Take away Aarhus

Bestil sushi take away i Århus

Gider du ikke at lave mad i dag? Eller trænger du bare til at forkæle dig selv med lidt god aftensmad? Sushi er de senere år blevet særdeles populært som take away i Århus og ikke mindst resten af Danmark. Dette afspejler sig i Århus’ bybillede, som byder på et væld af sushirestauranter.

En aften i selvforkælelsens tegn kalder, hvis du bestiller din take away sushi hos LETZ SUSHI i Århus. Hvis vi selv skal sige det, har vi den bedste take away sushi i Århus. Vores fokus er altid på det, der er vigtigst: sushien. Derfor er alle vores råvarer friske og nøje udvalgte for at sikre den høje kvalitet. Ligesom alle fisk og skaldyr vi benytter er certificerede, da vi kun ønsker at benytte råvarer der produceret under ordentlige forhold og med omtanke for miljøet.

Stort udvalg af take away sushi i Århus

I Århus finder du ikke blot én, men flere LETZ SUSHI-restauranter, hvor du har mulighed for at hente din take away sushi. Er du i tvivl om, hvilken sushirestaurant der er tættest på dig, kan du danne dig et overblik over vores sushirestauranter her.

Et af nøgleordene om LETZ SUSHI er videreudvikling af det japanske køkken. Hos LETZ SUSHI elsker vi at eksperimentere og fremstille nye smagsvarianter. Vi ønsker nemlig at give vores gæster en unik japansk madoplevelse, som byder på nye smagsoplevelser.

Et bæredygtigt take away valg

Hos LETZ SUSHI i Aarhus får du ikke kun kvalitets take away sushi, men også sushi med bæredygtigt certificeret fisk & skaldyr samt økologiske ris. Du kan derfor med god samvittighed bestille din sushi hos os. Vi benytter kun certificerede fisk og skaldyr, ligesom alt kød kommer fra frilandsgårde. Herudover benytter vi kun økologiske ris, da vi ønsker at være med til at nedsætte kvælstofudledningen og brugen af sprøjtemidler. Risene bliver ligeledes fremstillet i Italien i stedet for Asien, hvilket gør, at vi på årsplan sparer en 58 ton CO2.

Alt sammen er gjort med et ønske om at belaste miljøet mindre og give dig et sundere måltid. Vores mission er at gøre LETZ SUSHIS indkøb 100 % bæredygtige senest i 2020, så vi både kan have den bedste sushi take away i Århus men også den mest bæredygtige.

Læs mere om vores bæredygtige tiltag her.