Åbningstider:
MIDLERTIDIGE ÅBNINGSTIDER
Alle dage: 12.00-21.00

Vi har åbent alle helligdage med undtagelse af d. 24. - 26. december samt d. 9. - 13. april.

Velkommen i Valby

Besøg os på en af de hyggeligste gader i Valby, hvor du har en perfekt mulighed for at nyde vores velsmagende sushi i flotte, lyse lokaler.

Omgivelserne skaber de perfekte rammer til en hyggelig familiefrokost med smagsfuld sushi og menuer til de mindste – eller som starten på en god aften med dine venner med cocktails, sushi og hygge. Hos os er der plads til alle.

Her kan du nyde din sushi til både frokost og aften alle ugens dage. Du har naturligvis også mulighed for at tage din sushi med som takeaway til travle dage.

Sushi med central placering i Valby

Valby er en bydel i stor udvikling, hvor flere og flere shoppemuligheder, caféer og restauranter begynder at spire frem. Blandt disse nye skud er LETZ SUSHI, som serverer bæredygtig og ansvarlig sushi i Valby for enhver smag. I vores sortiment finder du nemlig ikke kun fisk og sushi, men også flere retter med kylling, oksekød eller ingen kød overhovedet.

LETZ SUSHI i Valby er placeret centralt på Valby Langgade, som er et af knudepunkterne i bydelen. Tager du toget hertil, er der heller ikke langt til restauranten, der ligger 5 minutter til fods fra stationen.

Bæredygtig sushi i Valby

Hos LETZ SUSHI er råvarer og miljø, altafgørende for alt vi gør. Vi kæmper for verdenshavene, og gør alt der står i vores magt for at standse den negative udvikling. Bestiller du sushi i Valby fra vores filial, er du med til at støtte op om en mere bæredygtig og ansvarlig fremtid.

Vores mission er at være Europas mest bæredygtige sushibrand på alle parametre. En god start på dette er, at vi er den første sushikæde i Europa, hvor alt fisk og skaldyr er fuldt ud certificeret. Desuden er alt ingefær og tang, vi anvender uden farvestoffer, vi bruger kun frilands kød og vores sushibakker er fremstillet af 80 % genbrugsplast. Ligesom vores servietter og takeawayposer er produceret af SC-certificeret træ, hvilket betyder, at det kommer fra bæredygtig skovbrug. Vi har indført mange flere gode og bæredygtige tiltag, som du kan læse meget mere om her, hvis du har lyst.

Takeaway sushi i Valby

Ønsker du at bestille takeaway sushi i Valby, kan vi også klare det. Hos LETZ SUSHI i Valby har vi et stort udvalg af takeaway, som endda vil falde i god jord hos dem, der ikke spiser fisk. Sushi er en oplagt spise, når det gælder takeaway – det er nemt at have med på farten, og skal ikke være varmt, når du spiser den.

Findes der noget hyggeligere end en picnic i det grønne? I Valby finder du mange hyggelige områder, hvor du med fordel kan tage din sushi med og nyde den i solskinnet.

LETZ SUSHI i Valby: Stort udvalg af vegetariske og veganske retter

Vil du vide mere om, hvad vi kan tilbyde af sushi i Valby, kan du gå på opdagelse i vores spændende menukort, som ikke kun byder på fantastisk sushi, men også velsmagende vegetariske & veganske retter og sushiruller. Prøv for eksempel vores lækre Veggie Bowl, Kejserhat Yaki, eller hvad med vores Avocado Rush-rulle, som indeholder avocado, agurk, slikærter og gomadressing? Muligheder er også mange hos LETZ SUSHI i Valby, når man er vegetar eller veganer.

Besøg LETZ SUSHI i Valby

Nyd din sushi på vores restaurant i Valby, i Valbyparken eller et andet skønt sted, valget er dit. LETZ SUSHI i Valby har åbent alle dage fra 12.00-22.00 i hverdagene og fredag-lørdag fra 12.00-23.00.

Vi ser frem til at tage imod dig hos LETZ SUSHI i Valby, og give dig en sushioplevelse du sent vil glemme.