LETZ SUSHI Nørrebro

Elmegade 23, 2200 København N

Åbningstider:
MIDLERTIDIGE ÅBNINGSTIDER
Alle dage: 16.00-21.00

Vi har åbent alle helligdage med undtagelse af d. 24. - 26. december samt d. 9. - 13. april.

Velkommen på Nørrebro

Lige ved Sankt Hans Torv og tæt på Nørrebrogade finder du vores restaurant med en skøn placering centralt på Nørrebro, hvor du hver dag kan nyde velsmagende sushi lavet med bæredygtig fisk og økologisk ris.

En af vores mindre restauranter, men stadig med hyggelige siddepladser både indenfor og udenfor. Vi har åbent hver dag til aften, mens du fredag og lørdag også kan nyde din sushi til frokost hos os.

Har du mere lyst til at tage din sushi med hjem? Så kan du også nemt bestille din sushi som takeaway fra restauranten.

sushi i hjertet af nørrebro

Leder du efter god sushi på Nørrebro? Kom forbi den lille, men hyggelige LETZ SUSHI på Nørrebro. LETZ SUSHI på Nørrebro er placeret på den populære Elmegade, som er placeret mellem Nørrebrogade og Sankt Hans Torv. Elmegade summer af liv, men atmosfæren er afslappet og hyggelig. Nyd et lækkert måltid i vores restaurant, eller et andet hyggeligt sted på Nørrebro.

LETZ SUSHI på Nørrebro er nem at komme til på grund af dens centrale placering, også med offentlig transport. Du kan besøge LETZ SUSHI på Nørrebro ved at tage toget til Nørreport og gå derfra, eller ved at tage en bus.

fusions-sushi til enhver smag

Hos LETZ SUSHI på Nørrebro elsker vi at berige og overraske vores besøgende, derfor finder du mange spændende varianter af sushi hos os. Vores sushi er bygget op omkring enkle råvarer af høj kvalitet, hvilket vi mener danner grundlag for den bedste sushi.

Hos LETZ SUSHI på Nørrebro serverer vi fusions-sushi i enkle og hyggelige omgivelser. Vores erfarne sushikokke blander alverdens smagsoplevelser, og formår også at lave sushi til dem, der ikke bryder sig om rå fisk. Du kan for eksempel få en makirulle med oksekød, kylling og vegetarfyld i stedet for, eller få en varm ret med teriyaki-marineret kylling eller chili oksekød. Er du mere til helt traditionel sushi, kan du selvfølgelig også få det.

Er du nysgerrig efter at vide mere om, hvad vi kan tilbyde af sushi på vores restauranter? Se vores inspirerende menukort her.

vi tager hånd om miljøet

Hos LETZ SUSHI prøver vi at følge med samfundets udvikling. Vi er derfor blevet en del af netværket Klima + Initiativ, som er et netværk der inspirerer til klimavenlige løsninger. Vi serverer af den grund kun certificeret fisk og skaldyr. Det samme gælder vores sushibakker, som også er certificerede og produceret i Danmark med særligt fokus på energiudvinding og genbrug. Derudover benytter vi kun økologiske ris, da vi gerne vil være med til at mindske kvælstofudledningen og brugen af sprøjtemidler. Bestiller du sushi hos os, er du med til at støtte en mere klimavenlig tilgang til at lave sushi.

takeaway sushi på nørrebro

Vil du hellere nyde din sushi i solen på Dronning Louises Bro, eller en af de mange andre skønne steder på Nørrebro? Hos LETZ SUSHI på Nørrebro er du altid velkommen til at bestille din sushi som take away. Vi har et stort udvalg af take away sushi, som byder på alt fra vores a la carte menukort.

LETZ SUSHI på Nørrebro har åbent fra 16-21.00 og fredag-lørdag er der også frokoståbent fra 12.00-22.00.