LETZ SUSHI Frederiksberg

Godthåbsvej 49, 2000 Frederiksberg

Åbningstider:
Søndag til torsdag: 16.00-21.00
Fredag og lørdag: 12.00-21.00

Velkommen på Frederiksberg

Hos LETZ SUSHI på Frederiksberg finder du en af vores mindre restauranter med kun få siddepladser. Vi bor på Godthåbsvej 49, som er centralt placeret på Frederiksberg i nærheden af blandt andet det gamle, flotte Frederiksberg Hospital og Frederiksberg Centret. Vi har et stort udvalg af takeaway-sushi, bowls og risretter.

Hos LETZ SUSHI på Frederiksberg står vi parate alle ugens dage til at tage imod din bestilling.
Vores menukort byder på både klassiske nigiri, velsmagende ruller og sprøde fristelser – og alt det andet, du allerede kender fra LETZ SUSHI.

 

SUSHI TAKEAWAY PÅ FREDERIKSBERG

Hos LETZ SUSHI på Frederiksberg tilbyder vi smagfuld, bæredygtig og frisk takeaway. Vi har et stort udvalg af takeaway, som byder på alt fra vores à la carte menu.

Hos LETZ SUSHI på Frederiksberg, byder vores menukort på et væld af smagsvarianter. Vi har alt lige fra klassiske sushiruller til specialiteter som sticks, sashimi og varme retter. Er du vild med utraditionel og eksperimenterende sushi, udvikler vi hver sæson en ny sushirulle med dansk fisk, som er fanget i sæson.

Er du sulten? Så kig forbi LETZ SUSHI på Frederiksberg, og oplev vores fortolkning af den populære japanske spise.

PÅ JAGT EFTER GOD SUSHI?

Er du på jagt efter god sushi på Frederiksberg? LETZ SUSHI har siden 2011 serveret kvalitetssushi på Godthåbsvej på Frederiksberg. Restauranten er placeret centralt på Frederiksberg, tæt på Frederiksberg Svømmehal. Kom og oplev vores bæredygtige tilgang til sushi, som byder på kreativitet, bæredygtige råvarer og fantastisk smag.

Når du bestiller takeaway hos os, kan du vælge mellem et bredt udvalg af sushi og andre retter. Vi har noget for enhver smag – også dem, der foretrækker kød, eller dem, der slet ikke spiser kød. Du finder således et sortiment af vegansk sushi i vores menukort. Hvis du bestiller takeaway med nogle venner, og I har forskellige præferencer, er det derfor intet problem hos LETZ SUSHI Frederiksberg.

SUSHI med bæredygtig certificeret fisk PÅ FREDERIKSBERG

Hos LETZ SUSHI på Frederiksberg går kvalitet og bæredygtighed hånd i hånd. På vores sushirestauranter bruger vi udelukkende certificeret fisk og økologiske ris. Vi ønsker nemlig kun at bruge fisk og skaldyr der er fanget og produceret på en måde, hvor havbunden og marinelivet ikke tager skade, ligesom vi også kun ønsker at benytte fisk, som ikke er skadelige for dig og miljøet.

Hos LETZ SUSHI har vi et mål om at være førende indenfor sushi med bæredygtig certificeret fisk i Europa. Bestiller du sushi på en af vores mange sushirestauranter, er du derfor med til at støtte op om en mere miljøvenlig måde at drive restaurant på – det gælder naturligvis også vores restaurant på Frederiksberg. Her kan du at læse mere om alle vores bæredygtige tiltag.

Takeaway i sushibakker af genbrugsplast

Vores bæredygtige tiltag gælder ikke kun vores mad. Det er tværtimod noget, vi praktiserer hele vejen rundt. Et eksempel på dette er vores sushibakker. Når du bestiller takeaway hos LETZ SUSHI på Frederiksberg, får du leveret din sushi i bakker produceret i Danmark af 80% genbrugsplast.

Når vi bruger emballage produceret i Danmark, skal det ikke transporteres så langt. Derfor belaster det miljøet mindre. Når du har spist din takeaway, anbefaler vi, at du vasker sushibakkerne op og sorterer dem som hård plast. Se eventuelt Frederiksberg Kommunes retningslinjer for affaldssortering.