Åbningstider:
Søndag-torsdag: 12.00-21.00
Fredag-lørdag: 12.00-22.00 (Køkkenet lukker kl. 21.00)

Velkommen i Lyngby

LETZ SUSHI i Lyngby er et hyggeligt spisested med en helt central placering i en lille sidegade til Lyngby Hovedgade, der gør det oplagt at besøge for både dig der bor i og besøger Lyngby.

Vi har åbent hver dag fra 12.00 til 22.00 og de flotte, lyse omgivelser indbyder til at nyde din sushi både til frokost og aften. Du har desuden mulighed for at nyde din sushi udenfor på vores terrasse, når vejret indbyder op til det.

Du kan naturligvis også bestille takeaway på vores spisested i Lyngby, som nemt kan hentes i restauranten eller leveres, når det passer dig.

sushi i lyngby

Leder du efter et godt spisested i Lyngby? Besøg vores hyggelige sushirestaurant i Lyngby Hovedgade, som byder på lækker kvalitetssushi lavet af højeste kvalitet. Vores sushirestaurant er centralt placeret – kun er en kort gåtur fra Lyngby Storcenter og Lyngby Station. Det er derfor nemt at komme dertil.

Når du spiser sushi hos os, er du sikret god sushi af høj kvalitet. Hos LETZ SUSHI bruger vi udelukkende friske og lokale råvarer, og vi har fokus på bæredygtighed og økologi. Besøg vores sushirestaurant i Lyngby, og kombiner shoppeturen på Lyngby Hovedgade med en god middag!

Sushi takeaway i lyngby

Hvis du hellere vil nyde din sushi derhjemme, kan du bestille hele vores menukort som takeaway i vores restaurant i Lyngby. Her kan du vælge mellem lækker sushi, friske bowle og varme sticks. Vi tilbyder sushi i Lyngby for enhver smag. Er du ikke vild med fisk? Så bestil en af væres mange retter med kød, som vores chili oksekød. Hvis du derimod er vegetar eller veganer, kan du bestille vores lækre veganske sushi som takeaway.

Når du bestiller takeaway på vores restaurant i Lyngby, kan du vælge, om du selv vil hente din sushi takeaway, eller om du vil have den leveret til døren.

BESTIL DIN SUSHI SOM TAKEAWAY I LYNGBY HER

KVALITET OG DYREVELFÆRD I FOKUS

Hos LETZ SUSHI i Lyngby stiller vi høje krav til vores sushi. Vi bestræber os på at give dig den bedste sushi af den højeste kvalitet lavet af friske råvarer og bæredygtig fisk.

Hos LETZ SUSHI i Lyngby støtter vi også op om bæredygtighed og dyrevelfærd. Alt fisk og skaldyr vi serverer, er derfor bæredygtigt produceret, så hverken miljøet eller dyrelivet har taget skade.  Derudover gør vi udelukkende brug af økologiske ris. Du kan læse mere om alle vores bæredygtige initiativer her.

God sushi I LYNGBY

Hvis du er på jagt efter god sushi i Lyngby, er LETZ SUSHI i Lyngby Hovedgade er efter vores mening et oplagt valg. Vores menukort byder på en lang række klassiske sushifavoritter som nigiri og makiruller, men vi er også vilde med at eksperimentere med nye smagssammensætninger. Hver måned udvikler vores dygtige sushikokke en ny sushirulle, hvilket munder ud i ”Sæsonens” rulle. Hos LETZ SUSHI i Lyngby ønsker vi nemlig at berige og overraske vores gæster med god sushi.

Som nævnt kan du også bestille vores sushi som takeaway i Lyngby. Der er mange dejlige steder i Lyngby, hvor du kan nyde din lækre sushi takeaway – heriblandt Folkeparken ved Lyngby Sø, hvor du på en lun sommerdag kan nyde din takeaway i solen.