Åbningstider:
MIDLERTIDIGE ÅBNINGSTIDER
Alle dage: 16.00-21.00

Vi har åbent alle helligdage med undtagelse af d. 24. - 26. december samt d. 9. - 13. april.

Velkommen på Østerbro

På Østerbro finder du vores første restaurant, der åbnede tilbage i 2003. Her kan du både til frokost og aften kan tage smagsfuld sushi med dig på farten.

Restauranten er nemlig en af vores mindre, hvor vi står klar til at tage i mod din takeaway bestilling. Men vi serverer naturligvis den samme velsmagende sushi, som du allerede kender fra vores restauranter.

Med placeringen i hjertet af Østerbro tæt på både Østerbrogade, Søerne og Fælledparken er der desuden fantastiske muligheder for at tage din sushi med ud i København for at nyde den.

takeaway sushi på østerbro

Hos LETZ Sushi på Østerbro finder du take away sushi af høj kvalitet, og endda til en overkommelig pris. Vores udvalg af take away sushi på Østerbro er stort, og byder på alt fra vores sædvanlige menukort. Hvis vi selv skal sige det, har vi sushi til enhver smag. Vores menukort byder både på klassikere som nigiri, maki og inside out-ruller, men også specialiteter som sashimi og sticks. Hver måned eksperimenterer vores dygtige sushikokke med nye varianter af sushi, hvilket resulterer i ”Månedens” sushi. Når du bestiller take away sushi hos LETZ Sushi på Østerbro, kan du enten vælge selv at hente den eller at få din sushi leveret hjemme hos dig selv.

Er du interesseret i at se vores udvalg af sushi på Østerbro, finder du vores menukort her. Kom forbi LETZ Sushi på Østerbro til en dejlig middag i selskab med nogle du holder af.

på udkig efter god sushi?

Er du på udkig efter sushi på Østerbro? Hos LETZ Sushi på Østerbro finder du lækker sushi i hyggelige omgivelser.

LETZ Sushi på Østerbro åbnede tilbage i 2003, som den første i LETZ Sushi-kæden. Restauranten er placeret i hjertet af Østerbro tæt på Østerbrogade, Søerne og Fælledparken. Hvis vi selv skal sige det, serverer vi den bedste sushi på Østerbro, så kom forbi til en lækker middag eller bestil en af vores mange take away menuer.

kvalitet og bæredygtighed i fokus

Hos LETZ Sushi på Østerbro er kvalitet og bæredygtighed omdrejningspunktet for vores sushi. Af den grund bruger vi kun økologiske ris og certificeret fisk og skaldyr i vores sushi. Da vi kun ønsker at benytte råvarer, der er produceret på en hensigtsfuld måde. Ud fra vores optik er det vigtigt både at tage hånd om miljøet og dyrevelfærden.

Herudover benytter vi kun sushibakker, der er certificerede og producerede i Danmark. Vores sushibakker er udviklet med fokus på energivinding og genbrug. Emballagen indeholder 80 % genbrugsmaterialer, og ved forbrænding af emballagen er energivindingen meget høj.

Bestiller du sushi hos LETZ Sushi på Østerbro, er du derfor med til at støtte op omkring en mere miljøvenlig tilgang til det at drive en sushirestaurant. Du kan læse mere om vores bæredygtige tiltag her.