Tilbud og Kampagner

Hos LETZ SUSHI har vi altid spændende tilbud og kampagner. Dan dig et overblik her på siden.

Kampagner

-–

2 INSIDE-OUT FOR 100*

Lige nu kan du forkæle dig selv med vores populære inside-out for kun 100 kr. fra søndag-torsdag. Spar op til 50%.

Vi har 11 forskellige ruller, du frit kan vælge imellem – så kast dig over alle dine favoritter eller prøv nogle helt nye smagsoplevelser. Du kan benyttes tilbuddet både som dine-in og som takeaway.

*2 for 100-tilbuddet må kun benyttes én gang pr. ordre og gælder kun inside-out ruller. Tilbuddet gælder fra søndag-torsdag i alle restauranter med undtagelse af Tivoli Food Hall og Det Japanske Tårn i Tivoli. Gælder ikke ved bestillinger via eksterne leveringspartnere. Tilbuddet kan ikke kombineres med rabataftaler. Tilbuddet gælder i januar og februar, men vi forbeholder os retten til at ændre i udløbsdatoen for tilbuddet og varsler 1 uge før tilbuddets udløb på vores sociale medier.

SPAR 20% PÅ ALLE BOWLS*

Fra torsdag, d. 9. januar får du 20% i rabat på alle bowls på vores menukort, når du køber dem søndag til torsdag.

Vælg frit mellem vores fem forskellige bowls – fra den populære The Bowl med laks, tuntataki og sprøde tempurarejer til vores Wakame bowl propfyldt med gode ting som laks, avocado og naturligvis, masser af wakame.

Du kan se vores udvalg i menukortet og bestille her.

 *Rabatten gælder alle bowls i menukortet fra søndag-torsdag t.o.m. 16/2. Gælder ikke The Lunch Bowl. Rabatten må ikke kombineres med andre rabatter.

GRATIS BOBLER - når du booker bord torsdag til lørdag*

Få et glas cava på vores regning, når du booker bord hos os torsdag til lørdag i udvalgte restauranter. Det eneste du skal gøre er, at skrive ‘BOBLER’ i kommentaren, når du booker bord online. Tilbuddet gælder i Vanløse, Valby, Nordhavn, Store Kongensgade og på Islands Brygge. Tilbuddet gælder fra torsdag, d. 28/11 og alle torsdage-lørdage.

Du kan se nærmere på vores menukort her eller finde din nærmeste restaurant her.

*Gælder ét glas cava pr. person ved bordbooking torsdag-lørdag fra kl. 18.00. Tilbuddet gælder i Vanløse, Valby, Nordhavn, Store Kongensgade og på Islands Brygge. Der skal skrives “BOBLER” i kommentaren til bookingen online for at udløse tilbuddet.

FROKOSTTILBUD

Vi er tilbage med nogle skarpe frokosttilbud, der gør det endnu sjovere at besøge os mellem kl. 12 og 15.30. Du kan vælge i mellem tre udvalgte menuer og The Lunch Bowl, som kan fås til en ekstra god pris til frokost.

Du kan smage dig igennem velkendte menuer som Single sailor til 95 kr., den populære The Bowl i en mindre frokoststørrelse til 95 kr. og On a roll menuen med 16 stk inside-out til 110 kr. Vi introducerer desuden også en helt ny luksusmenu, The perfect storm, til 140 kr.

Tilbuddet kan benyttes i alle restauranter med åbent til frokost og kan ikke kombineres med andre rabatter. Frokosttilbuddene kan bestilles online til afhentning og online til levering samt direkte i restauranterne og via telefon. Se restauranternes åbningstider her.

COCKTAIL HOUR

Lige nu har du en ekstra god grund til at starte aftenen hos os. Du får nemlig 2 Yuzu san for kun 100 kr. Vores Yuzu san er en super forfriskende drink med vodka, yuzu limonade, sukkerlage og limesaft. Så har du alle muligheder åbne for at starte festen hos os.

Tilbuddet gælder fredag og lørdag fra kl. 20-23 i følgende restauranter: Nordhavn, Lyngby, Vanløse, Islands Brygge, St. Kongensgade, Valby, M.P. Bruunsgade & Guldsmedgade ved dine-in.

SÆSONENS

‘Sæsonens’ er skabt for at introducere vores gæster til dansk fisk, der måske ikke altid bliver forbundet med sushi. Lige nu kan du derfor smage en toppet rulle med skånsomt fanget taskekrabbe, som vi er helt sikre på kan blive en af dine nye favoritter!

Du får 8 stykker med taskekrabbe, æble, agurk, avocado, spicy dip og dild. Alt sammen rullet i masago og toppet med rosenkarse. Det er den helt perfekte blanding af dansk og japansk madkunst, hvis du spørger os.

‘Sæsonens’ kan findes i alle restauranter med undtagelse af Det Japanske Tårn i Tivoli og Tivoli Food Hall.

BØRN SPISER GRATIS

Børn til og med 12 år spiser en gratis børnemenu til frokost på hverdage mellem 11.30 og 17.00 i vores restauranter. Hvis du vil se nærmere på de forskellige menuer, kan du finde dem lige her i vores menukort.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en ekstra hyggelig hverdagsfrokost i vores restauranter.

*Gælder for et barn pr. en betalende voksen. Minimumskøb er 200 kr. Tilbuddet gælder ikke for takeaway, i Tivoli Food Hall samt Det Japanske Tårn i Tivoli. Man redder ikke en havskildpadde ifm. bestilling af gratis børnemenu.

FÅ 10% I STUDIERABAT

I alle vores restauranter kan studerende få 10% i studierabat på alt vores sushi. Rabatten gælder både når du spiser hos os eller tager din sushi med som takeaway. Du skal blot vise et gyldigt studiekort i restauranten, inden du betaler for din mad.

Lyder det fristende? Så se nærmere på vores menukort her eller klik dig direkte videre til vores takeaway.

Gode tilbud på sushi

God mad spreder glæde, og det samme gælder gode tilbud. Hos Letz Sushi har vi altid spændende tilbud på sushi og andre lækkerier, så du kan glæde dine smagsløg og din bankbog på én og samme tid.

Når du vælger at spise hos os, vælger du desuden at slå et slag for verdenshavene. Al den fisk, du finder på vores menukort, er nemlig fanget med respekt for naturen. Vi er fuldt certificeret i bæredygtigt og ansvarlig fanget fisk, og hver dag arbejder vi på at blive endnu mere bæredygtige. Når du gør brug af vores sushi-tilbud, får du derfor serveret sushi, der er lavet med fokus på havets balance.

Faste tilbud og kampagner

Hos os finder du en række faste sushi-tilbud, så du med god samvittighed kan spise sushi endnu oftere. Et af dem er vores studierabat. Som studerende får du altid 10% i rabat på din sushi. Vi ved, at det kan være svært at finde pengene til at gå ud at spise som studerende. Derfor har vi tilbud på sushi ved fremvisning af gyldigt studiekort.

Et af vores andre faste sushi-tilbud henvender sig til børnefamilier. Børn på til og med 12 år får nemlig en gratis børnemenu til frokost i de fleste af vores restauranter på hverdage mellem 11.30 og 17. For at gøre brug af tilbuddet, skal barnet være i følge med en voksen, der spiser for mindst 200 kroner.

Book bord på din lokale Letz Sushi, og gør brug af et af vores tilbud.

Sushi-takeaway

Har du lyst til at nyde din sushi derhjemme, kan du bestille den som takeaway. Du kan vælge, om du selv vil hente din mad hos din lokale Letz Sushi, eller om du vil have den leveret hjem til dig.

Flere af vores sushi-tilbud gælder også takeaway. Hvis du gerne vil nyde et godt tilbud og et lækkert måltid derhjemme, kan du derfor med fordel undersøge, om et af vores tilbud er relevante for dig.

Her kan du se vores udvalg af sushi og bestille takeaway.