LETZ SUSHI Tivoli Food Hall

Bernstorffsgade 3, 1577 København V

Åbningstider:
Søndag til torsdag 11.00 – 21.00
Fredag og lørdag 11.00 – 22.00

Velkommen i
Tivoli Food Hall

Du finder os i Tivoli Food Hall lige mellem Hovedbanegården og Tivoli. Her kan du hele året nyde vores velsmagende sushi til både frokost og aften. Og ingen billet til Tivoli er nødvendig for at spise din sushi her.

Restaurantens placering gør det nemt at nyde vores sushi – hvad end det er efter en sjov tur i Tivoli, en lang dag i København eller noget helt tredje.

Du kan både nyde din sushi indenfor i livlige omgivelser blandt de andre spisesteder eller udenfor på terrassen med udsigt ud mod Tivoli.

Lækre retter med eller uden fisk

Hos Letz Sushi i Tivoli Food Hall byder vi alle velkomne – også dem, der ikke er vilde med fisk. Vores menukort byder på mange forskellige lækre varianter af klassisk sushi med fisk, men du finder også vegetarisk og vegansk sushi, samt retter med kød og grøntsager hos os. Vores store variation af retter betyder, at du nemt kan invitere hele familien til middag hos os, selv hvis det ikke er alle, der spiser sushi. Vi har nemlig noget for enhver smag.

Sushi nær Tivoli med fokus på bæredygtighed

Tivoli Food Hall byder på mange forskellige spisesteder nær Tivoli – blandt andet en Letz Sushi, hvor du kan spise dig mæt i sushi af høj kvalitet. Vores placering nær Tivoli betyder, at vi er centralt placeret i indre by i København. Du kan derfor nyde vores lækre retter i Tivoli Food Hall, på terrasen i Tivoli, eller du kan tage din mad med ud i byen, alt efter hvad du har mest lyst til.

Når du vælger at spise hos os, vælger du samtidig at slå et slag for bæredygtighed. Al den fisk, vi bruger i vores sushi er nemlig bæredygtigt certificeret. Som sushirestaurant ser vi det som vores ansvar at passe på havene og fiskene deri – og det gør vi blandt andet ved udelukkende at sælge fisk, der er opdrættet eller fanget på ansvarlig vis. Hvis du er på udkig efter et spisested nær tivoli, hvor du kan spise med god samvittighed, er vores bod i Tivoli Food Hall derfor et oplagt valg.

Lækker takeaway med fokus på bæredygtighed

Hvis du er i nærheden af vores spisested i Tivoli Food Hall og skal have takeaway med hjem, kan vi kun anbefale dig at komme forbi og tage et kig på vores menukort. Vi tilbyder et stort udvalg af kvalitetssushi, som du kan tage med hjem. Al vores sushi er lavet med fisk fra bæredygtigt fiskeri og økologisk ris.

Når vi pakker din takeaway, har vi også fokus på miljøet. Vores takeawaybakker er eksempelvis produceret i Danmark, og de består af 80% genbrugsplast. Når du er færdig med at bruge dem, anbefaler vi, at du skyller dem og sorterer dem som plast, så der kan blive lavet nye ting ud af plastikken. Derudover er alle vores papirprodukter, såsom poser og servietter, FSC-certificeret, hvilket betyder, at det kommer fra bæredygtigt skovbrug.