Åbningstider:
Mandag-fredag: 11.30-21.00
Lørdag: 12.00-21.00
Søndag: 16.00-21.00

Vi holder lukket d. 24., 25. og 26. december.
D. 31/12 holder vi åbent for forudbestilt takeaway fra 12.00-17.00.
D. 1/1 holder vi åbent fra 16.00-21.00.

Velkommen på Østerbro

På Østerbro finder du vores første sushirestaurant, der åbnede tilbage i 2003. Her kan du både til frokost og aften bestille smagfuld sushi som takeaway.

Restauranten er nemlig en af vores mindre, hvor der ikke er ret meget plads til at sidde, men hvor vi selvfølgelig står klar til at tage i mod din takeaway-bestilling. Vi serverer naturligvis den samme velsmagende sushi, som du allerede kender fra vores restauranter.

Med placeringen i hjertet af Østerbro tæt på både Østerbrogade, Søerne og Fælledparken er der desuden fantastiske muligheder for at tage din sushi med ud i København for at nyde den.

takeawaysushi på østerbro

Hos LETZ SUSHI på Østerbro finder du takeaway-sushi af høj kvalitet, og endda til en overkommelig pris. Vores udvalg af takeaway-sushi på Østerbro er stort, og byder på alt fra vores alsidige menukort.

Vores menukort byder både på klassikere som nigiri, maki og inside out-ruller, men også specialiteter som sashimi og sticks. Hver måned eksperimenterer vores dygtige sushikokke med nye varianter af sushi, hvilket resulterer i Månedens Sushi. Det er vigtigt for os at servere sushi af højeste kvalitet på alle vores restauranter. Derfor finder du de dygtigste sushikokke hos os – og det gælder selvfølgelig også vores restaurant på Østerbro.

Når du bestiller takeaway hos LETZ SUSHI på Østerbro, kan du vælge selv at hente den eller at få din sushi leveret hjemme hos dig selv eller et andet sted på Østerbro. Vil du gerne have takeaway leveret til dit yndlingspicnicsted, så kan vi sagtens klare det, så længe du giver os en adresse.

på udkig efter god sushi?

Er du på udkig efter sushi på Østerbro? Hos LETZ SUSHI på Østerbro finder du lækker sushi i hyggelige omgivelser. Hvis du gerne vil sidde hos os og spise, har vi noget få borde i vores hyggelige restaurant, hvor du kan nyde din sushi. Ellers kan du bestille din sushi som takeaway.

LETZ SUSHI på Østerbro åbnede tilbage i 2003, som den første i LETZ SUSHI-kæden. Restauranten er placeret i hjertet af Østerbro tæt på Østerbrogade, Søerne og Fælledparken. Hvis vi selv skal sige det, serverer vi den bedste sushi på Østerbro, så kom forbi til en lækker middag eller bestil en af vores mange takeaway-menuer. Du bestemmer selv, om du vil tage din takeaway med hjem, eller nyde dem i et af Østerbros mange åndehuller.

kvalitet og bæredygtighed i fokus

Hos LETZ SUSHI på Østerbro er kvalitet og bæredygtighed omdrejningspunktet for vores sushi. Af den grund bruger vi kun økologiske ris og certificeret fisk og skaldyr i vores sushi. I vores optik er det vigtigt både at tage hånd om miljøet og dyrevelfærden. Derfor er du sikker på, at få sushi med fokus på bæredygtighed, når du bestiller takeaway hos LETZ SUSHI på Østerbro.

De sushibakker, vi leverer din takeaway i, er lavet af 80% genbrugsplast og produceret i Danmark. Vores sushibakker er udviklet med fokus på energivinding og genbrug. Vi anbefaler, at du sorterer takeawaybakkerne som hård plast, når du er færdig med at bruge dem, så de kan få nyt liv.

Bestiller du takeaway hos LETZ SUSHI på Østerbro, er du med til at støtte op omkring en mere miljøvenlig tilgang til det at drive en sushirestaurant. Læs mere om vores bæredygtige tiltag.