Sushi-tilbud & deals

Hos LETZ SUSHI har vi altid spændende tilbud og kampagner. Dan dig et overblik her på siden.

Kampagner

;

MONDAY MADNESS

Nu får du 25% på takeaway* om mandagen hos LETZ SUSHI!

Vi kalder det MONDAY MADNESS og rabatten gælder i alle LETZ SUSHI’s restauranter med undtagelse af Tivoli Food Hall.
Brug koden MONDAYMADNESS, når du bestiller via letzsushi.dk

*Rabatten gælder kun om mandagen og kun takeawaybestillinger. Du kan afhente i eller få leveret din takeaway fra alle LETZ SUSHI’s restauranter pånær Tivoli Food Hall. Rabatten gælder ikke bestillinger via eksterne partnere (Wolt og Takeout) og den kan ikke kombineres med andre rabatter og tilbud.

;

3 FOR 2 TIRSDAG

Sæt smag på hverdagen med alle dine yndlingsruller – og så endda til hverdagsvenlige priser!

HVER TIRSDAG kan du nemlig nu vælge 3 inside-out ruller og få den billigste gratis*!

*Tilbuddet gælder kun om tirsdagen og kun inside-out ruller. Tilbuddet kan kun benyttes én gang pr. ordre og kan ikke kombineres med andre rabatter og tilbud. Rabatten gælder hverken i Tivoli Food Hall eller bestillinger via eksterne
partnere (Wolt og Takeout).

;

FROKOSTTILBUD

Vi har nogle skarpe tilbud på sushi, når du besøger os til frokost. Tilbuddet gælder alle dage fra 12-15.30 i vores frokoståbne restauranter. Du finder tre udvalgte menuer og The Lunch Bowl til en ekstra god pris.

Du sparer faktisk op til 27% med vores populære frokosttilbud og kan smage dig igennem velkendte menuer som fx On a roll til 125 kr., den populære The Bowl i en mindre frokoststørrelse til 105 kr. og Rock the boat menuen med de populære ruller Ebi tempura og Flaming salmon til bare 140 kr. Eller du kan vælge luksusmenuen Perfect storm til 150 kr.

Tilbuddende kan benyttes i alle restauranter med åbent til frokost og kan ikke kombineres med andre rabatter. Frokosttilbuddene kan bestilles online til afhentning og online til levering samt direkte i restauranterne og via telefon. Se restauranternes åbningstider her.

;

BØRN SPISER GRATIS

Børn til og med 12 år spiser en gratis børnemenu til frokost på hverdage mellem 11.30 og 17.00 i vores restauranter. Kender du børn, som kunne tænke sig gratis sushi? Så tag et nærmere kig på vores forskellige menuer i vores menukort lige her.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en ekstra hyggelig hverdagsfrokost i vores restauranter.

*Gælder for et barn pr. en betalende voksen. Minimumskøb er 200 kr. Tilbuddet gælder ikke for takeaway, i Tivoli Food Hall og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Man redder ikke en havskildpadde ifm. bestilling af gratis børnemenu.

;

FÅ 10% I STUDIERABAT

I alle vores restauranter kan studerende få 10% i studierabat på alt vores sushi. Rabatten gælder både når du spiser hos os eller tager din sushi med som takeaway. Du skal blot vise et gyldigt studiekort i restauranten, inden du betaler for din mad.

Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud.

Lyder det fristende at få tilbud på sushi? Så se nærmere på vores menukort her eller klik dig direkte videre til vores takeaway.

Gode tilbud på sushi

God mad spreder glæde, og det samme gælder gode tilbud. Hos Letz Sushi har vi altid spændende tilbud på sushi og andre lækkerier, så du kan glæde dine smagsløg og din bankbog på én og samme tid.

Når du vælger at spise hos os, vælger du desuden at slå et slag for verdenshavene. Al den fisk, du finder på vores menukort, er nemlig fanget med respekt for naturen. Vi er fuldt certificeret i bæredygtigt og ansvarlig fanget fisk, og hver dag arbejder vi på at blive endnu mere bæredygtige. Når du gør brug af vores sushi-tilbud, får du derfor serveret sushi, der er lavet med fokus på havets balance.

Faste tilbud og kampagner

Hos os finder du en række faste sushi-tilbud, så du med god samvittighed kan spise sushi endnu oftere. Et af dem er vores studierabat. Som studerende får du altid 10% i rabat på din sushi. Vi ved, at det kan være svært at finde pengene til at gå ud at spise som studerende. Derfor har vi tilbud på sushi ved fremvisning af gyldigt studiekort.

Et af vores andre faste sushi-tilbud henvender sig til børnefamilier. Børn på til og med 12 år får nemlig en gratis børnemenu til frokost i de fleste af vores restauranter på hverdage mellem 11.30 og 17. For at gøre brug af tilbuddet, skal barnet være i følge med en voksen, der spiser for mindst 200 kroner.

Book bord på din lokale Letz Sushi, og gør brug af et af vores tilbud.

Sushi-takeaway

Har du lyst til at nyde din sushi derhjemme, kan du bestille den som takeaway. Du kan vælge, om du selv vil hente din mad hos din lokale Letz Sushi, eller om du vil have den leveret hjem til dig.

Flere af vores sushi-tilbud gælder også takeaway. Hvis du gerne vil nyde et godt tilbud og et lækkert måltid derhjemme, kan du derfor med fordel undersøge, om et af vores tilbud er relevante for dig.

Her kan du se vores udvalg af sushi og bestille takeaway.