Sushi Sunday

Få 20% fødselsdagsrabat* tirs-tors hos Letz Sushi

20 års Fødselsdag

;

D. 9/7 er sidste dag med Sushi Sunday!

Hver søndag kan du nu spise dig mæt i de mest populære retter for kun 250 kr. pr. voksen og 175 kr. pr. barn*.

Du kan vælge mellem følgende retter:

STARTERS
Edamame med salt (v) / goma (v) / spicy
Wakamesalat (v) / spicy wakamesalat (v)
Grillet broccoli (v)
Misosuppe (v) / spicy misosuppe (v)
Crispy rejer med spicy dip
Croquetter af ris og laks
Karaage med spicy dip

SUSHI
Ebi tempura
Snow crush
All green (v)
Earth control (v)
Crispy vegan (v)
New york
California
Signature classic 
Rainbow roll

DESSERT
Chokoladefondant
Mochi med hindbær 
Mochi med mango & passion (v)

Sushi Sunday gælder HVER SØNDAG og i hele restaurantens åbningstid.

Vi anbefaler, at du booker bord på forhånd. Bordet er jeres i 1,5 time og I kan bestille over 2 omgange.

*Sushi Sunday gælder hver søndag for spisende gæster i alle LETZ SUSHI’s restauranter pånær Tivoli Food Hall. Sushi Sunday skal bestilles af hele bordet (børn til og med 12 år undtaget). Bordet er jeres i 1,5 time og vi anbefaler, at du husker at booke bord. Det koster yderligere 10 kr. pr. stk. der levnes. Tilbuddet kan ikke benyttes som takeaway.

FÅ SUSHI AD LIBITUM HVER SØNDAG

Hos LETZ SUSHI tilbyder vi hver søndag sushi ad libitum til vores spisende gæster i alle vores restauranter på nær Tivoli Food Hall. Vi kalder det Sushi Sunday! Til Sushi Sunday kan du spise dig mæt i din yndlingssushi i 1,5 time. Du betaler blot et engangsbeløb. Herefter kan du og resten af bordet bestille udvalgte retter fra vores menu. Blandt menuen til ad libitum sushi finder du vores mest populære retter og sushiruller. Vælg derfor mellem sprøde starters, toppede maki-ruller og søde desserter.

Sushi ad libitum er en perfekt anledning til at samle venner eller familie til en hyggelig middag med delikate smagsoplevelser. Med all you can eat sushi behøver du hellere ikke at være nervøs for, om alle får stillet sulten. Da I har bordet i 1,5 time, kan I altid bestille mere sushi til Sushi Sunday. Vores tjener hjælper gerne med nye bestillingssedler, så I får smagt alt det, I ønsker fra menuen.

Vores sushi ad libitum gælder i hele restaurantens åbningstid og skal bestilles af hele bordet.

BOOK BORD TIL SUSHI SUNDAY HER.

 

AD LIBITUM SUSHI TIL ENHVER SMAG

Med ad libitum sushi har hele bordet rig mulighed for at vælge sine favoritter fra menuen, hvorvidt det gælder vores nye Karaage med spicy dip eller All Green sushirulle. Fordelen med all you can eat sushi er netop, at alle kan sætte et kryds på bestillingssedlen. Vær dog opmærksom på, at når I bestiller sushi, får I 4 stykker pr. kryds.

Er du ikke vild med fisk, tilbyder vi også vegansk sushi og crispy starters. Med sushi ad libitum kan du også udfordre din smagssans og bestille en sushirulle eller ret, du ikke har smagt før. På den måde kan du gå på opdagelse i vores menu efter nye favoritter.

Prøv for eksempel vores helt nye mochi med hindbær eller mango og passionsfrugt. Mochi er en traditionel japansk isdessert med iskugler i sød risdej. Måske ender desserten med at blive din nye foretrukne.

 

SUSHI AD LIBITUM MED FOKUS PÅ BÆREDYGTIGHED

Når du bestiller sushi ad libitum hos LETZ SUSHI, får du kvalitetsrig sushi med fokus på bæredygtighed. Som den eneste sushikæde i Europa serverer vi kun fuldt ud certificeret bæredygtig og ansvarlig fisk og skaldyr eller fisk fra skånsomt kystfiskeri. Vi bruger udelukkende certificerede fisk, da vi kun ønsker at benytte fisk, som ikke er skadelige for dig og miljøet.

Netop da vi ønsker at passe bedst muligt på miljøet, ønsker vi ikke at bidrage til madspild. Af den årsag koster det 10 kroner ekstra for hvert stykke sushi eller ret, I efterlader til Sushi Sunday. Vi anbefaler derfor, at vores gæster kun bestiller det, der kan spises. I er altid velkomne til at bestille sushi af flere omgange med all you can eat sushi. Så er I garanteret lækker sushi, der ikke bliver friskere.

 

SUSHI AD LIBITUM I HELE KØBENHAVN

Ønsker du all you can eat sushi hos LETZ SUSHI, kan du bestille bord hos en af vores mange restauranter i København eller Aarhus. Hver dag gør vi vores yderste for, at vores gæster får den bedste smagsoplevelse. Når du bestiller all you can eat sushi, har vores dygtige sushikokke kræset for detaljerne ved hvert enkelt stykke sushi – det gælder, uanset om du booker sushi ad libitum til Valby eller Nørrebro.

Sushi Sunday er en af vores faste tilbud. Hos LETZ SUSHI har vi også MONDAY MADNESS og et godt frokosttilbud. Er du interesseret i at læse mere om vores kampagner?

FIND ALLE VORES KAMPAGNER HER. 

Vi ser frem til at byde dig velkommen hos LETZ SUSHI!