Pant Z

Saml plastik i naturen
& byt til sushi

Alt for meget plastik ender i naturen. Derfor har vi lavet Pant Z – et pantmærke, der giver al plastik værdi, så det er værd at samle op!

Vil du være med til at befri naturen for plastik?

Sæt kryds i kalenderen og invitér venner eller familie til at befri naturen og byrummet for efterladt plastik, som I kan bytte til lækker sushi af bedste kvalitet på Pant Z Dag.

PANT Z DAG
Lørdag d. 17. september
Fra 12.00-17.00

BÆREDYGTIGHED I CENTRUM

Naturen og særligt havet er under pres. Hvert eneste minut dumpes det der svarer til en lastvogn fyldt med plastik i verdenshavene. Det må og skal vi lave om på.

Siden 2017 har vi omlagt vores indkøb og produktion for at blive så bæredygtige som muligt. Alt fra fisk og ris til strøm og emballage er udskiftet til bæredygtige alternativer og året rundt fisker vi efterladt plastik op af havet i samarbejde med Healthy Seas og Green Kayak. På den måde har vi allerede reddet havet fra mere end 7 ton plastik.

Vi ved, det kun er en start, og sammen med dig vil vi gerne gøre mere!
Derfor afholder vi hvert år ‘Pant Z Dag’. En dag, hvor pantmærket ‘Pant Z’ giver al plastik værdi, så det er værd at samle op! Det er vores håb, at vi ved at afholde Pant Z Dage kan gøre en aktiv og mærkbar forskel for den natur og det hav, der betyder så meget for os alle sammen.

Sådan kan du hjælpe:

  • Saml plastik i naturen
  • Tag det med til din lokale LETZ SUSHI restaurant på PANT Z DAG.
  • Omsæt plastikken til rabat på sushi. Jo mere plastik du panter, jo større rabat hos LETZ SUSHI.

Hvor og hvornår?

Vi afholder Pant Z Dag d. 17. september 2022. Du kan pante efterladt plastik i alle LETZ SUSHI’s restauranter med undtagelse af Tivoli Food Hall.

1/2 pose* har en pantværdi på 50 kr.
1 pose* har en pantværdi på 75 kr.
1 1/2 pose* eller derover har en pantværdi på 100 kr.

*En pose defineres som en pose af almindelig indkøbsstørrelse fyldt med plastik.

SE event på Facebook

Se mere