Tilbud og Kampagner

Hos LETZ SUSHI har vi altid spændende tilbud og kampagner. Dan dig et overblik her på siden.

Kampagner

-–

10% PÅ MENUER

Skab dit eget solskinsvejr med alle dine favoritter!

Vi hjælper sommerstemningen på vej og giver 10% rabat på menuer fra d. 8. juni –23. august 2020, når du bestiller takeaway.

Rabatten gælder i alle LETZ SUSHI’s restauranter med undtagelse af Tivoli Food Hall.

Rabatten gælder ikke frokostmenuer, børnemenuer eller bestillinger via Just-Eat, Wolt og Take-Out og kan ikke kombineres med andre rabatter.

Se vores udvalg og bestil her.

Rabat med GOBOAT x LETZ SUSHI

Alle LETZ SUSHIs kunder får 10% rabat på GoBoat bookinger mandag-torsdag i hele 2020 – og hvis du spørger os, findes der ikke et bedre match end sommer, sushi og sejlads. Sejl ud i solnedgangen med vennerne eller tag familien med på en vigtig ekspedition som skraldepirater og befri havnen for skrald.

Få 10% på din GoBoat booking mandag-torsdag på goboat.dk. Brug koden: LETZxGOBOAT

Psst! Vis din GoBoat booking hos LETZ SUSHI på Islands Brygge og få 10% rabat* på sushi til din sejltur.

*Ved fremvisning af en gyldig GoBoat booking til sejlads samme dag får du 10% rabat på din bestilling hos LETZ SUSHI på Islands Brygge. Rabatten kan benyttes én gang og kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud. Den gælder til og med september 2020 – kun hos LETZ SUSHI på Islands Brygge.

SUSHI IN THE SUN MENU

Lige nu har du en ekstra god grund til at nyde solen og sommeren hos os. Vi genåbner nemlig for servering i udvalgte restauranter med en helt særlig menu. Vi kalder den SUSHI IN THE SUN og den er oplagt at nyde i solen for 2 personer.

SUSHI IN THE SUN:
Startere: Edamame med salt & citron, lakseceviche og tempura haps.
Inside-out: 1 New York
Toppede maki: 1 Tuna special (tempurareje, avocado, asparges og purløg. Toppet med lynflamberet tun, japansk mayo, masago, forårsløg og friteret rispapir.)
Nigiri: 2 laks, 2 tun og 2 Hiramasa.
Yaki: 2 okse & urtecreme, 2 kylling & spicy dip og 2 gedeost.

Menuen fås som dine-in alle dage i følgende restauranter: Nordhavn, Lyngby, Vanløse, Islands Brygge & Guldsmedgade.

Prisen for to personer er: 599 kr.
(699 kr. inkl. to kølige glas rosé),

PICNICMENU

Prøv vores lækre picnicmenu til 2 personer.

Du får 2 croquetter med ris og laks, edamame med salt og citron og 32 stk. sushi: 1 Tempura treat, 1 New York, 1 Tasty tuna, 1 Sizzling favorites. Menuen koster bare 375 kr.

Menuen kan også bestilles med 2 valgfri 33 cl Mikkeller øl til bare 445 kr.

Se mere her.

SÆSONENS

‘Sæsonens’ er skabt for at introducere vores gæster til skånsomt fanget dansk fisk fra lokale kystfiskere, der måske ikke altid bliver forbundet med sushi. Lige nu kan du derfor smage en rulle med skånsomt fanget pighvar, som vi er helt sikre på kan blive en af dine nye favoritter!

Denne udgave af Sæsonens er en velsmagende sommerrulle med skånsomt fanget pighvar, agurk, chili, kørvel, koriander og ceviche-dressing. Den er rullet i purløg og kimchee-sesam og toppet med rosenkarse og marineret rødløg.

Sæsonens rulle er lavet i samarbejde med Foreningen for Skånsomt Kystfiskeri og kan findes i alle restauranter med undtagelse af Tivoli Food Hall og Bassin 7 i Aarhus.

FROKOSTTILBUD

Vi har nogle skarpe tilbud på sushi, når du besøger os til frokost. Tilbuddet gælder alle dage fra 12-15.30 i vores frokoståbne restauranter. Du finder tre udvalgte menuer og The Lunch Bowl til en ekstra god pris.

Du kan smage dig igennem velkendte menuer som Single sailor til 95 kr., den populære The Bowl i en mindre frokoststørrelse til 95 kr. og On a roll menuen med 16 stk inside-out til 110 kr. Vi introducerer desuden også en helt ny luksusmenu, The perfect storm, til 140 kr.

Tilbuddet kan benyttes i alle restauranter med åbent til frokost og kan ikke kombineres med andre rabatter. Frokosttilbuddene kan bestilles online til afhentning og online til levering samt direkte i restauranterne og via telefon. Se restauranternes åbningstider her.

BØRN SPISER GRATIS

Børn til og med 12 år spiser en gratis børnemenu til frokost på hverdage mellem 11.30 og 17.00 i vores restauranter. Kender du børn, som kunne tænke sig gratis sushi? Så tag et nærmere kig på vores forskellige menuer i vores menukort lige her.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en ekstra hyggelig hverdagsfrokost i vores restauranter.

*Gælder for et barn pr. en betalende voksen. Minimumskøb er 200 kr. Tilbuddet gælder ikke for takeaway, i Tivoli Food Hall samt Det Japanske Tårn i Tivoli. Man redder ikke en havskildpadde ifm. bestilling af gratis børnemenu.

FÅ 10% I STUDIERABAT

I alle vores restauranter kan studerende få 10% i studierabat på alt vores sushi. Rabatten gælder både når du spiser hos os eller tager din sushi med som takeaway. Du skal blot vise et gyldigt studiekort i restauranten, inden du betaler for din mad.

Lyder det fristende at få tilbud på sushi? Så se nærmere på vores menukort her eller klik dig direkte videre til vores takeaway.

Gode tilbud på sushi

God mad spreder glæde, og det samme gælder gode tilbud. Hos Letz Sushi har vi altid spændende tilbud på sushi og andre lækkerier, så du kan glæde dine smagsløg og din bankbog på én og samme tid.

Når du vælger at spise hos os, vælger du desuden at slå et slag for verdenshavene. Al den fisk, du finder på vores menukort, er nemlig fanget med respekt for naturen. Vi er fuldt certificeret i bæredygtigt og ansvarlig fanget fisk, og hver dag arbejder vi på at blive endnu mere bæredygtige. Når du gør brug af vores sushi-tilbud, får du derfor serveret sushi, der er lavet med fokus på havets balance.

Faste tilbud og kampagner

Hos os finder du en række faste sushi-tilbud, så du med god samvittighed kan spise sushi endnu oftere. Et af dem er vores studierabat. Som studerende får du altid 10% i rabat på din sushi. Vi ved, at det kan være svært at finde pengene til at gå ud at spise som studerende. Derfor har vi tilbud på sushi ved fremvisning af gyldigt studiekort.

Et af vores andre faste sushi-tilbud henvender sig til børnefamilier. Børn på til og med 12 år får nemlig en gratis børnemenu til frokost i de fleste af vores restauranter på hverdage mellem 11.30 og 17. For at gøre brug af tilbuddet, skal barnet være i følge med en voksen, der spiser for mindst 200 kroner.

Book bord på din lokale Letz Sushi, og gør brug af et af vores tilbud.

Sushi-takeaway

Har du lyst til at nyde din sushi derhjemme, kan du bestille den som takeaway. Du kan vælge, om du selv vil hente din mad hos din lokale Letz Sushi, eller om du vil have den leveret hjem til dig.

Flere af vores sushi-tilbud gælder også takeaway. Hvis du gerne vil nyde et godt tilbud og et lækkert måltid derhjemme, kan du derfor med fordel undersøge, om et af vores tilbud er relevante for dig.

Her kan du se vores udvalg af sushi og bestille takeaway.