JOB HOS LETZ SUSHI

Vil du gøre en forskel for miljøet samtidigt med at du yder top service?

LETZ SUSHI serverer ikke ”bare” sushi – vi serverer ansvarlig sushi.
Og hvad betyder det så? Fedt, du spørger! Det betyder kort fortalt, at vores gæster kan være sikre på, at de bliver serveret bæredygtige råvarer, der er produceret med omtanke for miljøet og naturen.

Vi har hele 21 restauranter fordelt i København, Nordsjælland og Aarhus, som alle udelukkende bruger certificerede fisk og skalddyr. Det betyder at vores gæster kan være 100 % sikre på, at de sætter tænderne i fisk og skalddyr, der ikke alene er friske og fulde af smag – men også er fanget på en måde, hvor hverken havbund eller det marine liv tager skade. Vores ris er økologiske og produceret i Europa under det europæiske øko-mærkes stramme regler. Ved at bruge ris fra Nordeuropa sparer vi desuden 58 ton CO2 om året, fordi vi ikke skal fragte risene så langt, som hvis de fx kom fra Asien eller Californien. Og så er al vores kød og fjerkræ fra friland, fordi dyrevelfærd ligger os meget på sinde. Ved at bruge frilandsdyr sikrer vi, at dyrene har haft et godt liv, før de lander på vores grill.

Vi har brug for dedikerede medarbejdere, der har lyst til at være med til at sætte bæredygtighed på dagsordenen og som brænder for at levere en personlig og professionel service til vores gæster.

Bliv en del af en restaurantfamilie med store udviklingsmuligheder

LETZ SUSHI er en dynamisk arbejdsplads, hvor det aldrig er kedeligt eller ensformigt at gå på arbejde. Vi fortsætter med at vokse, så der er gode muligheder for at følge ”med op” eller skifte restaurant – det er helt op til dig og din indsats. Vi sætter pris på en behagelig, direkte og uformel omgangstone og engagerede medarbejdere, der tør gå forrest og udfordre status quo.

Som ny kollega og medlem af LETZ SUSHI-familien, kan vi tilbyde dig en spændende og alsidig hverdag, hvor du vil kunne udvikle dig som menneske, medarbejder og kollega. Godt hjulpet på vej af dygtige kollegaer og relevante udfordringer. Du vil stå for at servicere gæsterne og du vil tage del i at forberede både in-house og takeaway bestillinger. Du bliver omgivet af ambitiøse og energiske mennesker, der brænder for deres arbejde – ligesom dig. Vi har fleksible arbejdstider og vi tilbyder både fuldtids- og deltidsstillinger.

LETZ SUSHI mission er at hjælpe vores kunder til at spise med omtanke for miljøet og naturen – i vores restauranter såvel som derhjemme.

Lyder det som en mission, du har lyst til at bidrage til – og kan du se dig selv som en del af vores team?

 

Herunder kan du se de ledige stillinger i LETZ SUSHI


Vi håber, at du deler vores bekymring for miljøet. 1. august var Global Earth Overshoot Day, hvilket markerer det punkt, hvor vi som befolkning har brugt alle de ressourcer, som jorden kan reproducere om et år – efterlader mange måneders overforbrug frem til 2018. Men i Danmark nåede vi faktisk vores nationale jord Overshoot Day i marts, placere os som nr. 9 på listen over de mest forbrugende og CO2-udledende lande i verden.

Det betyder, at hvis alle i verden levede og forbruges som vi gør i Danmark, ville det kræve 4,2 jordarter!

Vi opfordrer dig til at kontrollere din egen bæredygtighed ved at beregne din Earth Overshoot Day baseret på dit forbrug, hvis du ikke har gjort det endnu.

Du kan gøre det lige her: http://www.footprintcalculator.org

Klik på “tage det første skridt” og indtast din email for at komme i gang.