Åbningstider:
Søndag til torsdag: 12.00-21.00
Fredag og lørdag: 12.00-22.00 (køkkenet lukker 21.00)

Velkommen i Lyngby

I en lille sidegade til Lyngby Hovedgade finder du en af vores hyggelige LETZ SUSHI restauranter. Den centrale placering i Lyngby gør sushirestauranten til et oplagt valg, hvis du er på shoppingtur i Lyngby Storcenter eller leder efter en udsøgt restaurantoplevelse.

Vi har åbent hver dag fra 12.00 til 21.00 – og klokken 22.00 i weekenden. Der er derfor muligt at nyde din sushi både til frokost og aften i vores lyse, flotte omgivelser. På solskinsdage er det desuden muligt at sidde ude på vores terrasse med en kold japansk øl eller drink.

Du kan naturligvis også bestille takeaway hos LETZ SUSHI Lyngby, der nemt kan hentes i restauranten eller leveres, når det passer dig.

SUSHI I LYNGBY

Er du på udkig efter lækker sushi i Lyngby? Besøg vores hyggelige sushirestaurant i Lyngby Hovedgade, hvor vi serverer sushi af højeste kvalitet. Vores sushirestaurant har en central beliggenhed, blot en kort gåtur fra Lyngby Storcenter og Lyngby Station, hvilket gør det nemt at komme forbi til en spontan frokost eller intim middag.

BOOK BORD HOS LETZ SUSHI LYNGBY HER 

Hos LETZ SUSHI i Lyngby Hovedgade har vi et bredt menukort af klassiske sushifavoritter som nigiri og makiruller. Derudover elsker vi at eksperimentere med nye smagsoplevelser, hvorfor du også finder lækre bowls, stegt agemono og et udvalg af vegansk sushi på menukortet. Uanset om du er allergiker, gravid eller ikke kan lide fisk, ønsker vi i Lyngby at berige og overraske med god sushi.

SUSHI TAKEAWAY I LYNGBY

Hvis du foretrækker at nyde sushi i hjemlige omgivelser, kan du nemt bestille hele vores menu som takeaway fra vores restaurant i Lyngby. Hver mandag tilbyder vi endda 25% på vores takeaway i Lyngby. Du kan udforske vores forskellige retter og læse mere om vores unikke tilbud Monday Madness på vores kampagneside.

Når du bestiller takeaway fra vores restaurant i Lyngby, har du valget mellem at hente sushien selv eller få den leveret direkte til din dør. Der er mange dejlige steder i Lyngby, hvor du kan nyde din sushi som takeaway – heriblandt den idylliske Folkepark ved Lyngby Sø. På en lun sommerdag kan du forkæle dig selv med udsøgt takeaway under åben himmel.

BESTIL DIN SUSHI SOM TAKEAWAY I LYNGBY HER

Er du medlem af vores Kundeklub, kan du bestille din takeaway gennem app’en, samtidig med at du optjener point. Derudover optjener du 5% i bonus ved hvert køb, som du til enhver tid kan bruge som betaling.

KVALITET OG DYREVELFÆRD I FOKUS

Hos LETZ SUSHI i Lyngby har vi fokus på kvalitet og bæredygtighed. Vi bruger kun friske råvarer og bæredygtigt fanget fisk, når vi serverer sushi for vores gæster. Vi går også et skridt videre i vores engagement for miljøet og dyrevelfærd ved udelukkende at bruge bæredygtig produceret fisk og skaldyr. På den måde er vi med til at beskytte naturen og dyrelivet. Derudover gør vi udelukkende brug af økologisk ris. Du kan læse mere om alle vores bæredygtige initiativer på hjemmesiden.

SE VORES MENUKORT HOS LETZ SUSHI LYNGBY HER

Tag en pause fra shoppingturen på Lyngby Hovedgade og besøg vores sushirestaurant i Lyngby. 

Vi ser frem til at byde dig velkommen hos LETZ SUSHI Lyngby!