LETZ SUSHI Hovedbanegården

Bernstorffsgade 16, 1577 København K

Åbningstider:
24. dec. - 1. marts 2022: Lukket grundet covid-19 situationen.

Normale åbningstider:
Alle dage 12.00-21.00

Velkommen på Hovedbanegården

Du finder vores sushirestaurant på Hovedbanegården på Bernstorffsgade tæt ved Vesterbrogade, lige mellem spor 11 og 12. Her serverer vi samme velsmagende sushi, som du kender det fra vores andre restauranter.

Du vælger selv, om du vil nyde din sushi i restauranten, eller om du vil have den med som takeaway. Vi har åbent hver dag fra kl. 12.00 til 21.00.

På Hovedbanegården finder du lækre retter, der hurtigt kan tages med som takeaway på farten.

Sushi på Hovedbanegården – lækker takeaway

De fleste har prøvet at være på farten, hvor sulten pludselig trænger sig på. Ofte er det begrænset, hvad du kan finde af mad, når du er på farten. Det ønsker vi at ændre, derfor kan du få sushi som takeaway på Hovedbanegården. Vi mener nemlig, at det skal være nemt og overkommeligt at finde et sundt alternativ til de sædvanlige fastfood-steder.

Hos LETZ SUSHI på Hovedbanegården finder du sushi, salater, varmeretter og meget mere! Kom forbi LETZ SUSHI på Hovedbanegården og spis dig mæt i lækker sushi – enten som takeaway eller i vores restaurant.

Nyd din sushi med god samvittighed

Hos LETZ SUSHI på Hovedbanegården ønsker vi at tage hånd om både dig og miljøet. Af den grund har vi valgt kun at servere sushi, der er fremstillet af de bedste råvarer. Vi benytter derfor kun certificeret fisk og skaldyr i vores sushi, som også er lavet på økologiske ris, da vi ønsker at mindske kvælstofudledningen og brugen af sprøjte midler.

Derudover er vores takeaway-emballage lavet af bionedbrydelig og komposterbart materiale.

Der er altså nok af grunde til at nyde maden med god samvittighed, når du bestiller sushi som takeaway på Hovedbanegården.

Sushi tæt på VesterbrogadE

Leder du efter sushi nær Vesterbrogade? Så kom forbi vores restaurant på Hovedbanegården blot et stenkast fra Vesterbrogade. Vesterbrogade byder altid på liv og glade dage, og hvis sulten melder sig, og du er i nærheden, kan vi kun anbefale vores restaurant på Hovedbanegården. Her kan du bestille lækker sushi to stay eller som takeaway. Se hele det udvalg af sushi, du finder på Hovedbanegården nær Vesterbrogade i vores menukort.

Menukortet byder på et væld af retter af både traditionel og eksperimenterende art. I vores sortiment finder du eksempelvis både de helt traditionelle nigiri og maki-ruller, men også sticks, salater og special-ruller. Bryder du dig ikke om sushi, kan vi også klare det. Hos LETZ SUSHI på Hovedbanegården, kan du nemlig også få maki-ruller med kylling, oksekød og vegetarfyld.

Takeaway på hovedbanegården

Uanset om du skal med toget og har brug for et måltid mad til turen, eller om du er på vej ud i det pulserende byliv i København, byder LETZ SUSHI på Hovedbanen på lækker takeaway.

Du kan naturligvis bestille din takeaway på Hovedbanegården på forhånd – så er din bestilling klar, når du kommer forbi.

Du finder LETZ SUSHI på Hovedbanegården mellem spor 11 og 12 i enden af Vesterbrogade. Den centrale placering gør det nemt at tage takeaway-sushi med fra Hovedbanegården. Du kan nyde din sushi tæt på Vesterbrogade – eksempelvis ved søerne, i Skydebanehaven eller på Sønder Boulevard. Mulighederne er mange, når du bestiller sushi nær Vesterbrogade.