FIND NÆRMESTE Letz Sushi

Find nærmeste Letz Sushi

Find en Letz Sushi nær mig

På kortet herover kan du se, hvor alle vores sushirestauranter er placeret. Zoom ind for at finde den Letz Sushi-restaurant, der ligger nærmest dig.

Her finder du vores restauranter

Er du på jagt efter lækker kvalitetssushi nær dig? Så find din nærmeste Letz Sushi-restaurant og forkæl dig selv og dem, du holder af med en frokost eller middag i særklasse. Vi har restauranter i København, Aarhus og Nordsjælland, hvor vores dygtige sushikokke hver dag møder op og leverer uforglemmelige smagsoplevelser til alle vores gæster.

Ud over traditionel sushi serverer vi også mange andre retter på vores restauranter. Vi har blandt andet vegansk og vegetarisk sushi, som tillader veganere og vegetarer at nyde lækker sushi uden fisk. Derudover har vi mange retter med kød og grøntsager. Selv hvis fisk ikke er din foretrukne spise, kan du derfor finde noget, der falder i din smag, hos os.

 

Sublim takeaway med fokus på bæredygtighed

Alle vores restauranter tilbyder hele menukortet som takeaway. Hvis du hellere vil spise din sushi derhjemme, kan du hente din mad på en Letz Sushi nær dig, eller få din mad leveret.

Hos Letz Sushi har vi fokus på bæredygtighed, både når det kommer til vores mad og alt det udenom. Al fisk og skaldyr er derfor bæredygtigt certificeret, ligesom vores ris og tang er økologisk. Vi arbejder hver dag på at forbedre måden, vi gør tingene på, så vores aftryk bliver mindst muligt.

Når du henter takeaway hos din Letz Sushi, bliver maden pakket i sushibakker, der er produceret i Danmark og indeholder 80% genbrugsplast. Vi anbefaler, at du vasker bakkerne efter brug of sorterer dem som plast, så der kan blive produceret nye ting af dem.

 

Book bord hos din lokale Letz Sushi

Hvis du vil være sikker på, at din lokale Letz Sushi har et bord til dig, er det en god idé at booke dit bord på forhånd. Ikke alle vores restauranter er lige store, hvilket betyder, at nogle restauranter hurtigt bliver fyldt. Hvis du besøger en af vores større lokationer, er der naturligvis større sandsynlighed for, at vi har et ledigt bord. For at du ikke skal gå forgæves, anbefaler vi dog stadig, at du booker bord.

Events og selskaber

Skal du holde en fest, og mangler du lokaler, mad og drikke? Vi har flere forskellige restauranter, hvor vi har plads til at holde private fester – og måske har vi også en nær dig? Når du holder din fest på en af vores restauranter, er du selv med til at planlægge menuen, så du får præcis det, du har lyst til.
Hvis du allerede har lokationen til din fest, men mangler catering, kan vi også stå for det. Ud over sushi tilbyder vi catering med Letz Minis, hvor franske kanapéer møder det japanske univers i en skøn forening.

Du kan også bestille en af vores dygtige sushikokke, som kan komme hjem til dig og tilberede et måltid til dig og dine gæster – en smagfuld og uforglemmelig oplevelse.

Læs mere om private events og selskaber.