Åbningstider:
Søndag til torsdag: 12.00-21.00
Fredag og lørdag: 12.00-22.00 (køkkenet lukker 21.00)

Velkommen til vores restaurant i Valby

Besøg vores restaurant på en af de hyggeligste gader i Valby, hvor du kan hente sushi af den bedste kvalitet med stort fokus på bæredygtighed.

Du kan bestille sushi til både frokost og aften alle ugens dage – og du bestemmer selv, om det skal være til afhentning eller levering. Vi har skarpe frokosttilbud og spændende menuer, hvor du helt sikkert kan finde noget, der passer til dine præferencer.

SUSHIRESTAURANT MED CENTRAL PLACERING I VALBY

Valby er en bydel i stor udvikling, hvor flere og flere shoppemuligheder, caféer og restauranter begynder at spire frem. Blandt disse nye skud er vores LETZ SUSHI-restaurant, som serverer sushi for enhver smag med fokus på bæredygtighed i Valby. I vores menukort finder du nemlig ikke kun fisk og sushi, men også flere retter med kylling, oksekød eller ingen kød overhovedet.

Vores sushirestaurant i Valby er placeret centralt på Valby Langgade, som er et af knudepunkterne i bydelen. Tager du toget hertil, er der heller ikke langt til restauranten, der ligger 5 minutter til fods fra stationen. Efter du har nydt vores sushi, er der rig mulighed for at besøge charmerende tøjbutikker på Valby Langgade eller gå en tur i Spinderiet, inden turen går hjem igen.

BÆREDYGTIG SUSHI I VALBY

Hos LETZ SUSHI er råvarer og miljø altafgørende for alt, vi gør – det gælder naturligvis også for vores restaurant i Valby. Vi kæmper for verdenshavene, og gør alt, der står i vores magt, for at standse den negative udvikling. Bestiller du sushi i Valby fra vores restaurant, er du med til at støtte op om en mere bæredygtig og ansvarlig fremtid.

Vores mission er at være Europas mest bæredygtige sushibrand på alle parametre. Vi er allerede den første sushikæde i Europa, der udelukkende serverer bæredygtigt fanget fisk og skaldyr.

Når du bestiller takeaway fra vores restaurant i Valby, bliver den pakket i vores danskproducerede takeaway-bakker, der består af fossilfrie overskudsmaterialer fra landbruget. Vi sparer nemlig på plastikken, hvor vi kan.

TAKEAWAY-SUSHI I VALBY

Som en ny pulserende bydel byder Valby også på mange takeawaysteder. Ønsker du at bestille sushi som takeaway i Valby, er du altid velkommen hos os. I vores restaurant i Valby har vi et stort udvalg af takeaway, der endda vil falde i god jord hos dem, der ikke spiser fisk. Sushi er en oplagt spise, når det gælder takeaway – det er nemt at have med på farten, og det skal ikke være varmt, når du spiser det. Bestiller du takeaway om mandagen, kan du til og med få 25% rabat på sushien i Valby.

Læs mere om vores takeaway i hele København her.

BESØG VORES RESTAURANT I VALBY

Nyd din sushi i vores restaurant i Valby, som takeaway i Valbyparken, Søndermarken eller et andet skønt sted. LETZ SUSHI i Valby har åbent fra 12.00-21.00 i hverdagene og fredag-lørdag fra 12.00-22.00 (køkkenet lukker 21.00).

Vi ser frem til at tage imod dig hos LETZ SUSHI i Valby, og give dig en sushioplevelse du sent vil glemme.