Åbningstider:
MIDLERTIDIGE ÅBNINGSTIDER
Alle dage: 12.00-21.00

Vi har åbent alle helligdage med undtagelse af d. 24. - 26. december samt d. 9. - 13. april.

Velkommen i Lyngby

Vores restaurant i Lyngby har en helt central placering på Lyngby Hovedgade, der gør den oplagt at besøge for både dig der bor og besøger Lyngby.

Vi har åbent hver dag fra 12.00 til 22.00 og de flotte, lyse omgivelser indbyder til at nyde din sushi både til frokost og aften. Du har desuden mulighed for at nyde din sushi udenfor på vores terrasse, når vejret indbyder op til det.

Du kan naturligvis også bestille takeaway, som nemt kan hentes i restauranten eller leveres, når det passer dig og din dag bedre.

sushi i lyngby

Leder du efter et godt sted at spise sushi i Lyngby? Besøg vores hyggelige sushirestaurant i Lyngby, som byder på fusionerende sushi af højeste kvalitet. Vores sushirestaurant er centralt placeret på Lyngby Hovedgade, som kun er en kort gåtur fra Lyngby Storcenter og Lyngby Station. Det er derfor nemt at komme dertil, også med offentlige transportmidler. Lyngby Hovedgade er et af de hyggeligste butiksstrøg udenfor København, så hvorfor ikke kombinere en shoppetur med en god middag?

takeaway sushi i lyngby

Du kan også tage aftenens sushifangst med hjem i egne trygge rammer ved at bestille den som take away. Vi har et stort udvalg af take away sushi, som byder på alt fra vores a la carte menukort. Du finder derfor med sikkerhed noget, der falder i din smag. Har vi vakt din interesse? Se hele vores menukort og find din nye favorit rulle her.

LETZ SUSHI i Lyngby har åbent alle dage fra 12.00-22.00.

kvalitet og dyrevelfærd i fokus

Hos LETZ SUSHI i Lyngby stiller vi utroligt høje krav til vores sushi. Vi forventer intet mindre end perfektion, kreativitet, smag og et godt håndværk. Vores sushi bliver derfor tilberedt med de bedste råvarer for at sikre den høje kvalitet. Men på trods af den høje kvalitet, sælger vi vores sushi til en overkommelig pris.

Hos LETZ SUSHI i Lyngby støtter vi også op om bæredygtighed og dyrevelfærd. Alt fisk og skaldyr vi serverer, er derfor bæredygtigt produceret, så hverken miljøet eller dyrelivet har taget skade. Ligesom vi kun anvender frilandskyllinger. LETZ SUSHI har yderligere indgået et samarbejde med Anima for at stille højere krav til dyrevelfærden for frilandskyllinger. Når du bestiller sushi på vores sushirestaurant i Lyngby, er du altså med til at støtte op omkring bedre forhold for dyr og klimaet.

eksperimenterende sushi i lyngby

Vores menukort byder på en lang række klassiske sushifavoritter som nigiri og makiruller, men vi er også vilde med at eksperimentere med nye smagssammensætninger. Hver måned får vores dygtige sushikokke lov til at eksperimentere, hvilket munder ud i ”Månedens” rulle. Hos LETZ SUSHI i Lyngby ønsker vi nemlig at berige og overraske vores gæster.