JOB HOS LETZ SUSHI

JOB HOS LETZ SUSHI

Vil du gøre en forskel samtidig med at du yder top service?

LETZ SUSHI serverer ikke ”bare” sushi – vi serverer ansvarlig sushi. Det betyder kort fortalt, at vores gæster kan være sikre på, at de får serveret bæredygtige råvarer, der er produceret med omtanke for miljøet og naturen. Vi har hele 21 restauranter fordelt i København, Nordsjælland og Aarhus, som alle udelukkende anvender certificeret bæredygtig og ansvarlig fisk & skaldyr.

Derfor kan vores gæster med god samvittighed nyde vores fisk, der ikke alene er friske og fulde af smag – men også fanget på en måde, hvor hverken havbund eller det marine liv tager skade. Vores ris er økologiske og produceret i Europa under det europæiske øko-mærkes stramme regler. Ved at bruge ris fra Nordeuropa sparer vi desuden 58 ton CO2 om året, fordi vi ikke skal fragte risene så langt, som hvis de fx kom fra Asien eller Californien. Og så er al vores kød og fjerkræ fra friland. Dyrevelfærd ligger os meget på sinde og det er vigtigt for at os sikre, at dyrene har haft et godt liv, før de slagtes.

Vi har brug for dedikerede medarbejdere, der har lyst til at være med til at sætte bæredygtighed på dagsordenen og som brænder for at levere en personlig og professionel service til vores gæster.

Bliv en del af en restaurantfamilie med store udviklingsmuligheder

LETZ SUSHI er en dynamisk arbejdsplads, hvor det aldrig er kedeligt eller ensformigt at gå på arbejde. Vi fortsætter med at vokse, så der er gode muligheder for at følge ”med op” eller skifte restaurant – det er helt op til dig og din indsats. Vi sætter pris på en behagelig, direkte og uformel omgangstone og engagerede medarbejdere, der tør gå forrest og udfordre status quo. Som ny kollega og medlem af LETZ SUSHI-familien, kan vi tilbyde dig en spændende og alsidig hverdag, hvor du vil kunne udvikle dig som menneske, medarbejder og kollega. Godt hjulpet på vej af dygtige kollegaer og relevante udfordringer.

Du vil stå for at servicere gæsterne og du vil tage del i at forberede både in-house og takeaway bestillinger. Du bliver omgivet af ambitiøse og energiske mennesker, der brænder for deres arbejde – ligesom dig. Vi har fleksible arbejdstider og vi tilbyder både fuldtids- og deltidsstillinger. LETZ SUSHI mission er at hjælpe vores kunder til at spise med omtanke for miljøet og naturen – i vores restauranter såvel som derhjemme. Lyder det som en mission, du har lyst til at bidrage til – og kan du se dig selv som en del af vores team?

Se, hvilke ledige stillinger, som du kan søge her:

Vi gør opmærksom på, at vi i forbindelse med behandlingen af din ansøgning vil foretage digital behandling af de personoplysninger som fremgår af din ansøgning. Behandlingen af personoplysningerne sker efter reglerne i Databeskyttelsesforordningens artikel 6 og evt. artikel 9, hvis din ansøgning indeholder følsomme personoplysninger.

Med fremsendelsen af din ansøgning giver du samtykke til vi kan behandle de personoplysninger vi har modtaget fra dig. Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at kontakte og fortælle, at du trækker dit samtykke, og dermed også din ansøgning, tilbage.

Hvis din ansøgning ikke fører til ansættelse hos os, så sletter vi personoplysningerne om dig senest efter 6 måneder. Hvis vi ønsker at gemme din ansøgning og dine personoplysninger udover 6 måneder i vores kandidatdatabase, vil du modtage en mail, hvor vi specifikt spørger om dit samtykke hertil.

Vi håber, at du deler vores bekymring for miljøet. 1. august 2018 var Global Earth Overshoot Day, hvilket markerer det punkt, hvor vi som befolkning har brugt alle de ressourcer, som jorden kan nå at reproducere om et år. Det efterlader mange måneders overforbrug pr. år. Men i Danmark når vi faktisk vores nationale jord Overshoot Day allerede i marts, hvilket placerer os som nr. 9 på listen over de mest forbrugende og CO2-udledende lande i verden. Det betyder, at hvis alle i verden levede, som vi gør i Danmark, ville det kræve 4,2 jordkloder! Vi opfordrer dig til at blive klogere på din egen bæredygtighed ved at beregne din personlige Earth Overshoot Day baseret på dit forbrug.

Du kan gøre det lige her: http://www.footprintcalculator.org

Klik på “tag det første skridt” og indtast din email for at komme i gang.