NYTÅRSMENU 2023
STARTERS
Ebi Bite
En krustade af rejesalat, japansk mayo & masago. Toppet med ørredrogn og dild.
Tuna Bite
En krustade af krydret koreansk tuntatar med wasabi/yuzu-mayo toppet med sort sesam & forårsløg.
Salmon Sashimi
3 skiver laksesashimi serveret med daikon
Croquette
En croquette af ris og laks med japansk mayo, toppet med teriyaki, spicy dip, rosenkarse & sesam.
Asian Lobstertail Noodles
Asiatisk nudelsalat af boghvedenudler med jomfruhummerhaler, agurk, gulerod, sukkerærter, koriander, ærteskud, shiso & japansk dressing.
MAIN
2 Signature Classic – Kaburimaki
Med tempurareje, avocado, agurk & hvidløg. Toppet med lynflamberet laks, masago, forårsløg, ørredrogn, japansk mayo, teriyaki & puf-ris.
2 Crispy Tuna – Kaburimaki
Med tempurareje, creamcheese, agurk og citron. Toppet med tun, japansk mayo & forårsløg.
2 New York – Uramaki
Med laks, hvidløg, agurk & cream cheese. Rullet i masago.
2 Bullet Tuna – Uramaki
Med tuntatar, agurk, forårsløg, masago & spicy dip. Rullet i wasabi-sesam.
2 New Years Ebi – Uramaki
Med håndpillede rejer, mango, japansk mayo & sukkerærter. Toppet med yuzu-sesamfrø.
2 Smokey Special – Uramaki
Med røget laks, creamcheese & frisk salat. Toppet med sorte sesamfrø.
1 New Years Nigiri
Sizzling nigiri med kammusling, Caviar og teriyaki.
1 Salmon Nigiri
Nigiri med laks
1 Sizzling Salmon Nigiri
Nigiri med flamberet laks toppet med japansk mayo, ørredrogn & forårsløg
1 Snow Crab Gunkan
Gunkan med snekrabbe. Toppet med shiso.
DESSERT
Marscapone Dream
Marscaponecreme på sukkerkagebund toppet med hakkede makroner og ristede mandler.
495 KR. PR. PERSON
Afhentes d. 31. december mellem kl. 12.00-17.00
Skal forudbestilles på letzsushi.dk
VEGANSK NYTÅRSMENU 2023
STARTERS
Edemame
Edemamebønner med salt og citron.
Panko Jerusalem Artichoke
Pankopanerede jordskokker. Serveres med vegansk trøffelmayo.
Croquettes
To croquetter af ris og shiitake. Serveres med vegansk wasabi-mayo, vegansk trøffelmayo, teriyaki, sesam og shiso.
Asian Oyster Hat Noodles
Af boghvedenudler med grillede østershatte, agurk, gulerod, sukkerærter, koriander, ærteskud, shiso & japansk dressing
MAIN
4 Purple Treat – Kaburimaki
Med asparges, avocado, vegansk mayo, marinerede rødløg & slikærter. Toppet med rødbede, trøffelmayo, kataifi & mixed sesamfrø.
4 Mushroom Mist – Kaburimaki
Med grillede østershatte, kinaradise og daikon. Toppet med trøffelcreme og spirer.
4 Earth Control – Uramaki
Med pankopanerede & friterede jordskokker, vegansk trøffelmayo, avocado og agurk. Rullet i yuzu-sesam & toppet med teriyaki.
1 Nigiri med mango
1 Nigiri med grillet østershat
1 Nigiri med Inari
Toppet med mix-sesam og forårsløg.
1 Gunkan
med edemamebønner, gochujang & mixed sesam.
DESSERT
Chokoladebar
med hindbærcoulis
495 KR. PR. PERSON
Afhentes d. 31. december mellem kl. 12.00-17.00
Skal forudbestilles på letzsushi.dk
Hvis du har spørgsmål til den veganske menu, så er du velkommen til at skrive til os på Facebook eller spørge i din lokale LETZ SUSHI restaurant