LETZ SUSHI Fisketorvet

Kalvebod Brygge 59, 1561 København V

Velkommen på
Fisketorvet

På Fisketorvet kan du besøge vores hyggelige restaurant, som du finder på 1. sal. Et oplagt besøg for jer, der trænger til et hvil efter en lang dag med shopping.

I lyse omgivelser kan du besøge os hver dag fra kl. 11.30 med plads til hygge for hele familien med smagsfuld sushi, børnemenuer med søde chokoladeskildpadder og en indendørslegeplads som nabo.

Bor du i nærheden kan du også vælge at bestille din takeaway fra restauranten som både levering og afhentning på de dage, hvor det gerne må være ekstra nemt.

NYD ET UDSØGT MÅLTID SUSHI PÅ FISKETORVET

Trænger du til lidt forfriskninger og en pause på din shoppetur? Besøg LETZ SUSHI på Fisketorvet, og få fyldt depoterne op med vores udsøgte sushi og læskende drikke. Vores restaurant på Fisketorvet er placeret i hyggelige omgivelser, hvor du i fred og ro kan nyde dit måltid.

LETZ SUSHI på Fisketorvet er den oplagte oase, når du trænger til et hvil, og sulten melder sig. Vores menukort favner bredt og byder på alt fra klassiske makiruller til salater og specialruller. Er du vegetar, veganer, eller laktose- eller glutenallergiker har vi flere forskellige retter, du kan vælge imellem. Vi tør derfor godt sige, at du med sikkerhed finder noget, der falder i din smag i vores hyggelige restaurant på Fisketorvet.

KVALITETEN ER ALTID I TOP, NÅR DU BESØGER OS

Kvalitet er altid førsteprioritet hos LETZ SUSHI på Fisketorvet. Vælger du at nyde dit måltid hos os, kan du derfor se frem til en udsøgt sushioplevelse. Vi ansætter kun de dygtigste sushikokke, der brænder for at arbejde med friske og bæredygtige råvarer, og som er i stand til at kreere sushi i verdensklasse, så du kan få et velfortjent hvil med god mad, når du besøger vores restaurant på Fisketorvet.

Derudover vægter vi evnen til at være innovativ højt. Vi ønsker at udvikle nye, lækre sushivarianter, der inspirerer og overrasker. Derfor finder du eksempelvis sushi med dansk fisk, når du besøger LETZ SUSHI på Fisketorvet. Når vi bruger lokal fisk, bliver sushien mere bæredygtig, hvilket vi vægter højt.

Skal din sushi være klar, når du kommer? Så bestil den som takeaway på vores restaurant på Fisketorvet.

LETZ SUSHI PÅ FISKETORVET – DEN KLIMAVENLIGE RESTAURANT

Hos LETZ SUSHI på Fisketorvet får du ikke blot serveret sushi af højeste kvalitet, men også sushi, der er fremstillet med omtanke for dyrevelfærd og klima. Vi arbejder konstant på at finde nye leverandører, som lever op til vores krav om bæredygtighed og kvalitet. Vores mål er at blive Europas mest bæredygtige sushibrand på alle parametre. Vi er godt på vej, og vi gør hver dag, hvad vi kan for at blive endnu bedre.

LETZ SUSHI er eksempelvis den første sushikæde i Europa, som udelukkende serverer sushi, der er fremstillet af bæredygtig og ansvarlig opdrættet fisk. Derudover er vores ris, nori-tang, soya og edamamebønner økologiske, ligesom vi kun serverer tang og ingefær, der ikke indeholder farvestoffer.

Vælger du at bestille din sushi på i vores restaurant på Fisketorvet, kan du se frem til et udsøgt måltid med fokus på bæredygtighed.

SUSHI TIL STORE OG SMÅ

Sushi er ikke kun for voksne, og hos LETZ SUSHI på Fisketorvet finder du derfor et stort udvalg af sushi både til store og små. Alle vores børnemenuer er udviklet med fokus på de smås smagsløg, og byder derfor på forskellige former for nigiri, makiruller og yaki, som alle er meget børnevenlige.

Vi ser frem til at byde hele familien velkommen til en smagsoplevelse udover det sædvanlige i vores hyggelige LETZ SUSHI-restaurant på Fisketorvet. Du kan naturligvis også bestille sushi til levering, hvis du gerne vil nyde din mad derhjemme.