikok også om råvarer og japanske traditioner. På den måde bliver I ført ind i sushiens univers.

Med vores sushikursus har I mulighed for at blive sushikok for en dag. I lærer de basale teknikker, så I har noget at arbejde videre med, hvis I gerne vil kaste jer ud i at lave sushi derhjemme.

Skal dit team prøve et sushikursus?

Hvis I er nysgerrige efter at lære at lave sushi sammen i jeres team, er vores sushikursus helt oplagt. Det er en sjov aktivitet at lave med kollegaerne, og en god måde at ryste teamet sammen på. Med et sushikursus får I tid sammen på en anderledes måde, samtidig med at I lærer noget nyt.

Vi følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og overholder alle gældende restriktioner i forbindelse med Covid-19, så du trygt kan booke et sushikursus hos os.

Vil I vide mere? Så læs mere og book her.