Velkommen på Amager

Midt på Amagerbrogade finder du en af vores charmerende restauranter, hvor du hver dag fra 16:00-21:00 kan nyde velsmagende sushi lavet på bæredygtig fisk og økologisk ris.

Sushirestauranten på Amager er en af vores mindre restauranter, der fokuserer på sushi til takeaway. Du bestemmer selv mellem afhentning eller levering til døren. 

SUSHI PÅ AMAGER

Er du på udkig efter et lækkert sted at spise sushi på Amager? Kom forbi vores lille, hyggelige LETZ SUSHI på Amagerbrogade, der har en afslappet atmosfære. Vores sushirestaurant på Amager har serveret lækker sushi to stay eller som takeaway siden 2016. Ambitionen har altid været den samme: Vi ønsker at servere sushi af højeste kvalitet, der kan glæde og overraske.

Vores menukort er sammensat af en bred vifte af valgmuligheder. Du kan derfor både bestille lækre tempurahapsere, forskellige versioner af edamamebønner, miso, tofu og ikke mindst sushiklassikere som makiruller og nigiri. Uanset dine smagspræferencer, garanterer vi en udsøgt sushioplevelse på Amager. Du vælger selv, om du vil booke bord på Amagerbrogade eller bestille vores friske sushi til takeaway, som du kan nyde i ro og mag derhjemme. Har du allergier eller specifikke spørgsmål, er vores tjener på Amagerbrogade altid klar til at assistere dig. Du kan også finde information om allergenerne online.

BOOK BORD HOS LETZ SUSHI AMAGER HER

ALTID GODE TILBUD PÅ KVALITETSSUSHI

Hos LETZ SUSHI Amager går vi aldrig på kompromis med kvalitet og smag. Vi serverer derfor kun smagfuld sushi af højeste kvalitet, der er tilberedt af vores dygtige sushikokke. Derfor er det også naturligt, at vi altid stræber efter at levere det bedste sushi på hele Amager.

Vi vil gerne dele vores passion for sushi med så mange som muligt. Af den årsag har restauranten på Amager løbende gode sushitilbud, hvor vi skaber den perfekte balance mellem pris og kvalitet. Så uanset om du er på udkig efter et lækkert måltid til hverdag eller en særlig lejlighed, kan du altid finde fordelagtige sushitilbud hos LETZ SUSHI Amager.

Vi ved, hvor vigtigt det er at kunne nyde god sushi uden at sprænge budgettet, og derfor tilbyder vi regelmæssigt fantastiske rabatter og deals på vores omfattende menu. Derudover har vi en unik kundeklub, hvor du optjener bonus og får personlige tilbud.

TILMELD DIG KUNDEKLUBBEN OG FÅ RABAT I DAG

KLIMAVENLIG SUSHI PÅ AMAGERBROGADE

Har bæredygtighed betydning for dit valg når du køber takeaway? Når du bestiller mad hos LETZ SUSHI på Amager, støtter du op omkring en mere klimavenlig tilgang til sushi. Vi benytter nemlig udelukkende certificeret fisk og økologisk ris i vores sushi. Vores mål er at blive det førende brand indenfor bæredygtig sushi i Europa.

Derfor bruger vi også kun sushibakker, der er produceret i Danmark. Sushibakkerne består af genbrugsmaterialer, der er fossilfrie, hvilket betyder, at du kan nyde din takeaway uden at bekymre dig for affaldet. Husk blot at sortere emballagen som restaffald. Derudover kommer strømmen til alle vores restauranter fra danske havvindmøller og er CO2 neutralt.

Læs mere om vores tiltag i forhold til bæredygtighed.

FÅ SUSHI SOM TAKEAWAY PÅ AMAGER

Når du bestiller takeaway hos LETZ SUSHI på Amager, får du lækker mad produceret af de bedste råvarer. Vi fokuserer på at skabe noget af den bedste sushi, der findes på Amager, uden at belaste naturen unødigt. Derfor lægger vi stor vægt på bæredygtig fangst af fisk, økologi og klimavenlige valg, når vi udvælger råvarerne til vores omfattende menu. Ved at bruge den fisk, der er tilgængeligt lokalt, reducerer vi også CO2-udslippet forbundet med transport, hvilket gør vores sushi endnu mere miljøvenlig.

Bestiller du sushi takeaway fra Amager, kan du selv vælge, om du vil have den leveret hjem til dig, eller du henter sushien i vores restaurant på Amagerbrogade. Restauranten ligger kun 20-30 minutters gågang fra stranden, så det er oplagt at tage din takeaway med ned til vandet og nyde en hyggelig aften.

BESTIL TAKEAWAY I DAG

PÅ AMAGER TILBYDER VI VEGANSK SUSHI

Mange tror, at veganere ikke kan spise sushi. I vores restaurant på Amager finder du dog et udvalg af den bedste veganske sushi, der kan nydes i vores restaurant eller bestilles som take away. Det er vigtigt for os at byde alle velkomne i vores LETZ SUSHI-restauranter. Derfor har vi udviklet særlige menuer med både vegetarisk og vegansk sushi. Fordi vores udvalg er så bredt, er det nemt at finde noget for enhver smag hos os.

Vi glæder os til at se dig i vores sushirestaurant på Amager!