NYTÅRSMENUER 2019

Sushi nytårsmenu

Vores nytårsmenu for 2020 bliver offentliggjort i efteråret.

Spring ind i det nye år med en sushi nytårsmenu fra LETZ SUSHI

Det er snart nytår og det skal fejres. Nytårsaften skal du forkæles, og derfor synes vi, at du skulle overveje at bestille din sushi nytårsmenu hos os. Sushi er et hit til nytårsaften og med god grund. Den delikate japanske spise smager himmelsk og kan laves i god tid. Derudover skal den ikke varmes op, som mange andre retter, hvilket gør det til en nem ret at servere.

Start festlighederne med en delikat sushimenu bestående af den lækreste bæredygtige sushi. Vælg enten vores sushi nytårsmenu eller sammensæt din egen menu. Selvom det er nytår, kan du nemlig bestille fra hele vores menukort, du skulle jo nødigt snydes for en af dine favorit ruller.

Er en af gæsterne til jeres nytårsaften vegetar/ veganer, eller er der en, som ikke bryder sig om fisk, kan vi også klare det. Vi har nemlig også veganmenuer og retter med kød fremfor fisk. Hos LETZ SUSHI finder du en sushi nytårsmenu for enhver smag.

Det er vigtigt, at I husker at bestille jeres take away sushi nytårsmenu i god tid, da I ellers risikerer, at vi er udsolgte. På selve dagen er sidste afhentningstid kl. 17.

sushi med bæredygtigt certificeret fisk som nytårsmenu

Hos LETZ SUSHI får du ikke bare en udsøgt sushi nytårsmenu, men også en bæredygtig en af slagsen. Vores sushi nytårsmenu er både god for dig, CO2-regnskabet, havmiljøet, dyrene og regnskoven.

Hos LETZ SUSHI serverer vi nemlig kun:

  • Økologiske, tørdyrkede ris
  • Certificerede fisk
  • Kød fra friland

Selv vores spisepinde er fremstillet af FSC-certificeret bambus. Du kan derfor med god samvittighed nyde din sushi nytårsmenu, hvis du bestiller den hos os. Vi ruller nemlig kun med de bedste og reneste råvarer.

Nyd din sushi nytårsmenu i Tivoli

Kunne du tænke dig en nytårsaften lidt udover det sædvanlige? Så brug årets sidste aften i Københavns smukkeste have og oplev en sushi nytårsmenu udover det sædvanlige. Her vil du få en nytårsaften med ren forkælelse bestående af god mad og servicering, så du ikke skal røre en finger selv!

Nyd din sushi nytårsmenu i Det Japanske Tårn og sid på første parket til Tivolis kæmpe nytårsfyrværkeri kl. 22.30. Det storslåede nytårsfyrværkeri du finder i Tivoli, er et syn, du sent vil glemme.

Rigtig godt nytår! Vi håber du nyder aftenen med rigtig god mad – sushi eller ej.