LETZ SUSHI Nørrebro

Elmegade 23, 2200 København N

Åbningstider:
Søn-tors: 12.00-21.00
Fre-lør: 12.00-22.00

Vi holder lukket d. 24., 25. og 26. december.
D. 31/12 holder vi åbent for forudbestilt takeaway fra 12.00-17.00.
D. 1/1 holder vi åbent fra 16.00-21.00.

LETZ SUSHI Nørrebro

I Elmegade lige ved Sankt Hans Torv og tæt på Nørrebrogade finder du vores restaurant med en skøn placering centralt på Nørrebro, hvor du hver dag kan nyde velsmagende sushi lavet med bæredygtig fisk og økologisk ris.

En af vores mindre restauranter, men stadig med hyggelige siddepladser både indenfor og udenfor. Vi har åbent hver dag til aften, mens du fredag og lørdag også kan nyde din sushi til frokost hos os.

Har du mere lyst til at tage din sushi med hjem? Så kan du også nemt bestille din sushi som takeaway fra restauranten i Elmegade.

Vi glæder os til at se dig!

sushi i hjertet af nørrebro

Leder du efter god sushi som takeaway på Nørrebro? Kom forbi den lille, men hyggelige LETZ SUSHI i Elmegade. LETZ SUSHI på Nørrebro er placeret i den populære Elmegade, som er placeret mellem Nørrebrogade og Sankt Hans Torv. Elmegade summer af liv, og atmosfæren er afslappet og hyggelig. Nyd et lækkert måltid i vores restaurant, eller bestil takeaway og spis din mad et andet hyggeligt sted på Nørrebro.

LETZ SUSHI på Nørrebro er nem at komme til på grund af dens centrale placering, også med offentlig transport. Du kan besøge LETZ SUSHI på Nørrebro ved at tage toget til Nørreport og gå derfra, eller ved at tage en bus.

GOD TAKEAWAY PÅ NØRREBRO

Hos LETZ SUSHI på Nørrebro elsker vi at berige og overraske vores besøgende, derfor finder du mange spændende varianter af sushi, som du kan nyde i vores restaurant i Elmegade, eller bestille som takeaway. Vores sushi er bygget op omkring enkle råvarer af høj kvalitet, hvilket vi mener danner grundlag for den bedste sushi.

Hos LETZ SUSHI på Nørrebro serverer vi fusions-sushi som god takeaway eller til at nyde i enkle og hyggelige omgivelser i vores restaurant. Vores erfarne sushikokke blander alverdens smagsoplevelser, og formår også at lave sushi til dem, der ikke bryder sig om rå fisk. Du kan for eksempel få en makirulle med oksekød, kylling og vegetarfyld i stedet for, eller få en varm ret med teriyaki-marineret kylling eller chili oksekød. Er du mere til helt traditionel sushi, kan du selvfølgelig også få det.

Er du nysgerrig efter at vide mere om, hvad vi kan tilbyde af sushi og som takeaway i Elmegade? Se vores inspirerende menukort.

vi tager hånd om miljøet

Hos LETZ SUSHI prøver vi at følge med samfundets udvikling. Vi er derfor blevet en del af netværket Klima + Initiativ, som er et netværk der inspirerer til klimavenlige løsninger. Vi serverer af den grund kun certificeret fisk og skaldyr. Det samme gælder vores takeaway-bakker, som også er certificerede og produceret i Danmark med særligt fokus på energiudvinding og genbrug. Når du bestiller takeaway i vores restaurant i Elmegade, får du derfor god takeaway centralt på Nørrebro med fokus på bæredygtighed.

Derudover benytter vi kun økologiske ris, da vi gerne vil være med til at mindske kvælstofudledningen og brugen af sprøjtemidler. Bestiller du sushi hos os, er du med til at støtte en mere klimavenlig tilgang til at lave sushi.

takeaway sushi på nørrebro

Leder du efter god takeaway på Nørrebro, er vores restaurant i Elmegade et oplagt valg. Når du køber takeaway hos os, kan du nyde din sushi præcis hvor du vil på Nørrebro. Hvad med at spise sushi i solen på Dronning Louises Bro, eller at samle vennerne i Nørrebroparken? Hos LETZ SUSHI på Nørrebro er du altid velkommen til at bestille din sushi som takeaway. Vi har et stort udvalg af takeaway-sushi, som byder på alt fra vores a la carte menukort.