Åbningstider:
Søndag til torsdag: 12.00-21.00
Fredag og lørdag: 12.00-22.00 (køkkenet lukker 21.00)

Velkommen på Christianshavn

Hos LETZ SUSHI på skønne Christianshavn finder du en af vores hyggeligste restauranter på hjørnet af Overgaden Neden Vandet og Sankt Annæ Gade lige ned til kanalen. Vi har et stort udvalg af takeaway-sushi på vores restaurant på Christianshavn. Du kan hente din takeaway i vores restaurant på Christianshavn, eller få det leveret til døren.

Hos LETZ SUSHI gå vi op i at give dig fantastiske smagsoplevelser til både frokost og aften med sushi efter alle kunstens regler. Vi glæder til at forkæle dig med sushi fra LETZ SUSHI på Christianshavn.

SUSHIRESTAURANT CENTRALT PÅ CHRISTIANSHAVN

Christianshavn er en af de mest populære bydele i København. Bydelen er især kendt for ”Huset på Christianshavn” og Christiania, men Christianshavn har meget mere at byde på end det. På Christianshavn finder du mange flotte bygninger, som emmer af liv og nostalgi fra en svunden tid.

Skulle sulten melde sig, er der også råd for det. Vi laver lækker og indbydende sushi i vores restaurant på Christianshavn. Hvis du gerne vil nyde din sushi et andet sted, kan du naturligvis også bestille den som takeaway. LETZ SUSHI på Christianshavn har en central placering på den charmerende gade Overgaden Neden Vandet, som bestemt er et besøg værd.


SUSHI MED FOKUS PÅ BÆREDYGTIGHED PÅ CHRISTIANSHAVN

Hos LETZ SUSHI på Christianshavn gør vi en dyd ud af passe på miljøet. Af den grund er vi blevet en del af netværket Klima + Initiativ, som inspirerer til klimavenlige løsninger. Det har gjort, at vi i dag kun serverer certificeret bæredygtig og ansvarlig fisk og skaldyr. Vores ris er også økologisk, da vi ønsker at reducere udledningen af kvælstof og brugen af sprøjtemidler.


TAKEAWAY PÅ CHRISTIANSHAVN

Du finder et  stort udvalg af takeaway-sushi  i vores restaurant på Christianshavn, hvor der med garanti vil være noget for din smag. Nyd din takeaway-sushi på det charmerende Christianshavn – ved kanalen eller på nogle af de mange hyggelige spots i denne indtagende bydel. Hos LETZ SUSHI serverer vi velsmagende sushi, der er oplagt som takeaway – om det er den lette sult, frokost eller aftensmad.

Vores menu byder på alt fra traditionel sushi til den mere eksperimenterende af slagsen. Bryder du dig ikke om rå fisk kan du f.eks. bestille en af vores lækre risretter med kylling eller oksekød som takeaway i vores restaurant på Christianshavn.

LEVERING

Når du bestiller takeaway på Christianshavn, vælger du selv, om du vil hente din sushi i vores restaurant, eller om du vil have den leveret hjem til dig. Vi kan levere overalt på Christianshavn, så længe vi har en adresse. Hvis du har slået lejr på en bænk ved en af Christianshavns mange kanaler, og gerne vil have din takeaway leveret der, kan du derfor sagtens det. Bare skriv en kommentar til restauranten, når du bestiller din takeaway, så vi ved, hvor på Christianshavn, vi kan finde dig.

Læs mere om levering af takeaway her.