Front page

Alt godt til havet

For os er rene have fulde af liv det eneste rigtige. Derfor serverer vi udelukkende sushi, der er lavet af certificeret bæredygtig og ansvarlig fisk. Fisk, der har haft tid til at vokse, gøre det sjove og sikre næste generation.

Så når du vælger LETZ SUSHI, er du med til at gøre en positiv forskel for fiskene, havet og for dig selv.
Og det, mener vi, giver en god smag i munden.

Catering & events

Lad os hjælpe dig med din næste store begivenhed.

Partnerskaber for forandring

Vi værner om verdenshavene

At ville være Europas mest bæredygtige sushikæde kræver hårdt arbejde og stærke partnerskaber, der hjælper os med at udfordre status quo og løfte barren for, hvad der er muligt.

SUSHI I KØBENHAVN OG AARHUS

Leder du efter god sushi i København, Nordsjælland eller Aarhus? Prøv en af vores mange sushirestauranter i København, Nordsjælland eller Aarhus. Du finder en LETZ SUSHI i København i de fleste bydele. Se alle vores restauranter her, og find den, der ligger nærmest dig.

BEDSTE SUSHI I KØBENHAVN OG AARHUS

På alle vores sushirestauranter i København, Nordsjælland og Aarhus stiller vi meget høje krav til vores sushi. Kun det bedste er godt nok, og du er sikret sushi af højeste kvalitet, når du besøger os. Vi ønsker at berige vores gæster med velsmagende sushi, som er i stand til at overraske. Af den grund finder du både traditionelle sushiruller og sushivarianter, der er mere eksperimenterende i vores sortiment.

Hver sæson giver vi vores sushikokke frie tøjler til at eksperimentere med nye smagsvarianter med fokus på bæredygtigt og skånsomt fanget fisk fra Foreningen for Skånsomt Kystfiskeri. Det resulterer i en ”Sæsonens” sushi, som du finder på menuen på alle vores sushirestauranter, uanset om du er i København, Nordsjælland eller Aarhus. Spørg din tjener, hvad “Sæsonens” sushi er i øjeblikket, eller tag et kig i vores menukort, hvor du kan se hele vores udvalg.

GOD SUSHI med bæredygtigt certificeret fisk & skaldyr

Er bæredygtighed vigtig for dig? Så er LETZ SUSHI den ideelle sushikæde for dig. Vi arbejder nemlig hver dag hårdt på at blive Europas mest bæredygtige sushibrand. Derfor støtter vi op om miljø og dyrevelfærd. Vi er en del af netværket Go Green, som er et netværk, der inspirerer til klimavenlige løsninger og Københavns Kommunes klima+ initiativ.

Når du besøger en LETZ SUSHI i København, Nordsjælland eller Aarhus får du derfor kun serveret fisk og skaldyr, der er bæredygtigt fanget og opdrættet. Derudover bruger vi kun økologiske ris i vores sushi, da vi ønsker at medvirke til at mindske kvælstofudledningen og brugen af sprøjtemidler. Er du interesseret, kan du læse mere om vores bæredygtige tiltag og blive klogere på, hvordan du kan gøre en forskel sammen med os – en sushirulle ad gangen. Som sushikæde lever vi af havet, og vi føler, at vi bør tage ansvar for, at de fisk, vi spiser, også kan nydes af fremtidens generationer.

Når du bestiller sushi på en af vores mange restauranter i København, Nordsjælland eller Aarhus, er du med til at støtte op omkring en mere miljøvenlig tilgang til sushi.

GOD TAKEAWAY-SUSHI I KØBENHAVN, NORDSJÆLLAND & AARHUS

Hvis du hellere vil spise din sushi derhjemme, kan du bestille alt i vores menukort som takeaway.  Du finder derfor med sikkerhed noget der falder i alles smag. Prøv for eksempel vores lækre ALL ABOARD MENU, som byder på sushi for enhver smag. I denne menu får du både lynflamberede nigiri, forskellige makiruller og lækre starters med laks, tun og broccoli. Eller måske er du mere til vegansk sushi? Når du bestiller takeaway hos din lokale LETZ SUSHI kan du vælge, om du vil hente din sushi selv, eller om du vil have leveret din sushi lige til døren.

PRIVATE DINING HOS LETZ SUSHI

Hvis du skal holde en fest, kan vi både hjælpe dig med maden og lokalerne. I København har vi tre lokationer, hvor du har mulighed for at fejre livets uforglemmelige øjeblikke, og i Aarhus har vi én.

Hvis du går efter en fortryllende og eventyrlig stemning, er vores restaurant i Det Japanske Tårn i Tivoli helt ideelt. Placeringen er helt central i København, og vi har plads til både store og små selskaber. Der er desuden noget helt særligt ved at spise sushi i Det Japanske Tårn, og hvis der er børn med til festen, vil de elske beliggenheden.

I vores restaurant i Store Kongensgade i indre København har du mulighed for at holde fest med eget barområde. Den bygning, vi bor i, er gammel og charmerende, og vores indretning er som altid en fusion mellem japansk minimalisme og dansk æstetik, ligesom vores menu både byder på klassisk japansk sushi og sushi med et dansk twist.

I Københavns Nordhavn tilbyder vi rummelige lokaler til din private fest, hvor du og dine gæster kan nyde jeres sushi, mens I kigger ud på vandet. Stemningen er rå og moderne, og sammen med vores dygtige personale har du mulighed for at skræddersy den fest, du drømmer om.

Hvis du skal holde en fest i Aarhus, er vores restaurant i Guldsmedgade en oplagt mulighed. Vi har plads til selskaber i mange forskellige størrelser, og vi hjælper hellere end gerne med planlægningen.

Læs mere om private dining og events hos LETZ SUSHI.