Sushi-tilbud & deals

Hos LETZ SUSHI har vi altid spændende tilbud og kampagner. Dan dig et overblik her på siden.

KAMPAGNER

;

MIDWEEK TREAT

Vi giver dig 20% rabat* på takeaway onsdag og torsdag med vores MIDWEEK TREAT.
Som medlem af vores gæsteklub får du også, helt eksklusivt, 20% rabat i vores restauranter. Så nyd dine favoritter derhjemme eller i en af vores hyggelige restauranter. Rabatten kan indløses med koden: MWT20

*20% ”MIDWEEK TREAT” rabat gælder kun for takeaway onsdag og torsdag fra 11/10-29/1 2024. Som medlem af vores gæsteklub får du også helt eksklusivt, 20% rabat i restauranterne. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter, tilbud og kan ikke kombineres med Omakase menu og frokost tilbud. Tilbuddet gælder ikke Tivoli Food Hall.

;

BOOK BORD OG FÅ GRATIS DRINKS

Vi gi’r en lille én!
Sluk tørsten med gratis drinks* til hele bordet, hvis du booker bord fredag eller lørdag fra 16-21 på vores restauranter på Vesterbro, Store Kongensgade, Engholmene, Roskilde, Guldsmedgade eller Aarhus Ø.

*Gælder kun fredag og lørdag kl. 16-21 og på følgende restauranter: Vesterbro, Store Kongensgade, Engholmene, Roskilde, Guldsmedgade og Aarhus Ø. Gælder kun ved forudbestilt bord i en af de pågældende restauranter. Der gives en gratis drink, sodavand, øl eller et glas vin pr. person.

;

MONDAY MADNESS

Nu får du 25% på takeaway* om mandagen hos LETZ SUSHI!

Vi kalder det MONDAY MADNESS, og rabatten gælder i alle LETZ SUSHI’s restauranter med undtagelse af Tivoli Food Hall. Når du bestiller sushi via letzsushi.dk, skal du blot aktivere rabatten i check-out.

*Rabatten gælder kun om mandagen og kun takeawaybestillinger. Du kan afhente i eller få leveret din takeaway fra alle LETZ SUSHI’s restauranter pånær Tivoli Food Hall. Rabatten gælder ikke bestillinger via eksterne partnere (Wolt og Takeout) og den kan ikke kombineres med andre rabatter og tilbud.

**Gælder ikke mandag 1. Januar 2024

;

FROKOSTTILBUD

Vi har nogle skarpe tilbud på sushi, når du besøger os til frokost. Tilbuddet gælder alle dage fra 12-16.00* i vores restauranter.

Du sparer faktisk op til 25% på din sushi med vores populære frokosttilbud. Smag dig igennem velkendte menuer som fx Rock the boat menuen med de populære ruller Ebi tempura og vores nye Karaage Roll til bare 150 kr. Som en del af frokosttilbuddet kan du også vælge luksusmenuen Perfect storm til 155 kr.

Tilbuddene på vores sushi kan benyttes i alle restauranter (vær opmærksom på forskellige åbningstider) og kan ikke kombineres med andre rabatter. Frokosttilbuddene kan bestilles online til afhentning og online til levering, samt direkte i restauranterne og via telefon. Se restauranternes åbningstider her.

;

BØRN SPISER GRATIS

Børn til og med 12 år spiser en gratis børnemenu til frokost på hverdage mellem 12.00 og 16.00 i vores restauranter. Kender du børn, som kunne tænke sig gratis sushi? Så tag et nærmere kig på vores forskellige menuer i vores menukort lige her.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en ekstra hyggelig hverdagsfrokost i vores restauranter.

*Gælder for et barn pr. en betalende voksen. Minimumskøb er 200 kr. Tilbuddet gælder ikke for takeaway, i Tivoli Food Hall og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

;

FÅ 10% I STUDIERABAT

I alle vores restauranter kan studerende få 10% i studierabat på alt vores sushi. Rabatten gælder både når du spiser hos os eller tager din sushi med som takeaway. Du skal blot vise et gyldigt studiekort i restauranten, inden du betaler for din mad.

Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud.

Lyder det fristende at få tilbud på sushi? Så se nærmere på vores menukort her eller klik dig direkte videre til vores takeaway, hvor du kan bestille alle dine favoritter til afhentning.

Gode tilbud på sushi

God mad spreder glæde, og det samme gælder gode tilbud. Hos LETZ SUSHI har vi altid spændende tilbud på sushi og andre lækkerier, så du kan glæde dine smagsløg og din bankbog på én og samme tid.

Alle vores tilbud med sushi har den samme høje kvalitet, som du kender fra dine restaurantbesøg hos os. Da sushi består af få ingredienser, er alle råvarerne fremtræden i smagsoplevelsen, hvorfor kvaliteten er så vigtig for os.

Når du vælger et godt tilbud hos LETZ SUSHI, vælger du desuden at slå et slag for verdenshavene. Al den fisk, du finder på vores menukort, er nemlig fanget med respekt for naturen. Vi er fuldt certificeret i bæredygtigt og ansvarlig fanget fisk, og hver dag arbejder vi på at blive endnu mere bæredygtige. Når du gør brug af vores sushi-tilbud, får du derfor serveret sushi, der er lavet med fokus på havets balance.

FASTE TILBUD OG KAMPAGNER

Hos LETZ SUSHI finder du en række faste sushi-tilbud, så du med god samvittighed kan spise sushi endnu oftere. Et af dem er vores studierabat. Som studerende får du altid 10% i rabat på din sushi. Vi ved, at det kan være svært at finde pengene til at gå ud at spise som studerende. Derfor har vi tilbud på sushi ved fremvisning af gyldigt studiekort.

Kommer du forbi en af vores restauranter til frokost mellem 12-16:00, er der tilbud på et udvalg af vores sushimenuer. Med tilbuddet kan du spise en lækker frokost og samtidig spare op til 27% på din sushi. Ønsker du at benytte dig af frokosttilbuddet, kan du bestille din sushi online eller direkte i vores restauranter.

Et af vores andre faste sushi-tilbud til frokost henvender sig til børnefamilier. Børn på til og med 12 år får nemlig en gratis børnemenu til frokost i de fleste af vores restauranter på hverdage mellem 11.30 og 17. For at gøre brug af tilbuddet skal barnet være i følge med en voksen, der spiser for mindst 200 kroner.

Book bord på din lokale Letz Sushi, og gør brug af et af vores tilbud.

TILBUD PÅ VORES SUSHI-TAKEAWAY

Har du lyst til at nyde din sushi derhjemme, kan du bestille den som takeaway. Du kan vælge, om du selv vil hente din mad hos din lokale LETZ SUSHI, eller om du vil have den leveret hjem til dig.

Flere af vores sushi-tilbud gælder også takeaway. Hvis du gerne vil nyde et godt tilbud og et lækkert måltid derhjemme, kan du derfor med fordel undersøge, om et af vores tilbud er relevante for dig.

Med takeaway fra LETZ SUSHI får du både et godt tilbud og et sundere alternativ end meget andet takeaway. Sushi er rig på smag, samtidig med at fisken indeholder gode næringsstoffer.

Find det nyeste tilbud på sushi og bestil takeaway her.