ALLERGI

ALLERGI

BRUG FOR AT KENDE ALLERGENERNE I MADEN?

Hvis du er allergiker er der flere ting, du skal være opmærksom på, når du bestiller sushi. Se nedenstående for et hurtigt overblik over de forskellige ingredienser og hvor du kan finde dem i vores mad. Hvis du lider af allergi opfordrer vi til, at du kontakter os online, telefonisk eller i restauranten, før du bestiller. Du er altid velkommen til at kontakte os.

Glutenallergi og cøliaki

Du bør undgå: Soyanødder, chokoladeskildpadder, wasabiærter, tempurarejer, croquetter, kataifi, friterede retter, friteret noritang (tilbehør til laksetatar), wakame (tangsalat), omelet, soya (bed om glutenfri soya), japansk mayo, inari, surimi (california), kyllingekødboller, gomadressing, chokolade & karamel-desserten, kataifi & vaniljeis-desserten samt brownie og macaroons.

Allergi overfor æg

Du bør undgå: Omelet, tempurarejer, spicy mayo, urtemayo, japansk mayo, wasabi-yuzu-mayo, surimi (california), laksetatar, goma, kyllingekødboller, creme brulé, hvid chokolademousse samt brownie og macaroons.

Laktoseintolerance

Du bør undgå: Omelet, cream cheese, kataifi og vaniljeis-desserten, karamel og chokolade-desserten, creme brulé, hvid chokolademousse samt brownie og macaroons.

Allergi overfor soya

Du bør undgå: Edamamebønner, miso-pasta (misosuppe), gomadressing, japansk mayo, teriyaki, kimchee-base (spicy dressing), soyanødder, wasabiærter, japansk omelet, kataifi, wakame/tangsalat, tofu og inari.

Allergi overfor nødder

Du bør undgå: Wasabiærter, kataifi, soyanødder, macaroons, brownie og gomadressing.

Allergi overfor skaldyr

Du bør undgå: Tempurahaps, Crispy rejer, sprøde fjordrejer, surimi (california), kataifi og andre friterede retter.