Velkommen på Østerbro

På Østerbro finder du vores første sushirestaurant, der åbnede tilbage i 2003. Her kan du bestille smagfuld sushi som takeaway til både frokost og aften.

Restauranten er nemlig en af vores mindre, hvor der ikke er ret meget plads til at sidde, men hvor vi selvfølgelig står klar til at tage imod din takeaway-bestilling. Vi serverer naturligvis den samme velsmagende sushi, som du allerede kender fra vores restauranter.

Med placeringen i hjertet af Østerbro tæt på både Østerbrogade, Søerne og Fælledparken er der desuden fantastiske muligheder for at tage din sushi med ud i København for at nyde den.

FÅ SUSHI SOM TAKEAWAY PÅ ØSTERBRO

Hos LETZ SUSHI på Østerbro finder du takeaway-sushi af høj kvalitet, og endda til en overkommelig pris. Med et stort udvalg af takeaway-sushi på Østerbro kan du være sikker på at finde noget, der falder i din smag.

Vores menukort byder både på klassikere som nigiri, maki og inside out-ruller, men også specialiteter som sashimi, croquetter og sticks. For at der er noget til enhver smag, tilbyder vi også retter med kød samt vegansk sushi. Det er nemlig vigtigt for os at servere sushi af højeste kvalitet til alle vores spisende gæster. Derfor finder du de dygtigste sushikokke i alle vores restauranter – og det gælder selvfølgelig også vores restaurant på Østerbro.

Når du bestiller takeaway hos LETZ SUSHI på Østerbro, kan du vælge selv at hente den eller at få din sushi leveret hjemme hos dig selv eller et andet sted på Østerbro. Vil du gerne have takeaway leveret til dit yndlingspicnicsted på Østerbro, så kan vi sagtens klare det, så længe du giver os en adresse. Du kan læse mere om dine muligheder for takeaway på Østerbro her.

PÅ UDKIG EFTER GOD SUSHI?

Er du på udkig efter sushi på Østerbro? Hos LETZ SUSHI på Østerbro finder du lækker sushi i hyggelige omgivelser. Hvis du gerne vil sidde hos os og spise, har vi nogle få borde i vores hyggelige restaurant, hvor du kan nyde din sushi. 

LETZ SUSHI på Østerbro åbnede tilbage i 2003, som den første i LETZ SUSHI-kæden. Restauranten er placeret i hjertet af Østerbro tæt på Østerbrogade, Søerne og Fælledparken. Hvis vi selv skal sige det, serverer vi den bedste sushi på Østerbro, så kom forbi til en lækker middag eller bestil en af vores mange takeaway-menuer. Du bestemmer selv, om du vil tage din takeaway med hjem, eller nyde dem i et af Østerbros mange åndehuller.

KVALITET OG BÆREDYGTIGHED I FOKUS

Hos LETZ SUSHI på Østerbro er kvalitet og bæredygtighed omdrejningspunktet for vores sushi. Af den grund bruger vi kun økologiske ris og certificeret fisk og skaldyr i vores sushi. I vores optik er det vigtigt både at tage hånd om miljøet og dyrevelfærden. Vi har af samme årsag flere og flere grønne retter og sushiruller på menukortet, der har den samme gode smag, som du kender fra resten af menuen. Du er derfor sikker på at få sushi med fokus på bæredygtighed, når du bestiller takeaway hos LETZ SUSHI på Østerbro.

Derudover leverer vi din takeaway i danskproducerede sushibakker, der er lavet af restprodukter fra landbruget. På den måde bidrager vi ikke med mere emballage end højst nødvendigt, når vi leverer din takeaway på Østerbro. Husk blot at sortere emballagen som restaffald, efter du har nydt din sushi. 

Med takeaway fra LETZ SUSHI får du derved sushi af højeste kvalitet samtidig med at du støtter op om en mere miljøvenlig tilgang til det at drive en sushirestaurant.

Hos LETZ SUSHI Østerbro glæder vi os til at byde dig velkommen!