LETZ SUSHI Hellerup

Strandvejen 189, 2900 Hellerup

Åbningstider:
MIDLERTIDIGE ÅBNINGSTIDER
Alle dage: 16.00-21.00

Vi har åbent alle helligdage med undtagelse af d. 24. - 26. december samt d. 9. - 13. april.

Velkommen i Hellerup

I skønne Hellerup kan du besøge vores restaurant, der med sin gode placering ved Strandvejen, gør den oplagt til dig, der enten bor eller besøger Hellerup.

Vi står klar til at servere alt fra familiemiddagen med sushi til store og små til den perfekte aften med cocktails og smagsfuld sushi i godt selskab. Vi har desuden både åbent til frokost og aften.

I vores lyse lokaler kan du nyde velsmagende sushi alle dage fra 16-21 samt fredag og lørdag, hvor vi også har åbent til frokost. Du har naturligvis også mulighed for at bestille din sushi som takeaway, hvis det passer dig og din dag bedre.

Sushi i Hellerup

Nyd et lækkert måltid sushi i Hellerup

Har du endnu ikke fundet en sushirestaurant i Hellerup, der lever op til dine forventninger og behov? Kom forbi LETZ SUSHI i Hellerup, hvor du vil opleve kvalitets sushi i smukke omgivelser. Vores lille intime restaurant er placeret centralt i Hellerup, så du nemt kan mødes med venner og familie på vej hjem fra job, eller til sushi og cocktails i weekenderne. Uanset hvad du er til, lover vi at sætte rammerne for en god aften med sushi i Hellerup.

Kvalitets sushi i Hellerup

Hvis vi selv skal sige det, er perfektion, kreativitet og bæredygtighed de tre ord, der bedst beskriver LETZ SUSHI i Hellerup. Vi går nemlig aldrig på kompromis, når det gælder kvalitet og smag. Vælger du at nyde et måltid hos os, kan du derfor være sikker på, at vores dygtige sushikokke har kælet for detaljerne og smagen.

Vi er af den overbevisning, at det er umuligt at fremstille sushi af høj kvalitet, hvis råvarerne og håndværket ikke er i orden. Af den grund anvender vi kun råvarer, der er produceret under ordentlige forhold med fokus på kvalitet og bæredygtighed. Ligesom alle vores sushikokke er nøje udvalgte for at sikre, at du får den samme gode oplevelse hver gang, du besøger en af vores mange sushirestauranter.

LETZ SUSHI i Hellerup – et bæredygtigt valg

Hos LETZ SUSHI i Hellerup serverer vi ikke kun sushi af højeste kvalitet, men også bæredygtig og ansvarligt produceret sushi. Vi er nemlig den første sushi kæde i Europa, hvis sushi udelukkende er fremstillet af bæredygtigt og ansvarligt opdrættet fisk. For os er dyrevelfærd det eneste rigtige, hvilket også er grunden til, at vi kun benytter kød fra friland.

Desuden forsøger vi hele tiden at finde nye leverandører, som er i stand til at levere økologiske produkter, der lever op til vores krav til kvalitet. På nuværende tidspunkt er vi stolte af, at både vores ris, nori-tang og edamamebønner er økologiske. Er du nysgerrig efter at vide mere om vores bæredygtige tiltag og mål for fremtiden, kan du læse meget mere her.

Vælger du at bestille sushi hos LETZ SUSHI i Hellerup, kan du derfor med god samvittighed nyde din sushi.

Bæredygtig takeaway sushi i Hellerup

Leder du efter et godt sted at bestille takeaway sushi i Hellerup? Hos LETZ SUSHI har vi et stort udvalg af bæredygtig kvalitets sushi, som både byder på klassikere og mere nyskabende fortolkninger af den japanske spise.

Men vigtigst af alt, du behøver ikke besøge en af vores restauranter for at nyde vores sushi, hvis du ønsker det, kan du i stedet bestille din sushi som takeaway og nyde den, hvor end du lyster. Vores sushibakker er endda fremstillet i Danmark af 80% genbrugsplast, så du ikke skal få dårlig samvittighed over at anvende engangsservice, når du bestiller sushi som takeaway.

Er du nysgerrig efter at se vores udvalg af takeaway sushi i Hellerup? Gå på opdagelse i vores takeaway menukort, hvor du finder alle dine favoritter fra à la carte menuen.