Take away sushi

Take away sushi

Bestil sushi som take away

Er du løbet sur i den daglige madlavning? Eller kan du ikke finde overskud til at kokkerere på egen hånd, efter en lang dag på job? På dage som disse er take away vejen frem. Hos LETZ SUSHI tilbyder vi smagfuld, frisk og prisvenlig take away sushi på alle vores restauranter. Sushi er den perfekte take away på dage, hvor du har lyst til at forkæle dig selv lidt ekstra.

Stort udvalg af take away sushi

Hos LETZ SUSHI har vi et stort udvalg af take away sushi, som byder på alt fra vores à la carte menu.

På vores menukort finder du alt lige fra de klassiske sushiruller til specialiteter som varme retter, sticks og salater. Herudover udvikler vores dygtige sushikokke nye sushivarianter hver måned, som du kan prøve. De nye sushivarianter finder du under kategorien ”Månedens”.

Vores store udvalg af sushi gør, at vi har take away sushi for enhver smag, ligegyldig om du er veganer, barn eller ikke bryder dig om laks. Prøv for eksempel vores lækre veganske take away menuer – Vegan og Sea of green, der byder på flere forskellige former for sushiruller.

Giv vores menukort et kig, og lad dig inspirere til dit næste sushi take away køb.

Et sundere take away alternativ

Har du lyst til en mere sund take away menu i aften? Så kan vi klart anbefale at bestille sushi. Sushi er væsentlig sundere end meget andet take away, men også utroligt velsmagende. Det er formentlig også grunden til, at sushi er blevet så populær en spise de senere år.

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at voksne spiser 350 gram fisk om ugen. Fisk er nemlig rige på sunde fiskeolier og vitaminer som omega 3 fedtsyrer, D-vitamin og selen. Der er dermed også sundhedsmæssige fordele ved at bestille take away sushi af og til.

Sushi af højeste kvalitet

Selvom sushi ligger i den dyre ende af take away, er det pengene værd, da det smager formidabelt. Hos LETZ SUSHI går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Derfor bruger vi kun fisk og skaldyr, der er certificeret. Ligesom vi kun benytter økologiske ris i vores sushi. Du kan af den grund købe vores sushi med god samvittighed.

Ring til den nærmeste LETZ SUSHI restaurant og bestil din sushi. Du kan også vælge at bestille din sushi online her. Du bestemmer selv, om du vil hente din take away sushi selv, eller få den leveret lige til døren.