LETZ SUSHI Fisketorvet

Kalvebod Brygge 59, 1561 København V

Åbningstider:
Mandag – lørdag: 11.30-21.00
Søndag: 11.30-20.00
(Køkkenet lukker 30 minutter før)

Velkommen på
Fisketorvet

På Fisketorvet kan du besøge vores hyggelige restaurant, som du finder på 1. sal. Et oplagt besøg for jer, der trænger til et hvil efter en lang dag med shopping.

I lyse omgivelser kan du besøge os hver dag fra kl. 11.30 med plads til hygge for hele familien med smagsfuld sushi, børnemenuer med søde chokoladeskildpadder og en indendørslegeplads som nabo.

Bor du i nærheden kan du også vælge at bestille din takeaway fra restauranten som både levering og afhentning på de dage, hvor det gerne må være ekstra nemt.

Nyd et udsøgt måltid sushi på Fisketorvet

Trænger du til lidt forfriskninger og en pause på din shoppetur? Besøg LETZ SUSHI på Fisketorvet, og få fyldt depoterne op med vores udsøgte sushi og læskende drikke. LETZ SUSHI på Fisketorvet er placeret i hyggelige omgivelser, hvor du i fred og ro kan nyde dit måltid i vores lille restaurant.

Vores sushirestaurant på Fisketorvet er den oplagte oase, når du trænger til et hvil, og sulten melder sig. Vores menukort favner bredt, og byder på alt fra klassiske makirulle til salater og specialruller. Er du vegetar, veganer, eller laktose – eller glutenallergiker, skal du heller ikke bekymre dig, det har vi også taget højde for. Vi tør derfor godt sige, at du med sikkerhed finder noget, der falder i din smag.

Gå på opdagelse i vores brede sortiment, og find din nye favorit!

Kvaliteten er altid i top, når du besøger os

Kvalitet er altid førsteprioritet hos LETZ SUSHI på Fisketorvet. Vælger du at nyde dit måltid hos os, kan du derfor se frem til en udsøgt sushioplevelse, hvor der virkelig er kælet for detaljerne og smagen.

Vores sushi er altid fremstillet af de bedste råvarer, da vi er af den overbevisning, at sushien aldrig bliver bedre end de råvarer, der er brugt til at fremstille den. Af samme grund er alle vores sushikokke nøje udvalgte, da vi netop ønsker, at du får en udsøgt oplevelse hver eneste gang, du besøger én af vores sushirestauranter.

LETZ SUSHI på Fisketorvet – det klimavenlige valg

Hos LETZ SUSHI på Fisketorvet får du ikke blot serveret sushi af højeste kvalitet, men også sushi der er fremstillet med omtanke for dyrevelfærd og klima. Vi arbejder konstant på at finde nye leverandører, som lever op til vores krav om bæredygtighed og kvalitet. Vores mål er at blive Europas mest bæredygtige sushibrand på alle parametre, vi er godt på vej, men gør hver dag, hvad vi kan for at blive endnu bedre.

LETZ SUSHI er eksempelvis den første sushikæde i Europa, som udelukkende serverer sushi, der er fremstillet af bæredygtig og ansvarlig opdrættet fisk. På nuværende tidspunkt er vores ris, nori-tang, soya og edamamebønner også økologiske. Ligesom vi kun serverer tang og ingefær, der ikke indeholder farvestoffer.

Vælger du at bestille din sushi på Fisketorvet hos os, kan du se frem til et udsøgt måltid, som du kan nyde med ekstra god samvittighed, når du ved, at den er produceret under ordentlige forhold.

Vil du vide mere om vores bæredygtige tiltag og vores visioner for fremtiden, kan du læse meget mere her.

Sushi til store og små

Sushi er ikke kun for voksne, hos LETZ SUSHI på Fisketorvet finder du derfor et stort udvalg af sushi både til store og små. Alle vores børnemenuer er udviklet med fokus på de smås smagsløg, og byder derfor på forskellige former for nigiri, makiruller og yaki, som alle er meget børnevenlige.

Vi ser frem til at byde hele familien velkommen til en smagsoplevelse udover det sædvanlige hos LETZ SUSHI på Fisketorvet!