Kampagner

Få her et hurtigt overblik over vores kampagner og tilbud.

Kampagner

BØRN SPISER GRATIS

Børn til og med 12 år kan nu spise en gratis børnemenu til frokost på hverdage mellem 11.30 og 17.00 i vores restauranter. Hvis du vil se nærmere på de forskellige menuer, kan du finde dem lige her i vores menukort.
Vi glæder os til at byde jer velkommen til en ekstra hyggelig hverdagsfrokost i vores restauranter.

*Gælder for et barn pr. en betalende voksen. Minimumskøb er 200 kr. Tilbuddet gælder ikke for takeaway, i Tivoli Food Hall samt Det Japanske Tårn i Tivoli.

SÆSONENS

‘Sæsonens’ er lavet i samarbejde med Foreningen for Skånsomt Kystfiskeri og er en del af vores ambition om at tilbyde vores gæster mere dansk, lokalfanget fisk.

Det skånsomme kystfiskeri sikrer et hav i balance samtidigt med, at vi kan få fisk fra naturen.

I øjeblikket er ‘Sæsonens’ sushi en rulle med ceviche af ising, grillet hvid asparges og ramsløgsmayo. Toppet med lyngrillet ising, teriyaki og kørvel. Isingen minder meget om rødspætte i tekstur og smag – sammen med hvid asparges og ramsløgsmayo, er det den perfekte rulle til lune sommerdage.

FÅ 10% I STUDIERABAT

I alle vores restauranter kan studerende få 10% i studierabat på alt vores sushi. Rabatten gælder både når du spiser hos os eller tager din sushi med som takeaway. Du skal blot vise et gyldigt studiekort i restauranten, inden du betaler for din mad.

Lyder det fristende? Så se nærmere på vores menukort her eller klik dig direkte videre til vores takeaway.