Åbningstider:
Søndag-torsdag: 12.00-21.00
Fredag-lørdag: 12.00-22.00

Vi holder lukket d. 24., 25. og 26. december.
D. 31/12 holder vi åbent for forudbestilt takeaway fra 12.00-17.00.
D. 1/1 holder vi åbent fra 16.00-21.00.

Velkommen til vores restaurant i Valby

Besøg vores restaurant på en af de hyggeligste gader i Valby, hvor du kan hente sushi af den bedste kvalitet med stort fokus på bæredygtighed.

Du kan bestille sushi til både frokost og aften alle ugens dage – og du bestemmer selv om det skal være til afhentning eller levering. Vi har skarpe frokosttilbud og spændende menuer, hvor du helt sikkert kan finde noget, der passer til dine præferencer.

Sushirestaurant med central placering i Valby

Valby er en bydel i stor udvikling, hvor flere og flere shoppemuligheder, caféer og restauranter begynder at spire frem. Blandt disse nye skud er vores LETZ SUSHI-restaurant, som serverer sushi  for enhver smag med fokus på bæredygtighed i Valby. I vores menukort finder du nemlig ikke kun fisk og sushi, men også flere retter med kylling, oksekød eller ingen kød overhovedet.

Vores sushirestaurant i Valby er placeret centralt på Valby Langgade, som er et af knudepunkterne i bydelen. Tager du toget hertil, er der heller ikke langt til restauranten, der ligger 5 minutter til fods fra stationen.

Bæredygtig sushi i Valby

Hos LETZ SUSHI er råvarer og miljø altafgørende for alt, vi gør – det gælder naturligvis også for vores restaurant i Valby. Vi kæmper for verdenshavene, og gør alt, der står i vores magt, for at standse den negative udvikling. Bestiller du sushi i Valby fra vores restaurant, er du med til at støtte op om en mere bæredygtig og ansvarlig fremtid.

Vores mission er at være Europas mest bæredygtige sushibrand på alle parametre. Vi er allerede den første sushikæde i Europa, der udelukkende serverer bæredygtigt fanget fisk og skaldyr.

Når du bestiller takeaway fra vores restaurant i Valby, bliver den pakket i vores bionedbrydelige og komposterbare takeaway-emballage. Vi sparer nemlig på plastikken, hvor vi kan.

Takeaway-sushi i Valby

Ønsker du at bestille sushi som takeaway i Valby, er du altid velkommen hos os. På vores restaurant i Valby har vi et stort udvalg af takeaway, som endda vil falde i god jord hos dem, der ikke spiser fisk. Sushi er en oplagt spise, når det gælder takeaway – det er nemt at have med på farten, og det skal ikke være varmt, når du spiser det.

Besøg vores restaurant i Valby

Nyd din sushi på vores restaurant i Valby, i Valbyparken som takeaway eller et andet skønt sted. LETZ SUSHI i Valby har åbent alle dage fra 12.00-22.00 i hverdagene og fredag-lørdag fra 12.00-23.00.

Vi ser frem til at tage imod dig hos LETZ SUSHI i Valby, og give dig en sushioplevelse du sent vil glemme.