LETZ SUSHI Frederiksberg

Godthåbsvej 49, 2000 Frederiksberg

Åbningstider:
Søndag-torsdag: 16-21.00
Fredag: 16-22
Lørdag: 12.00-22.00

Vi har åbent alle helligdage
(med undtagelse af 24., 25. og 26. december)

Velkommen på Frederiksberg

På Godthåbsvej 49 finder du en af vores mindre restauranter med kun få siddepladser, men som til gengæld står parate til at tage imod din takeaway bestilling alle ugens dage.

Centralt placeret på Frederiksberg i nærheden af blandt andet det gamle, flotte Frederiksberg Hospital og Frederiksberg Centret, gør at du nemt kan tage din sushi med hjem til en nem og smagsfuld middag. Eller en ekstra god frokost om lørdagen.

Vores menukort byder på både klassiske nigiri, velsmagende ruller og sprøde fristelser – og alt det andet, du allerede kender fra LETZ SUSHI.

 

sushi takeaway på frederiksberg

Ønsker du at bestille sushi take away, kan vi også klare det. Vi tilbyder smagfuld, bæredygtig og frisk take away til en overkommelig pris. Hos LETZ Sushi på Frederiksberg har vi et stort udvalg af sushi take away, som byder på alt fra vores à la carte menu.

Vores menukort byder på et væld af smagsvarianter. Vi har alt lige fra klassiske sushiruller til specialiteter som sticks, sashimi og varme retter. Er du vild med utraditionel og eksperimenterende sushi, udvikler vores dygtige sushikokke nye sushivarianter hver måned, som du kan smage. Disse lækkerier finder du under kategorien ”Månedens”.

Er du interesseret i at se vores udvalg af sushi på Frederiksberg, finder du vores menukort her. Kig forbi LETZ SUSHI på Frederiksberg og oplev vores fortolkning af den japanske spise.

På jagt efter god sushi?

Er du på jagt efter god sushi på Frederiksberg? LETZ Sushi har siden 2011 serveret kvalitets sushi på Frederiksberg. Restauranten er placeret centralt på Frederiksberg tæt på det gamle flotte Frederiksberg Hospital og Frederiksberg Svømmehal. Kom og oplev vores bæredygtige tilgang til den japanske spise, som byder på kreativitet, bæredygtige råvarer og fantastisk smag.

Bæredygtig sushi på Frederiksberg

Hos LETZ Sushi på Frederiksberg går kvalitet og bæredygtighed hånd i hånd. På vores sushirestauranter bruger vi derfor kun certificeret fisk og økologiske ris. Vi ønsker nemlig kun at bruge fisk og skaldyr der er fanget og produceret på en måde, hvor havbunden og marinelivet ikke tager skade. Ligesom vi også kun ønsker at benytte fisk, som ikke er skadelige for dig og miljøet.

Hos LETZ Sushi på Frederiksberg har vi et mål om at være førende indenfor bæredygtig sushi i Danmark. Bestiller du sushi på en af vores mange sushirestauranter, er du derfor med til at støtte op om en mere miljøvenlig måde at drive restaurant på. Ønsker du at læse mere om alle vores bæredygtige tiltag, kan du læse mere her.