Velkommen i Rungsted

Du finder vores restaurant i Rungsted tæt på Rungsted Kyst station, hvor vi hver dag står klar til at servere smagsfuld sushi lavet med bæredygtig fisk og økologisk ris.

Hos LETZ SUSHI i Rungsted har vi åbent hver dag fra kl. 16.00 til 21.00. Du kan bestille din takeaway via vores webshop, hvor du kan vælge selv at afhente det eller få det leveret alt efter, hvad der passer dig bedst.

LETZ SUSHI RUNGSTED

Velkommen i Rungsted

I Rungsted finder du vores hyggelige restaurant tæt på Rungsted Kyst station, hvor vi hver dag står klar til at servere smagfuld sushi lavet med bæredygtig fisk og økologiske ris.

Vi har åbent hver dag fra kl. 16.00 til 21.00, hvor du kan nyde din sushi i vores flotte, lyse lokaler – eller udenfor, når vejret indbyder til det. Lørdag kan du også besøge os til frokost. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores restaurant i Rungsted! Du finder os på Rungsted Bytorv 3, 2960 Rungsted Kyst.

SUSHI I RUNGSTED

Leder du efter god sushi i Rungsted? Kom forbi vores lille, hyggelige LETZ SUSHI-restaurant. Restauranten er placeret tæt på Rungsted Kyst Station og Rungsted Havn, og er derfor let at komme til, hvad end du er i bil, tog eller til fods. Hos LETZ SUSHI i Rungsted ønsker vi at give dig en unik, smagfuld og hyggelig spiseoplevelse. Vi bruger de bedste råvarer, som vores dygtige sushikokke laver om til lækker sushi, du kan nyde i restauranten eller som takeaway.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores restaurant i Rungsted til en smagsoplevelse udover det sædvanlige!

LETZ SUSHI RUNGSTED – VI TAGER HÅND OM MILJØET

Er miljøet vigtigt for dig? I så fald er du ikke alene om det. Hos LETZ SUSHI arbejder vi hver dag på at blive det mest bæredygtige sushibrand i Europa på alle parametre. Som sushielskere ser vi det som vores pligt at gøre alt, vi kan for at bekæmpe den negative udvikling i verdenshavene.

Vores fokus på miljø og bæredygtighed bliver blandt andet afspejlet af vores menukort, hvor du finder sushi lavet med økologisk ris og bæredygtigt certificeret fisk og skaldyr, som du kan nyde med god samvittighed på vores restauranter eller som takeaway. Vi er den første sushikæde i Europa, der er 100 procent certificeret i bæredygtig og ansvarlig opdrættet fisk.

Vores ris er både økologiske samt produceret og fragtet med omtanke for miljøet. Risene bliver tørdyrket i Italien og fragtet hertil med tog, hvilket giver en årlig CO2-besparelse på 58 ton. Endvidere er vores servietter og takeawayposer produceret af FSC-certificeret træ, hvilket betyder, at træet stammer fra bæredygtigt skovbrug.

På vores restaurant i Rungsted og vores andre lokationer arbejder vi desuden hver dag aktivt for at mindske madspild og for at spare på strømmen, som vi får fra danske havvindmøller.

SUSHI FOR ENHVER SMAG

Hos LETZ SUSHI i Rungsted finder du alt fra de klassiske nigiri til varme retter og special-ruller. På vores menukort finder du også vegansk sushi og et stort udvalg af andre retter til vegetarer, veganere, laktose- og glutenallergikere, samt retter med kød til dem, der ikke bryder sig om fisk. Vi tør derfor godt at sige, at vi har noget for enhver smag!

Gå på opdagelse i vores menukort, og lad dig overraske af nye spændende varianter af sushi.

TAKEAWAY I RUNGSTED

Vil du hellere nyde din sushi i solen på Rungsted Havn eller hjemme hos dig selv? Hos LETZ SUSHI i Rungsted kan du bestille alt fra vores menukort som takeaway. Vores udvalg af takeaway er stort og byder på alle dine favoritter. Du kan vælge selv at hente din takeaway på vores restaurant i Rungsted, eller du kan få din sushi leveret direkte til døren. Bestil din takeaway her.

Alle takeaway-bestillinger pakkes i danskproducerede sushibakker, der er lavet af 80% genbrugsplast. Bakkerne er dermed betydeligt mere bæredygtige, da de både produceres lokalt og indeholder genbrugsplast. Vi anbefaler, at du vasker og sorterer dine takeaway-bakker som plast, når du er færdig med at bruge dem, så de kan genanvendes igen.