LETZ SUSHI Det Japanske Tårn

Vesterbrogade 3, 1630 København V

Åbningstider:
Alle dage: 12.00-22.00
Åbent alle dage i Tivolis sæsoner.

Velkommen i
Det Japanske Tårn

Det Japanske Tårn i Tivoli er rammerne for en af vores flotteste restauranter, hvor du kan nyde et øjebliks pause med fantastisk udsigt over Tivoli Søen.

Vi serverer smagsfuld sushi til formidable frokoster og fuldente aftener. Vi serverer vores velkendte sushi med små tilføjelser, som gør turen i Det Japanske Tårn ekstra speciel. Er der en i selskabet, som ikke er stor fan af fisk, har vi naturligvis også noget at friste dem med.

Restauranten følger Tivolis åbningstider, og du vil derfor altid kunne besøge os, når du er i Tivoli. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Har du brug for et privat område?
Vi hjælper gerne med at gøre dit event eller fejring til noget helt specielt.

sushi i Tivoli

LETZ SUSHI har fået en filial i hjertet af Tivoli, nærmere bestemt i en af Tivolis ældste og mest ikoniske bygninger – Det Japanske Tårn. Det er en oplevelse i sig selv at spise i den gamle bygning, der har mere end 100 år bag sig.

Hos LETZ SUSHI i Tivoli har du en god udsigt over Tivoli Søen, som du kan nyde sammen med vores japanske delikatesser. Vil du hellere nyde din sushi i Tivoli haven, kan du også bestille vores lækre anretninger, som take away i vores ”Street Food Window”. Eller hvad med at prøve vores sushirestaurant i Tivoli Food Hall? Som du nok kan høre, er der mange gode steder at nyde en omgang sushi i Tivoli.

LETZ SUSHI i Tivoli er og bliver det perfekte valg til dig, der ønsker velsmagende sushi til venlige priser, og så er vores sushi endda fremstillet af bæredygtige råvarer.

Bæredygtig sushi I Tivoli

Hos LETZ SUSHI i Tivoli får du sushi, der bygger på gode og bæredygtige råvarer. Vi serverer kun fisk og skaldyr, der er certificeret. På den måde er du sikker på kun at indtage fisk, der er produceret under ordentlige forhold og med omtanke for dig og miljøet.

Det samme gælder vores ris, der altid er økologiske. Ligeledes anvender vi kun ingefær uden farvestoffer, da ingefær har til formål at rense smagsløgene og ganen, og derfor ikke bør indeholde forstyrrende stoffer.

Bestiller du take away sushi i Tivoli, kan du også glæde dig ved, at vores sushibakker er fremstillet i Danmark med fokus på energivinding og genbrug. Emballagen består derfor af 80 % genbrugsplast.

Er du interesseret i at vide mere om vores bæredygtige tiltag, kan du læse mere her. Bestiller du sushi i Tivoli hos os, kan du altså med god samvittighed nyde dit måltid.

sushi i Tivoli  til børn

Hos LETZ SUSHI i Tivoli har vi gjort det nemt og fordelagtig at tage børn med på sushirestaurant. Vi har nemlig fået børnemenuer på vores menukort, og endda flere af slagsen. Prøv for eksempel vores Nemo, som byder på fire små makier med laks, fire med agurk og to stykker nigiri med laks, en skål med edamamebønner og sidst men ikke mindst en lille dessert i form af en chokoladefisk.