TAKEAWAY SUSHI

Sushi takeaway

Hvis du er på udkig efter en let og lækker middag, er sushi takeaway det oplagte valg. Hos LETZ SUSHI har vi et omfattende menu af sushi til takeaway, der imødekommer enhver smag og præference. Vores menu tilbyder alt fra traditionelle nigiri og maki ruller til mere eksperimenterende specialiteter som tempurarejer og mochi. Vores sushi er frisk rullet hver dag med de bedste ingredienser og er tilgængelig til afhentning eller levering på alle vores restauranter. Så hvorfor ikke prøve noget nyt i aften og bestil vores lækre sushi takeaway?

Bestil din sushi som takeaway her.

Bestil sushi som takeaway

Sushi takeaway er blevet mere og mere populært i de senere år, da det er en nem og bekvem måde at nyde lækker takeaway. Hos LETZ SUSHI kan du bestille din sushi takeaway til afhentning eller få den leveret lige til døren. Så uanset om du har travlt eller bare ønsker at nyde sushien hjemme i trygge rammer, er sushi takeaway det perfekte valg for dig.

Find din nærmeste LETZ SUSHI her.

Stort udvalg af sushimenuer til takeaway

Hos LETZ SUSHI har vi et stort udvalg af takeaway sushi. Vores menukort byder på alt lige fra de klassiske sushiruller til specialiteter som teriyaki kylling, tempurastarters, yaki, salater og bowls.

Vores store udvalg af sushi gør, at du kan få en varieret menu af sushi som takeaway, uanset om du er veganer, gravid eller ikke bryder dig om laks. Prøv for eksempel vores lækre veganske takeaway menu Go Green eller Long Time No Sea, der byder på flere forskellige former for sushiruller – stadig fulde af smag! Er du mere til en sushi bowl kan du prøve en af vores lækre bowls, der enten har en bund af laks, tun, tempurarejer eller grøntsager.

Tag et kig i vores menukort og lad dig inspirere til dit næste sushi takeaway køb.

Sushi – et sundere takeaway alternativ

Hvis du er på udkig efter en sund og lækker takeaway-mulighed, så er sushi takeaway et fremragende valg. Sushi er ikke kun velsmagende, men også væsentlig sundere end meget andet takeaway. Det skyldes, at fisk både indeholder proteiner, jod, selen samt masser af omega-3 og D-vitaminer, der er vigtige for os.

Sundhedsstyrelsen anbefaler derfor, at voksne spiser 350 gram fisk om ugen, hvorfor du ved at bestille sushi takeaway nemt kan få opfyldt en del af din ugentlige fiskekvote. Der er altså også sundhedsmæssige fordele ved at bestille sushi takeaway engang imellem, da fisk er rigt på sunde fiskeolier og vitaminer.

Sushi takeaway af høj kvalitet

Hos LETZ SUSHI går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores mad. Derfor bruger vi kun fisk og skaldyr, der er certificeret indenfor bæredygtig fangst og ansvarligt opdræt. Vores ingefær og wakame er fri for farvestoffet ASO og vores ris er økologisk tørdyrket i Italien. Herved sørger vi for den bedste kvalitet, der samtidig er miljøvenlig.

Derudover er vores engagement i bæredygtighed ikke kun begrænset til kvaliteten af vores sushi. Vi tager også ansvar for at minimere vores miljøpåvirkning og reducere vores affald. Vi bruger kun miljøvenligt emballage til takeaway, og vores restauranter er designet med fokus på at minimere vores CO2-aftryk. Så når du køber vores sushi takeaway, kommer du ikke kun til at nyde den lækre mad, men også til at vide at du støtter en virksomhed, der tager ansvar for miljøet. 

Ring til din nærmeste LETZ SUSHI restaurant og bestil sushi til levering nu. Du kan også vælge at bestille din sushi online her for at nyde vores bæredygtige sushi take away. Du bestemmer selv, om du vil hente din takeaway selv, eller få den leveret lige til døren.