LETZ SUSHI Hellerup

Strandvejen 189, 2900 Hellerup

Åbningstider:
Søndag til torsdag: 12.00-21.00
Fredag og lørdag: 12.00-22.00 (køkkenet lukker 21.00)

LETZ SUSHI Hellerup

I skønne Hellerup kan du besøge vores sushirestaurant, der med sin gode placering ved på Strandvejen, gør den oplagt til dig, der enten bor i eller besøger Hellerup.

Vi står klar at forkæle dig med takeaway hver aften. Vores sushi er lavet med bæredygtig fisk og økologisk ris, så vores mad smager ikke alene godt – den ER god!

Nyd et lækkert måltid sushi På strandvejen i Hellerup

Har du lyst til lækker sushi på Strandvejen i Hellerup? Så kom forbi LETZ SUSHI i Hellerup, hvor du vil opleve kvalitets sushi i smukke omgivelser. Vores lille intime restaurant er placeret centralt på Strandvejen i Hellerup, så du nemt kan mødes med venner og familie på vej hjem fra job, eller til sushi og cocktails i weekenderne. Uanset hvad du er til, lover vi at sætte rammerne for en god aften med sushi i Hellerup på den hyggelige Strandvejen.

Kvalitetssushi i Hellerup

Hvis vi selv skal sige det, er perfektion, kreativitet og bæredygtighed de tre ord, der bedst beskriver LETZ SUSHI i Hellerup. Vi går nemlig aldrig på kompromis, når det gælder kvalitet og smag, hvilket du nemt bemærker i vores restaurant på Strandvejen. Vælger du at nyde et måltid hos os, kan du være sikker på, at vores dygtige sushikokke har kælet for detaljerne og smagen.

Vi er af den overbevisning, at det er umuligt at fremstille sushi af høj kvalitet, hvis råvarerne og håndværket ikke er i orden. Af den grund anvender vi kun råvarer, der er produceret under ordentlige forhold med fokus på kvalitet og bæredygtighed. Ligesom alle vores sushikokke er nøje udvalgte for at sikre, at du får en god oplevelse hver gang, du besøger LETZ SUSHI i Hellerup på Strandvejen.

LETZ SUSHI i Hellerup – et bæredygtigt valg

Hos LETZ SUSHI i Hellerup på Strandvejen serverer vi ikke kun sushi af højeste kvalitet, men også bæredygtig og ansvarligt produceret sushi. Vi er nemlig den første sushi kæde i Europa, hvis sushi udelukkende er fremstillet af bæredygtig og ansvarlig fisk. For os er dyrevelfærd det eneste rigtige, hvilket også er grunden til, at vi kun benytter kød fra friland.

Vores takeaway-emballage er også fremstillet med fokus på bæredygtighed. Når du bestiller takeaway fra vores restaurant i Hellerup, får du derfor din sushi i bionedbrydeligt og komposterbart takeaway-emballage.

Vælger du at bestille sushi hos LETZ SUSHI i Hellerup, kan du derfor med god samvittighed nyde din sushi.

takeaway i Hellerup

Leder du efter et godt sted at bestille takeaway i Hellerup? Hos LETZ SUSHI har vi et stort udvalg af kvalitetssushi, som både byder på klassikere og mere nyskabende fortolkninger af den japanske spise. Du kan bestille alt fra vores menukort som takeaway i Hellerup.

Når du bestiller sushi som takeaway fra vores restaurant i Hellerup, vælger du selv, om du vil hente din mad, eller om du vil have din takeaway leveret et sted i Hellerup. Vi leverer takeaway overalt i Hellerup – vi skal bare bruge en adresse. Hvis du holder picnic udendørs, kan du skrive præcis hvor i Hellerup, du vil tage imod din takeaway. Så sørger vi for, at din mad når frem.

Du kan selvfølgelig også bestille takeaway og få det leveret til dit hjem i Hellerup. Det er den perfekte måde at forkæle familien fredag aften. Med takeaway slipper du også for at lave mad efter en lang uge.