Åbningstider:
MIDLERTIDIGE ÅBNINGSTIDER
Alle dage: 12.00-21.00

Vi har åbent alle helligdage med undtagelse af d. 24. - 26. december samt d. 9. - 13. april.

Velkommen på
Christianshavn

På altid skønne Christianshavn finder du en af vores hyggeligste restauranter på hjørnet af Overgaden Neden Vandet og Sankt Annæ Gade med kanalen som nabo.

Her står vi hver dag klar til at give dig fantastiske frokoster og smagsfulde aftener med sushi efter alle kunstens regler. Placering gør restauranten et besøg værd hvad enten du er ude og opleve København eller har lyst til at starte din aften i flotte omgivelser.

Du kan naturligvis også vælge at bestille din takeaway til restauranten, så du nemt kan klare maden på travle dage.

Sushi centralt på Christianshavn

Christianshavn er en af de mest populære bydele i København. Bydelen er især kendt for ”Huset på Christianshavn” og Christiania, men Christianshavn har meget mere at byde på end det. På Christianshavn finder du mange flotte bygninger, som emmer af liv og nostalgi fra en svunden tid. Skulle sulten melde sig, er der også råd for det. Christianshavn er nemlig rig på hyggelige caféer og restauranter.

Er du på Christianshavn, og har du en trang til sushi? Kom forbi LETZ SUSHIs filial på Christianshavn og prøv vores version af den japanske spise. LETZ SUSHI på Christianshavn har en central placering på den charmerende gade: Overgaden Neden Vandet, som bestemt er et besøg værd.

Bæredygtig sushi på Christianshavn

Hos LETZ SUSHI på Christianshavn gør vi en dyd ud af passe på miljøet. Af den grund er vi blevet en del af netværket Klima + Initiativ, som inspirerer til klimavenlige løsninger. Det har gjort, at vi i dag kun serverer certificeret bæredygtig og ansvarlig fisk og skaldyr. Vores ris er også økologisk, da vi ønsker at reducere udledningen af kvælstof og brugen af sprøjtemidler. Desuden er sushibakkerne, vi benytter, ligeledes certificeret og fremstillet i Danmark med særligt fokus på energiudvikling og genbrug.

Takeaway sushi på Christianshavn

Christianshavn byder på mange hyggelige spots, hvor du med fordel kan nyde din frokost eller aftensmad på en solrig dag. Hos LETZ SUSHI serverer vi velsmagende bæredygtig sushi, der også fungerer perfekt som takeaway.

Du finder et stort udvalg af takeaway sushi på Christianshavn, hvor der med garanti vil være noget efter din smag. Vores menu byder på alt fra traditionel sushi til den mere eksperimenterende af slagsen. Bryder du dig ikke om rå fisk, frygt ej, vores restaurant på Christianshavn serverer også andet end sushi. Prøv f.eks. en af vores lækre risretter med kylling eller oksekød.

Er du interesseret i at vide mere om, hvad vi kan tilbyde af sushi på Christianshavn, finder du vores menukort her.
Så kom og nyd din sushi på Christianshavn eller andre skønne steder, mulighederne er mange.
LETZ SUSHI på Christianshavn har åbent alle dage fra 12.00-22.00.