LETZ SUSHI FOODTRUCK

Find vores foodtruck på flere af sommerens festivaler

LETZ SUSHI Foodtruck

LETZ SUSHI FOODTRUCK

Vores Foodtruck vil du kunne møde til en lang række begivenheder rundt om i Danmark, hvor vi med smagsfuld sushi giver lidt mere smag til sommerens mange oplevelser.

I 2019 vil du blandt andet kunne finde os på Roskilde Festival, Northside Festival, Heartland Festival og Langeland Festival.

Så kig efter vores grønne Foodtruck til sommerens oplevelser!

 

LETZ SUSHI FOODTRUCK

Find vores sushi foodtruck på flere af sommerens festivaler

LETZ SUSHI foodtruck

Vores sushifoodtruck vil du kunne møde til en lang række begivenheder rundt om i Danmark, hvor vi med smagsfuld og bæredygtig sushi giver lidt mere smag til sommerens mange oplevelser.

I 2019 vil du blandt andet kunne finde vores sushi foodtruck på Roskilde Festival, Northside Festival, Heartland Festival og Langeland Festival.

Så kig efter vores grønne LETZ SUSHI foodtruck til sommerens oplevelser!

Altid frisk sushi på vores foodtrucks

Vores fornemmeste opgave er at give vores kunder en fantastisk smagsoplevelse hver eneste gang, de besøger én af vores filialer.

På trods af at vores sushi bliver fremstillet i en foodtruck, kan du derfor være sikker på, at kvaliteten er lige så god, som du kender den fra vores sushirestauranter. I vores sushi foodtruck kan du se frem til et pænt anrettet måltid, som er fremstillet af friske råvarer af højeste kvalitet.

Bæredygtig sushi foodtruck

Selvom du er på farten, kan du sagtens værne om klimaet i dine valg af mad. Vælger du at købe street food i vores sushi foodtruck, kan du nyde dit måltid med ekstra god samvittighed. LETZ SUSHI er nemlig den første sushikæde, der serverer fisk og skaldyr, der er fuldt ud certificeret. Med det menes, at den fisk vi anvender i vores street food er ansvarligt opdrættet, og lever op til principperne om: Bæredygtige fiskebestande, minimering af miljøpåvirkninger og effektiv fiskeriforvaltning.

Det samme gælder vores emballage til takeawayordrer, som ligeledes er produceret med et ønske om at skåne både miljø samt dyre- og planteliv bedst muligt. Vores sushibakker består eksempelvis af 80 % genbrugsplast, og er fremstillet i Danmark med fokus på energivinding og genbrug. Ligesom vores servietter, takeawayposer og andre papirprodukter er lavet af FSC-certificeret træ, hvilket betyder, at det kommer fra bæredygtig skovbrug, hvor der bliver plantet lige så mange træer, som der bliver fældet. Dette gælder også vores spisepinde, der er produceret af FSC-certificeret bambus, som sikrer, at vores produktion ikke har en negativ effekt på dyr- og planteliv.

Er du nysgerrig efter at læse mere om vores bæredygtige tiltag og mål for fremtiden, der både gælder vores sushi foodtruck og restauranter, kan du finde meget mere information her.

Foodtruck til din fest

Er du vild med street food, og mangler du en foodtruck til din fest? Så er LETZ SUSHIs foodtruck løsningen for dig! I LETZ SUSHIs foodtruck finder du en lang række forskellige sushimenuer, som byder på alt fra klassiske nigiri og makiruller til de mere eksperimenterende af slagsen. Ligesom der i vores sortiment både er sushi for dig, der elsker laks, tun og rejer, og dig der er vegetar, veganer eller er plaget af allergier som laktose og gluten. Dine gæster finder derfor med sikkerhed noget, de kan lide i vores sushi foodtruck.

Bestil en foodtruck til København eller et andet sted i Danmark

Ønsker du at booke en foodtruck til København, Århus eller et andet sted i Danmark?

Vores sushi foodtrucks kan bookes til fester, festivaler, firmaarrangementer, fødselsdage, eller andre arrangementer hvor en sushi foodtruck vil være oplagt. Vores motto er nemlig: At hvis sushielskeren ikke kan komme til sushien, må sushien komme til sushielskeren.

En ting er i hvert fald sikkert – de besøgende vil juble over den eksklusive street food, som byder på smagsoplevelser udover det sædvanlige.