LETZ SUSHI Nørrebro

Elmegade 23, 2200 København N

Åbningstider:
Søndag til torsdag: 16.00-21.00
Fredag og lørdag: 12.00-21.00

LETZ SUSHI Nørrebro

I Elmegade lige ved Sankt Hans Torv og tæt på Nørrebrogade finder du vores restaurant med en skøn placering centralt på Nørrebro, hvor du hver dag kan nyde velsmagende sushi lavet med bæredygtig fisk og økologisk ris.

En af vores mindre restauranter, men stadig med hyggelige siddepladser både indenfor og udenfor. Vi har åbent hver dag til både frokost og aften, så du frit kan nyde din sushi, når det lyster. 

Har du mere lyst til at tage din sushi med hjem? Så kan du også nemt bestille din sushi som takeaway fra restauranten i Elmegade.

Vi glæder os til at se dig!

SUSHI I HJERTET AF NØRREBRO

Leder du efter god sushi som takeaway på Nørrebro? Kom forbi den lille, men hyggelige LETZ SUSHI i Elmegade. LETZ SUSHI på Nørrebro er placeret i den populære Elmegade, som er placeret mellem Nørrebrogade og Sankt Hans Torv. Elmegade summer af liv, og atmosfæren er afslappet og hyggelig. Nyd et lækkert måltid i vores restaurant, eller bestil takeaway og spis din sushi et andet hyggeligt sted på Nørrebro.

LETZ SUSHI på Nørrebro er nem at komme til på grund af dens centrale placering, også med offentlig transport. Du kan besøge LETZ SUSHI på Nørrebro ved at tage toget til Nørreport og gå derfra, eller ved at tage en bus. 

Vi gør opmærksom på, at LETZ SUSHI Nørrebro desværre har mangel på et kundetoilet.

GOD TAKEAWAY PÅ NØRREBRO

Hos LETZ SUSHI på Nørrebro elsker vi at berige og overraske vores besøgende, derfor finder du mange spændende varianter af sushi, som du kan nyde i vores restaurant i Elmegade, eller bestille som takeaway. 

Når du køber takeaway hos os, kan du nyde din sushi præcis, hvor du vil på Nørrebro. Hvad med at spise sushi i solen på Dronning Louises Bro, eller at samle vennerne i Nørrebroparken? Hos LETZ SUSHI på Nørrebro er du altid velkommen til at bestille din sushi som takeaway. Hvad enten du bestiller sushi som takeaway eller spiser hos os i vores hyggelige Nørrebro-restaurant, serverer vi den samme gode fusions-sushi i høj kvalitet. 

Vores erfarne sushikokke blander alverdens smagsoplevelser, og formår også at lave sushi til dem, der ikke bryder sig om rå fisk. Du kan for eksempel få vegansk sushi eller makiruller med oksekød, kylling og vegetarfyld i stedet for. Derudover har vi også friske starters og varme retter med teriyaki-marineret kylling eller chili oksekød. Er du mere til helt traditionel sushi, kan du selvfølgelig også få det.

Er du nysgerrig efter at vide mere om, hvad vi kan tilbyde af sushi og som takeaway i Elmegade? Se vores inspirerende menukort her.

VI TAGER HÅND OM MILJØET

Hos LETZ SUSHI går kvalitet og bæredygtighed hånd i hånd. Vi serverer af den grund kun certificeret fisk og skaldyr, der er bæredygtigt fanget eller ansvarligt opdrættet. Vi benytter udelukkende økologisk ris, der tørdyrkes for foden af de italienske alper. Derved er vi med til at mindske kvælstofudledningen og brugen af sprøjtemidler. Bestiller du sushi i Elmegade, er du med til at støtte en mere klimavenlig tilgang til at lave sushi.

Derudover er vores takeaway-bakker produceret i Danmark med særligt fokus på energiudvinding og genbrug. Når du bestiller takeaway i vores restaurant i Elmegade, får du derfor god takeaway centralt på Nørrebro med fokus på bæredygtighed.