Åbningstider:
Alle dage: 16-21.00

Vi har åbent alle helligdage
(med undtagelse af 24., 25. og 26. december)

Velkommen i Rungsted

Du finder vores restaurant i Rungsted tæt på Rungsted Kyst station, hvor vi hver dag står klar til at servere smagsfuld sushi lavet med bæredygtig fisk og økologisk ris.

Vi har åbent hver dag fra kl. 16.00 til 21.00, hvor du kan nyde din sushi i vores flotte, lyse lokaler – eller udenfor, når vejret indbyder til det. Lørdag kan du også besøge os til frokost.

Er du mere til at tage sushi med hjem? Så kan du nemt bestille din takeaway, som du kan vælge at få afhentet eller leveret efter hvad der passer dig bedst.

Sushi i Rungsted

Få en unik sushismagsoplevelse i Rungsted

Leder du efter god sushi i Rungsted? Kom forbi den lille, men hyggelige LETZ SUSHI restaurant i Rungsted. Restauranten er placeret tæt på Rungsted Kyst Station og Rungsted Havn, og er derfor let at komme til, hvad end du er i bil, tog eller til fods. Hos LETZ SUSHI i Rungsted ønsker vi at give vores gæster en unik, smagfuld og hyggelig spiseoplevelse, som de sent vil glemme. Af den grund er vores sushi altid fremstillet af de bedste råvarer og dygtigste sushikokke, så du kan få den mest velsmagende sushi.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Rungsted til en smagsoplevelse udover det sædvanlige!

LETZ SUSHI i Rungsted – vi tager hånd om miljøet

Er miljøet vigtigt for dig? I så fald er du ikke alene om det. Hos LETZ SUSHI arbejder vi hver dag på at blive det mest bæredygtige sushibrand i Europa på alle parametre, da vi som sushielskere ser det som vores pligt at gøre alt, hvad vi kan for at bekæmpe den negative udvikling i verdenshavene.

Vi er af den grund blevet specialiseret i bæredygtig og økologisk sushi, så du uden dårlig samvittighed kan nyde din sushi hos os. Vi er den første sushikæde i Europa, der kan siges at være 100 procent certificeret i bæredygtig og ansvarlig opdrættet fisk. Desuden er vores ris økologiske og produceret med omtanke for miljøet. Risene bliver tørdyrket i Italien, og fragtet hertil med tog, hvilket i sig selv giver en årlig CO2 besparing på 58 ton. Endvidere er vores servietter og takeawayposer produceret af FSC-certificeret træ, hvilket betyder, at træet stammer fra bæredygtig skovbrug. Dette er blot et lille indblik i de tiltag, som vi har indført de senere år. Er du interesseret i at vide mere om vores bæredygtige tiltag, inden du bestiller sushi i Rungsted, kan du læse meget mere her.

Sushi for enhver smag

Der findes efterhånden et væld af sushirestauranter, men det er de færreste, som favner så bredt. Hos LETZ SUSHI i Rungsted finder du alt fra de klassiske nigiri til varme retter og special-ruller. Derudover har vi et stort udvalg af retter til vegetarer, veganere, laktose- og glutenallergikere, samt retter med andre former for kød til dem, der ikke bryder sig om fisk. Vi tør derfor godt at sige, at vi har noget for enhver smag!

Gå på opdagelse i vores brede sortiment, og lad dig overraske af nye spændende varianter af sushi. Hvem ved måske, det går hen og bliver din nye favorit?

Takeaway sushi i Rungsted

Vil du hellere nyde din sushi i solen på Rungsted Havn eller hjemme hos dig selv? Hos LETZ SUSHI i Rungsted er du altid velkommen til at bestille din sushi som takeaway. Vores udvalg af takeaway sushi i Rungsted er stort, og byder på alle dine favoritter fra vores a la carte menukort. Og en ting er sikkert –bestiller du takeaway sushi hos os, kan du glæde dig til en smagsoplevelse, der byder på frisk, bæredygtig og ikke mindst smagfuld sushi til en fair pris.