Kampagner

Få her et hurtigt overblik over vores kampagner og tilbud.

Kampagner

-–

30% I EFTERÅRSRABAT MAN-TORS PÅ BRYGGEN, VESTERBRO & I RUNGSTED

Lige nu får du 30% i efterårsrabat, når du henter din takeaway mandag til torsdag i vores restauranter på Islands Brygge, Vesterbro og i Rungsted. Det betyder, at du med endnu bedre samvittighed kan nyde alle dine favoritter fra LETZ SUSHI. Tilbuddet gælder hele november ud. Find adresse og åbningstider på restauranterne her. 

 *Rabatten gælder takeaway-ordrer til afhentning og betaling i restauranten fra
mandag-torsdag i november 2019. Rabatten fratrækkes ved betaling i restauranten. Kun på Islands Brygge, Rungsted og Vesterbro. Minimumskøb er 200 kr. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud.

FROKOSTTILBUD

Vi er tilbage med nogle skarpe frokosttilbud, der gør det endnu sjovere at besøge os mellem kl. 12 og 15.30. Du kan vælge i mellem tre udvalgte menuer og The Lunch Bowl, som kan fås til en ekstra god pris til frokost.

Du kan smage dig igennem velkendte menuer som Single sailor til 95 kr., den populære The Bowl i en mindre frokoststørrelse til 95 kr. og On a roll menuen med 16 stk inside-out til 110 kr. Vi introducerer desuden også en helt ny luksusmenu, The perfect storm, til 140 kr.

Tilbuddet kan benyttes i alle restauranter med åbent til frokost. Frokosttilbuddene kan bestilles online til afhentning og online til levering samt direkte i restauranterne og via telefon. Se restauranternes åbningstider her.

COCKTAIL HOUR

Lige nu har du en ekstra god grund til at starte aftenen hos os. Du får nemlig 2 Yuzu san for kun 100 kr. Vores Yuzu san er en super forfriskende drink med vodka, yuzu limonade, sukkerlage og limesaft. Så har du alle muligheder åbne for at starte festen hos os.

Tilbuddet gælder fredag og lørdag fra kl. 20-23 i følgende restauranter: Nordhavn, Lyngby, Vanløse, Islands Brygge, St. Kongensgade, Valby, M.P. Bruunsgade & Guldsmedgade ved dine-in.

SÆSONENS

‘Sæsonens’ er skabt for at introducere vores gæster til dansk fisk, der måske ikke altid bliver forbundet med sushi. Lige nu kan du derfor smage en toppet rulle med dansk ørred, som vi er helt sikre på kan blive en af dine nye favoritter!

Her får du også bl.a. slikærter, marineret rødløg og ramsløgsmayo – og så toppes den med avocado, japansk mayo og kataifi. Den helt perfekte blanding af dansk og japansk madkunst, hvis du spørger os.

‘Sæsonens’ kan findes i alle restauranter med undtagelse af Det Japanske Tårn i Tivoli og Tivoli Food Hall.

BØRN SPISER GRATIS

Børn til og med 12 år spiser en gratis børnemenu til frokost på hverdage mellem 11.30 og 17.00 i vores restauranter. Hvis du vil se nærmere på de forskellige menuer, kan du finde dem lige her i vores menukort.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en ekstra hyggelig hverdagsfrokost i vores restauranter.

*Gælder for et barn pr. en betalende voksen. Minimumskøb er 200 kr. Tilbuddet gælder ikke for takeaway, i Tivoli Food Hall samt Det Japanske Tårn i Tivoli. Man redder ikke en havskildpadde ifm. bestilling af gratis børnemenu.

FÅ 10% I STUDIERABAT

I alle vores restauranter kan studerende få 10% i studierabat på alt vores sushi. Rabatten gælder både når du spiser hos os eller tager din sushi med som takeaway. Du skal blot vise et gyldigt studiekort i restauranten, inden du betaler for din mad.

Lyder det fristende? Så se nærmere på vores menukort her eller klik dig direkte videre til vores takeaway.