LETZ SUSHI – TAKEAWAY KØBENHAVN

Sushi takeaway i København

Uanset hvor i København, du befinder dig, kan du få sushi lavet af råvarer, der er udvalgt med stor omtanke. Hos LETZ SUSHI tilbyder vi nemlig smagfuld, frisk og prisvenligt takeaway sushi på alle vores restauranter. Sushi er den perfekte takeaway på dage, hvor du har lyst til at forkæle dig selv lidt ekstra. Vi har 16 sushirestauranter i København, hvor du kan bestille din take away fra – og der er helt sikkert en tæt på dig, uanset hvor i København du opholder dig. Find din nærmeste LETZ SUSHI her.

 

Bestil din LETZ SUSHI takeaway i København. Vores menukort byder på alt lige fra klassiske sushiruller til sushi bowls. Nyd for eksempel vores Crispy rejer, Sizzling Nigiri, eller den populære Signature Classic på de lune og hyggelige sommeraftener – selvfølgelig med dem du holder allermest af.

Du kan invitere vennerne på en hyggelig picnic i København med sushi takeaway fra din nærmeste LETZ SUSHI. Du behøver ikke tage andet end et par tæpper med og sørge for det gode selskab – så ordner vi resten.

Sushi takeaway i København

Sushi takeaway er et oplagt valg, når du ønsker kvalitetsmad til en fornuftig pris. Med vores mange restauranter i København, er det altid et let og oplagt valg at bestille sushi takeaway til levering eller afhentning i København. Du kan bestille sushi takeaway i København på alle vores 16 sushirestauranter. Vi har blandt andet restauranter i Valby, Hellerup, Nordhavn og Lyngby. Du kan se alle vores restauranter og finde din nærmeste her.

Hos LETZ SUSHI har vi fokus på bæredygtighed og miljø, så du kan spise sushi med god samvittighed. Du kan bestille alt fra vores menukort som take away i hele København og nyde det hvor og når det passer dig. Bestil sushi takeaway her. 

Hent selv eller få leveret din sushi som takeaway i københavn 

Når du bestiller sushi takeaway på en af vores restauranter i København, bestemmer du selv, om du vil hente din sushi i restauranten eller få den leveret til døren. Vi tilbyder levering af takeaway i hele København, uanset hvor du befinder dig. Det eneste du skal tage stilling til, er hvad på vores menukort du har lyst til, så sørger vi for resten.

LETZ SUSHI er takeaway med fokus på bæredygtighed

Hos LETZ SUSHI passer vi på miljøet, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores mad. Vi er stolte af at være den første sushikæde i Europa, der er 100% certificeret i bæredygtigt og ansvarligt fanget fisk. Vores ris er også økologiske, og du kan købe alt vores sushi takeaway med god samvittighed.

Det er vigtigt for os at vi opfører os ansvarligt hele vejen rundt. Læs mere om vores bæredygtige initiativer her. 

Få besøg af vores dygtige sushikokke

Bor du i København, kan du få vores dygtige sushikokke hjem til dig for at tilberede sushi i dit køkken. En unik og luksuriøs restaurantoplevelse i private rammer. Vores kok vil tilberede jeres favoritter fra menukortet, lavet af de bedste råvarer – heriblandt økologisk ris og bæredygtig fisk. Skal du fejre fødselsdag, eller en anden særlig anledning, så vil en privat kok til dit arrangement være med til at skabe rammerne om en uforglemmelig aften for dig og dine nærmeste.

Du kan læse mere om konceptet og booke din egen sushikok her.