LETZ SUSHI Nordhavn

Bordeauxgade 2, 2150 Nordhavn

Åbningstider:
Søndag til torsdag: 12.00-21.00
Fredag og lørdag: 12.00-22.00 (køkkenet lukker 21.00)

Velkommen i Nordhavn

I Århusgadekvarteret i Nordhavn finder du en af vores bedst placerede restauranter med første parket til havnebassinet. Her kan du nyde udsigten over vandet både indenfor i flotte, lyse omgivelser og udenfor, når vejret indbyder til det.

Vi står altid klar til at servere en let frokost på en varm solskinsdag eller skabe den fuldendte aften med cocktails, smagsfuld sushi og delikate desserter.

Du har naturligvis også mulighed for at hente din takeaway i restauranten, når det passer dig og din dag bedre.

Har du brug for et privat område?
Vi hjælper gerne med at gøre dit event eller fejring til noget helt specielt.

Sushi i Nordhavn med fokus på bæredygtighed

Leder du efter et godt spisested i Nordhavn, kan du i vores smukke lokaler i Århusgadekvarteret  nyde lækker sushi lavet på bæredygtig fisk, mens du kigger ud over vandet.

Alt, vi gør, gør vi med tanke på, hvordan vi kan skabe den bedst mulige oplevelse, samtidig med at vi passer bedst muligt på miljøet. Når du vælger vores restaurant i Nordhavn, får du derfor sushi lavet på råvarer af høj kvalitet.

Alle fisk og skaldyr, du finder i vores menukort, er certificeret indenfor bæredygtigt fiskeri eller ansvarligt opdræt. Vores strøm kommer fra danske havvindmøller, vi arbejder for at mindske madspild, og vi har flere samarbejdspartnere, der arbejder for at skabe de bedste betingelser for vores have.

 

Lækker takeaway

Takeaway er nemt og lækkert – og når du bestiller sushi som takeaway hos LETZ SUSHI, får du tilmed mad med fokus på bæredygtighed og økologi. Vores restaurant i Nordhavn tilbyder et stort udvalg af forskellige sushimenuer lavet på certificeret bæredygtig fisk og økologisk ris som takeaway. Du kan naturligvis også sammensætte din egen menu med alle dine favoritter.

Vores fokus på bæredygtighed handler ikke kun om den mad, vi laver. Når du køber takeaway hos LETZ SUSHI i Nordhavn, bliver din mad pakket i danskproducerede takeaway-bakker, der består af restprodukter fra landbruget.. Du bestemmer selv, om du henter din takeaway i vores restaurant i Nordhavn, eller du ønsker levering lige til døren.

Menuer

Hos LETZ SUSHI i Nordhavn ønsker vi at imødekomme alle uanset alder og madvaner. Derfor har vi mange forskellige menuer.

Hvis du har inviteret familiens mindste ud og spise sushi, kan vi anbefale en af vores børnemenuer, der altid er et sikkert hit hos de små. Vores børnemenuer består blandt andet af små makiruller, nigiri og edamamebønner. Til dessert følger der en økologisk chokoladeskildpadde med. I samarbejde med Sea Sense redder vi en havskildpadde ved Tanzanias kyst pr solgt børnemenu.

Er du vegetar eller veganer, tilbyder vores restaurant i Nordhavn lækker sushi uden fisk til dig. Sushi laves traditionelt med rå fisk, men som så mange andre retter, kan det sagtens laves i en vegetarisk eller vegansk variant.

Leder du efter et sted at spise frokost i Nordhavn, har vi nogle gode tilbud på flere af vores sushimenuer. Frokosttilbuddet gælder fra 12-16.00 hos LETZ SUSHI Nordhavn. Se flere af vores tilbud her.

Catering og events i Nordhavn

Mangler du mad eller lokaler til dit næste event? Vores restaurant i Nordhavn kan både stå for catering ud af huset, eller du kan holde din næste fest i smukke omgivelser ned til vandet. Uanset om I er 10 eller 40 mennesker, kan vi hjælpe dig med at stable din næste fest på benene. Ved catering kan du også bestille vores lækre LETZ MINIS, der er vores nytænkning af den klassiske kanapé. Uanset hvad du vælger, garanterer vi dig lækker mad og fantastiske rammer – det eneste, du skal sørge for er gæstelisten.