LETZ SUSHI Roskilde

Skomagergade 34, 4000 Roskilde

Åbningstider:
Søndag - Torsdag: 11:30-21:00
Fredag - Lørdag: 11:30-22:00Velkommen i Roskilde

Hos LETZ SUSHI i Roskildes hyggelige og historiske bymidte får du sushi efter alle kunstens regler – både til frokost og aften! Og altid med bæredygtighed og ansvarlighed for øje.

Her finder du lækre starters, fantastiske ruller, himmelske desserter og lækre cocktails – menuen findes også som takeaway, så du kan nyde din sushi på hyggelige Roskilde Havn, i en af parkerne eller derhjemme.

Skinner solen, så snyd ikke dig selv for en af vores forfriskende japanskinspirerede cocktails, med eller uden alkohol.

Vi har åbent til frokost alle ugens dage – se efter særligt gode tilbud her!

Vil du vide mere om vores råvarer, kan du læse om det her.

Vil du vide mere om vores råvarer?

SUSHI I ROSKILDE

Velkommen til LETZ SUSHI i Roskilde! I vores restaurant i Skomagergade 34 i centrum af Roskilde finder du et varieret menukort, der byder på lækre forretter, fantastiske ruller og himmelske desserter, der med garanti vil pirre dine smagsløg. Vi har åbent til frokost og middag alle ugens dage i Roskilde.

BOOK BORD HOS LETZ SUSHI ROSKILDE HER 

Ønsker du at nyde din sushi på hyggelige Roskilde Havn, i en af parkerne eller derhjemme i ro og mag, kan du også bestille takeaway fra vores restaurant. Med kun 10 minutters gang fra Roskilde Station, kan du hurtigt hente din sushi efter en hyggelig dag i byen.

FIND DE NYESTE SUSHI TILBUD I ROSKILDE 

Hos LETZ SUSHI Roskilde har vi altid lækre tilbud og deals på menukortet. Det gælder, hvorvidt du kommer forbi til en let frokost med sushi eller ønsker takeaway som studerende.

En af vores faste sushi tilbud hos LETZ SUSHI Roskilde er henvendt til dig med børn. Hvis familien kommer forbi til frokost på hverdage mellem 11:30 og 16, kan børn på til og med 12 år nemlig få en gratis børnemenu.

Som en del af vores kundeklub kan du endda modtage personlige sushi tilbud og point til vores restaurant i Roskilde. Med et gratis medlemskab optjener du 5% i bonus, hver gang du køber sushi. Brug bonusopsparingen næste gang, du er forbi LETZ SUSHI Roskilde efter de nyeste sushi tilbud.

Du kan også altid spørge vores personale i Roskilde om de nyeste sushi tilbud. Uanset hvilke tilbud du vælger, kan du være sikker på, at sushien har en høj kvalitet og er rig på smag.

SUSHI TAKEAWAY I ROSKILDE

Roskilde bymidte byder på mange hyggelige steder, hvor du kan holde picnic, når solen skinner. Med et tæppe, nogle gode venner og takeaway fra LETZ SUSHI er du garanteret en hyggelig stund med lækker mad.

Når du bestiller sushi som takeaway hos vores restaurant i Roskilde, kan du vælge at hente din mad selv eller få leveret. Vi kan levere din mad til alle dine favoritsteder i Roskilde by – det eneste vi skal bruge, er en adresse. Vi leverer også i oplandet omkring Roskilde i en radius af 5 km.

BESTIL TAKEAWAY HER

ET KLIMAVENLIGT VALG

Hos LETZ SUSHI benytter vi kun certificeret fisk og økologiske ris i vores sushi. Vi ønsker kun at bruge friske og rene råvarer, fordi vi tror på, at det er sundere for dig og for planeten. Som den eneste sushikæde i Europa serverer LETZ SUSHI fuldt ud certificeret bæredygtig og ansvarlig fisk og skaldyr eller fisk fra skånsomt kystfiskeri. 

Og selv om der altid er plads til forbedringer og nye løsninger, når det kommer til bæredygtighed, så er vi i LETZ SUSHI stolte over at gå forrest i kampen!

SUSHI AF FRISKE RÅVARER MED FOKUS PÅ HØJ KVALITET

Hos LETZ SUSHI Roskilde får du sushi med kvalitet og smag, tilberedt af vores dygtige og innovative sushikokke. Vores menukort byder blandt andet på lækre tempurahapser, forskellige versioner af edamame-bønner, miso, tofu, men også klassikere som makiruller og sashimi.

SE VORES MENUKORT HER

Da vi ønsker at berige og overraske vores gæster, finder du også nye former for sushi og japansk inspireret retter på menukortet. Hvert enkelt stykke sushi er lavet med præcision, så du er sikker på at få den bedste sushi i Roskilde. Vi ønsker netop, at alle vores gæster går glade og mætte fra LETZ SUSHI, uanset om du er gravid, veganer eller kød-elsker.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos LETZ SUSHI Roskilde!