LETZ SUSHI Risskov

Nordre Strandvej 58, 8240 Risskov

Nordre Strandvej 58, 8240 Risskov
Åbningstider:
Søndag til torsdag: 12.00-21.00
Fredag og lørdag: 12.00-22.00 (køkkenet lukker 21.00)

Velkommen hos Letz Sushi Risskov

I spritnye omgivelser i det hyggelige Risskov kan du besøge vores mindre restaurant, LETZ SUSHI Risskov, med plads til 17 spisende gæster. Skinner solen, kan du også nyde din sushi i vores dejlige, solrige udeområde med hyggelige siddepladser.

Med åbningstider i hverdagen fra 12.00 til 21.00 – og fra klokken 12.00 til 22.00 i weekenden – er der rig mulighed for at nyde en hyggelig frokost eller stor middag hos LETZ SUSHI i Risskov. Du kan også tage din sushi med som takeaway, hvis du foretrækker at spise din sushi hjemme.

Book bord hos LETZ SUSHI Risskov her.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Nyd lækker sushi i Risskov

Langs skoven og stranden ved Aarhus Bugten ligger den hyggelige by Risskov. I hjertet af byen med gamle, charmerende patriciervillaer på hver sin side finder du vores nye restaurant LETZ SUSHI Risskov på Nordre Strandvej 58. Her serverer vi hver dag smagfuld sushi lavet med økologiske ris og bæredygtig fisk.

Da vi ønsker, at du får en smagsoplevelse udover det sædvanlige, bruger vores dygtige sushikokke kun de bedste råvarer til din sushimenu. Det gælder, uanset om du foretrækker vegansk sushi, klassiske nigiri eller lækre tempurahapser.

Find dine nye sushifavoritter i menukortet her.

 

Takeaway i Risskov af høj kvalitet

Har du været over til et slag tennis eller ved Bellevue fodboldbanerne, kan du smutte forbi LETZ SUSHI Risskov på hjemvejen og hente lækker takeaway med hjem. Det vil både du og familien sætte stor pris på. Med kun 10 minutters gågang til stranden i Risskov kan du også nyde din takeaway med sand mellem tæerne.

Når du bestiller takeaway fra LETZ SUSHI Risskov, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten eller smagen. Alt vores sushi og grønne menuer er tilberedt med friske råvarer og bæredygtig fisk. Som den første sushikæde i Europa er vi certificeret i bæredygtig og ansvarlig opdrættet fisk. Vi mener nemlig, at gode råvarer og tilberedning går hånd i hånd. Der er kælet for detaljerne ved hvert enkelte takeawaybestilling, så du kan sætte rammerne for en god aften hjemme i Risskov.

Bestil takeaway fra LETZ SUSHI Risskov her.

 

Sushi til din fest i Risskov

Holder du et større arrangement derhjemme, kan du med fordel også bestille catering fra LETZ SUSHI Risskov. Det er altid skønt at invitere venner og bekendte over til et glas vin og god mad. Med en menu bestående af sushi fra LETZ SUSHI kan du nyde aften i dine venners selskab uden at bekymre dig om en stor opvask.

For den helt særlige madoplevelse kan du også vælge at booke din egen sushikok i private rammer. Vores kompetente sushikok står for tilberedningen og præsentationen af sushien, så du og dine gæster kan opleve en mindeværdig aften i ro og mag.

Læs mere om catering og events her.