Partnerskaber for forandring

At være Europas mest bæredygtige sushikæde kræver hårdt arbejde
og stærke partnerskaber, der hjælper os med at udfordre status quo
og løfte barren for, hvad der er muligt.

Partnerskaber

ASC logo

ASC / ansvarligt opdræt

Vi er enormt stolte over, at vi som den eneste sushikæde i Europa kan garantere, at alle vores fisk og skaldyr er fuldt ud certificerede indenfor bæredygtigt fiskeri og ansvarligt opdræt.

ASC-certificeringen er din garanti for, at fisk og skaldyr fra havbrug er opdrættet på en måde, som er skånsom for miljøet og med fokus på socialt ansvar. Læs mere om vores tilgang til fisk og skaldyr her.

Vis info
MSC logo

MSC / bæredygtigt fiskeri

Hos os får du altid serveret certificeret bæredygtig & ansvarlig fisk. På den måde sikrer vi, at vi ikke kun laver god sushi, men også Europas mest bæredygtige.

MSC-certificeringen er din garanti for, at fisken kommer fra et bæredygtigt fiskeri, som lever op til tre grundprincipper; bæredygtige fiskebestande, minimering af miljøpåvirkninger og effektiv fiskeriforvaltning. Læs mere MSC her.

Vis info
B-Certified Corporation logo

B for Better Business

Vi er den første restaurantkæde i Nord­europa, der er blevet tildelt den internationale B Corp Certificering. Det er din garanti for, at vi lever op til de højeste standarder for ansvarlighed og gennemsigtighed.

At være en del af B Corp-bevægelsen handler om at gå fra at ville være den bedste i verden til at være den bedste for verden – og vores gæster. Læs mere her.

Vis info

Vi kæmper for en verden uden plastikforurening

Plastikophobning er en af de største trusler mod havets balance og livet under vand. 

Derfor samarbejder vi med organisationen Plastic Change for at reducere mængden af engangsplastik, genbruge mere og udvikle et bedre og mere bæredygtigt design. Derudover donerer vi løbende penge for at støtte kampen for en verden uden plastikforurening. Læs mere om hvad Plastic Change står for her. 

 

Vis info
Foreningen for Skånsomt Kystfiskeri logo

FSK x Letz Sushi

Vi samarbejder med FSK om at fremme skånsomt kystfiskeri. FSK arbejder for at bevare og udvikle det skånsomme og bæredygtige kystfiskeri langs de danske kyster. Skånsomt kystfiskeri foregår med redskaber, som ikke påvirker havbunden og har minimal uønsket bifangst. Læs mere om FSK her.

Vis info
FSC logo

FSC® / Ansvarligt skovbrug

Vores papir, servietter, takeawayposer og spisepinde i bambus er FSC-certificerede. Med FSC-mærkede produkter sikrer vi, at det træ og bambus som anvendes, kommer fra bæredygtige FSC-certificerede skove eller har en anden ansvarlig oprindelse. FSC sikrer, at der ikke fældes mere end skovene naturligt kan reproducere – og at der tages hensyn til skovens biodiversitet. Læs mere om hvad FSC sikrer lige her.

FSC® N002847

Vis info
Pure Waste logo

Miljøvenlige t-shirts

Vores medarbejdere er altid iført t-shirts, der er lavet af 100% genbrugsstof. På den måde får vi mest muligt ud af ressour­cerne og sikrer, at ikke en eneste dråbe vand går til spilde i produktionen. Faktisk sparer vi 2.700 liter vand pr. t-shirt i for­hold til et mindre miljøvenligt alternativ. På årsbasis løber det op i en besparelse på svimlende 11 mio. liter vand! På den måde gør vi godt og ser godt ud på samme tid! Læs mere om Pure Waste lige her.

Vis info

Too Good To Go x Letz Sushi

Vi støtter op om Too Good To Go og deres kamp mod madspild. I Danmark smider vi nemlig mere end 700.000 tons mad ud i skraldespanden om året og faktisk er det hver tredje fisk, der bliver fanget, der går til spilde. Og det vil vi meget gerne være med til at minimere.

Derfor kan du finde vores restauranter i Too Good To Go appen. Læs mere her

Vis info

SDG Value Scan

Gennem vores samarbejdspartner Märk og deres SDG Value Scan, har vi gennemgået alle 17 verdensmål og 169 delmål i forhold til vores samlede forretning for at kunne arbejde konkret med verdensmålene. Vi har derudover et ekstra fokus på mål nr. 12 – “Ansvarligt forbrug og produktion”, nr. 14 – “Livet i havet” og nr. 17 – “Partnerskaber for forandring” i vores arbejde omkring at være Europas mest bæredygtige sushibrand. 

Vis info

Dansk Alliance for Ansvarlig Soja

Gennem vores arbejde i Dansk Alliance for Ansvarlig Soja, sikrer vi at vores indkøb ikke har afskovning og tab af diversitet som følge. Dette betyder, at det soya vi bruger – fra fiskefoder til det soya, du får serveret i restauranten – er ansvarligt importeret. I Danmark er det lige nu kun 20% af den soya, der importeres som er certificeret afskovningsfrit.

Vis info