Åbningstider:
Søndag til torsdag: 16.00-21.00
Fredag og lørdag: 12.00-22.00 (køkkenet lukker 21.00)

Velkommen hos Letz Sushi Engholmene

På Christian Langes Plads i Københavns nyeste kvarter Engholmene finder du en af vores smukkeste restauranter.

Placeret tæt på vandet og ud til et af byens fedeste rekreative områder, har vi her de helt optimale omgivelser for at give dig den fulde oplevelse af Letz Sushi – både indenfor eller udenfor på vores hyggelige terrasse.

Du kan også bestille takeaway og nyde sushi af den bedste kvalitet på et af områdets mange solrige spots ud til kanalen.

Velkommen på Engholmene

Hos LETZ SUSHI på Engholmene finder du en af vores charmerende restauranter med udsigt ud over havnefronten ved Sydhavn. Omgivet af vandet i kanalerne er Engholmene en ny pulserende bydel, hvor vi er centralt placeret på Christian Langes Plads. Her serverer vi sprøde starters, klassiske nigiri og friske sushiruller alle ugens dage.

 

Vi har åbent hver dag fra 12.00 til 21.00 – og til klokken 22.00 i weekenden (køkkenet lukker 21.00). Du har derfor rig mulighed for at nyde din sushi til frokost og aften i Sydhavnen. Vi har også et stort udvalg af lækre takeaway-menuer, du kan tage med hjem eller sidde nede ved kajen og spise.

 

Engholmene – Sushi i Sydhavnen

I Sydhavns stemningsfulde havnemiljø summer det af liv og skvuplende vand fra kanalerne. Den gamle fiskerihavn er en skøn kombination af kulturhistoriske bygninger og moderne boligbyggeri. Ud til Sydhavns havnefront har LETZ SUSHI på Engholmene en skøn placering på Christian Langes Plads 1, hvorfra du kan se solen glinse i vandoverfladen.

 

I vores lokaler på Engholmene serverer vi delikat sushi, lækre bowls med grillet fisk og kød samt udsøgte desserter. Skulle sulten melde sig, er du velkommen til at komme forbi restauranten eller booke bord online hos LETZ SUSHI Engholmene.

 

SE VORES MENUKORT HER

 

Vegansk sushi med fokus på kvalitet 

Hos LETZ SUSHI på Engholmene ønsker vi, at alle vores gæster får en madoplevelse ud over det sædvanlige. Vores kompetente kokke går derfor ikke på kompromis, når det gælder smag og kvalitet.

 

For at imødekomme alle, uanset alder og madpræferencer, har vi i Sydhavn et lækkert udvalg af sushi med både børnemenuer og vegansk sushi. Sushi behøver nemlig ikke at indeholde rå fisk, selvom det ofte forbindes med det. Ud over vegansk sushi kan vi også anbefale vores veganske retter på menukortet. På Engholmene serverer vi både tempurastegte grøntsager, edamamebønner og veggie bowls, der er rig på umami.

 

Har du spørgsmål til menukortet, er du altid velkommen til at spørge personalet.

 

Miljøbevidst sushi på Engholmene

Hos LETZ SUSHI på Engholmene er vi stolte af at kunne servere et lækkert måltid af frisk fisk og økologiske råvarer, der har fokus på miljøet. Bæredygtighed og miljø er nemlig to vigtige grundsten hos LETZ SUSHI, som vi arbejder ud fra hver dag. Som den eneste sushikæde i Europa serverer vi fuldt ud certificeret bæredygtig fisk og skaldyr eller fisk fra skånsomt kystfiskeri.

 

Spiser du sushi hos os i Sydhavnen får du en velsmagende middag med alt fra nystegte tempurarejer, friskrullet makiruller og lækre sideorders, mens du samtidig er med til at støtte en mere klimavenlig tilgang til at tilberede sushi.

 

Sushi takeaway på Engholmene

Ønsker du at sidde nede ved kanalerne og se solen gå ned i horisonten? Med takeaway fra LETZ SUSHI kan du vælge mellem et stort udvalg af sushimenuer og retter, du kan tage med dig. Du kan også sammensætte din egen menu, som du kan nyde til lyden af klukkende vand.

 

Vi leverer også sushi direkte til døren i hele København, hvis du hellere vil nyde sushien hjemme med et glas vin. Sushien bliver leveret i danskproducerede takeaway-bakker bestående af restprodukter fra landbruget – herunder halm og andre fossilfrie overskudsmaterialer.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos LETZ SUSHI Engholmene!