Åbningstider:
Søndag-torsdag: 12.00-21.00
Fredag-lørdag: 12.00-22.00

24.-26. december: LUKKET
31. december: Åbent for takeaway 12.00-17.00 (kun forudbestillinger)
1. januar: 16.00-22.00

Velkommen i Lyngby

LETZ SUSHI i Lyngby er et hyggeligt spisested med en helt central placering i Lyngby Hovedgade, der gør det oplagt at besøge for både dig der bor i og besøger Lyngby.

Vi har åbent hver dag fra 12.00 til 22.00 og de flotte, lyse omgivelser indbyder til at nyde din sushi både til frokost og aften. Du har desuden mulighed for at nyde din sushi udenfor på vores terrasse, når vejret indbyder op til det.

Du kan naturligvis også bestille takeaway på vores spisested i Lyngby, som nemt kan hentes i restauranten eller leveres, når det passer dig.

sushi i lyngby

Leder du efter et godt spisested i Lyngby? Besøg vores hyggelige sushirestaurant i Lyngby Hovedgade, som byder på lækker sushi af højeste kvalitet. Vores sushirestaurant er centralt placeret – kun er en kort gåtur fra Lyngby Storcenter og Lyngby Station. Det er derfor nemt at komme dertil, også med offentlige transportmidler. Lyngby Hovedgade er et af de hyggeligste butiksstrøg udenfor København, så hvorfor ikke kombinere en shoppetur med en god middag?

takeawaysushi i lyngby

Hvis du hellere vil nyde aftenens sushifangst derhjemme, kan du bestille hele vores menukort som takeaway på vores spisested i Lyngby. Her kan du vælge mellem lækker sushi og mange andre retter. Vi tilbyder takeaway i Lyngby for enhver smag. Er du ikke vild med fisk? Så bestil en af væres mange retter med kød. Hvis du er vegetar eller veganer, kan du bestille vores lækre veganske sushi som takeaway.

Når du bestiller takeaway på vores restaurant i Lyngby, kan du vælge, om du selv vil hente din takeaway, eller om du vil have den leveret.

KVALITET OG DYREVELFÆRD I FOKUS

Hos LETZ SUSHI i Lyngby stiller vi utroligt høje krav til vores sushi. Vi forventer intet mindre end perfektion, kreativitet, dejlig smag og et godt håndværk. Vores sushi bliver derfor tilberedt med de bedste råvarer for at sikre den høje kvalitet.

Hos LETZ SUSHI i Lyngby støtter vi også op om bæredygtighed og dyrevelfærd. Alt fisk og skaldyr vi serverer, er derfor bæredygtigt produceret, så hverken miljøet eller dyrelivet har taget skade.

ET AF DE BEDSTE SPISESTEDER I LYNGBY

LETZ SUSHI i Lyngby Hovedgade er efter vores mening et af de bedste spisesteder i Lyngby. Vores menukort byder på en lang række klassiske sushifavoritter som nigiri og makiruller, men vi er også vilde med at eksperimentere med nye smagssammensætninger. Hver måned får vores dygtige sushikokke lov til at eksperimentere, hvilket munder ud i ”Sæsonens” rulle. Hos LETZ SUSHI i Lyngby ønsker vi nemlig at berige og overraske vores gæster.

Som nævnt kan du også bestille vores sushi som takeaway. Der er mange dejlige steder i Lyngby, hvor du kan nyde lækker takeaway – heriblandt Folkeparken ved Lyngby Sø, hvor du kan nyde din takeaway i solen.