LETZ SUSHI Hovedbanegården

Bernstorffsgade 16, 1577 København K

Åbningstider:
Vi holder midlertidigt lukket på Fisketorvet. Indtil videre frem til 27. marts. Vi henviser til vores restauranter på Værnedamsvej, Islands Brygge og Store Kongensgade.

Vi har åbent alle helligdage.
Åbningstider i julen:
24. december: 10.00-16.00
25.-26. december: 10.00-21.00

Velkommen på
Hovedbanegården

Du finder vores restaurant på Hovedbanegården lige mellem spor 11 og 12. Her serverer vi samme velsmagende sushi, du allerede kender fra LETZ SUSHI.

Du vælger selv om du vil nyde din sushi i restauranten eller om du vil have den med som takeaway. Vi har åbent hver dag fra kl. 10 til 21.00, samt fredag og lørdag hvor vi har åbent til kl. 22.00.

Du finder også vores Mix & Go-koncept, som er specielt for Hovedbanegården, vor du selv blander dine favoritter i en sushibox, der nemt kan tages med på farten.

Sushi på Hovedbanegården – god mad på farten

De fleste har prøvet at være på farten, hvor sulten pludselig trænger sig på. Ofte er det begrænset, hvad du kan finde af mad, når du er på farten. Det ønsker vi at ændre, derfor kan du nu få sushi, når du besøger Hovedbanegården. Vi mener nemlig, at det skal være nemt og overkommeligt at finde et sundt alternativ til de sædvanlige fastfood-steder.

Hos LETS SUSHI på Hovedbanegården finder du sushi, salater, varmeretter og meget meget mere! Kom forbi LETZ SUSHI på Hovedbanegården og oplev vores tilgang til den japanske spise.

Nyd din sushi med god samvittighed

Hos LETZ SUSHI på Hovedbanegården ønsker vi at tage hånd om både dig og miljøet. Af den grund har vi valgt kun at servere sushi, der er fremstillet af de bedste råvarer. Vi benytter derfor kun certificeret fisk og skaldyr i vores sushi, som også er lavet på økologiske ris, da vi ønsker at mindske kvælstofudledningen og brugen af sprøjte midler.

Det samme gælder vores sushibakker, der er produceret og certificeret i Danmark. Bakkerne er udviklet med et særligt fokus på genbrug og energiudvinding.

Der er altså nok af grunde til at nyde maden med god samvittighed, når du bestiller sushi på banegårdspladsen. Vil du vide mere, kan du læse mere om vores klimavenlige tiltag her.

Sushi tæt på VesterbrogadE

Leder du efter sushi nær Vesterbrogade? I så fald kan vi glæde dig med, at LETZ SUSHI har åbnet en filial på Hovedbanegården, som blot er et stenkast fra Vesterbro og Vesterbrogade. Er du i området og har lyst til sushi af god kvalitet, bør du bestemt tage et smut forbi LETZ SUSHI på Hovedbanegården. Hos LETZ SUSHI på Hovedbanegården serverer vi fusions-sushi, som nemt kan tages med på farten, så du kan nyde din sushi lige, hvor du vil.

Vil du have en forsmag på, hvilke lækkerier du kan forvente at finde, kan du se vores menukort her.

Menukortet byder på et væld af retter af både traditionel og eksperimenterende art. I vores sortiment finder du eksempelvis både de helt traditionelle nigiri og maki-ruller, men også sticks, salater og special-ruller. Bryder du dig ikke om rå fisk, kan vi også klare det. Hos LETZ SUSHI på Hovedbanegården, kan du nemlig også få maki-ruller med kylling, oksekød og vegetarfyld.

LETZ SUSHI på Hovedbanegården har åbent mandag-torsdag 10.00 – 21.00, fredag-lørdag 10.00 – 22.00 og søndag 10.00 – 21.00.