LETZ SUSHI
Amager
32 22 19 17

Bordbestilling / Kontakt

Amagerbrogade 142
2300 København S
Tlf: 3222 1917

 

Åbningstider

Alle dage 16.00-21.00

Husk at du kan få leveret til døren fra 59 kr.
Læs mere her

Sushi på Amagerbro

Leder du efter et lækkert sted at spise sushi på Amager? Kom forbi den lille, men hyggelige LETZ Sushi på Amager. I 2016 slog vi dørene op for LETZ Sushi på Amager, som lige siden har været en succes. Kom forbi vores hyggelige sushirestaurant på Amager til et dejligt måltid sushi, eller bestil take away du kan nyde i ro og mag derhjemme. Ligegyldig hvad du er til, sætter vi rammerne for en god aften med sushi på Amager.

Sushi på Amager af højeste kvalitet

Hos LETZ Sushi på Amager går vi aldrig på kompromis med kvalitet og smag. Vi serverer derfor kun smagfuld sushi af højeste kvalitet, som er tilberedt af vores dygtige sushikokke.

Vores menukort er bygget op omkring lækre tempura- hapsere, forskellige versioner af edamame-bønner, miso, tofu og ikke mindst sushi klassikere, som maki-ruller og nigiri. Hos LETZ Sushi på Amager ønsker vi at berige og overraske vores gæster, derfor finder du også nye former for sushi i vores sortiment. Er du interesseret i at se vores udvalg af sushi på Amager, finder du vores menukort her.

Et klimavenligt valg

Har bæredygtighed betydning for dit valg? Når du bestiller sushi hos LETZ Sushi på Amager, støtter du op omkring en mere klimavenlig tilgang til sushi. Hos LETZ Sushi på Amager benytter vi kun certificeret fisk og økologiske ris i vores sushi. Vi ønsker nemlig kun at bruge rene råvarer i vores sushi, som er produceret under ordentlige forhold. Vores mål er at være førende indenfor bæredygtig sushi i Danmark.

Derfor bruger vi også kun certificerede sushibakker, som er produceret i Danmark. Sushibakkerne består af 80 % genbrugsmateriale, som giver stor energivinding ved forbrænding. Derudover frigives kun CO2 og CO ved selve forbrændingen.

Hos LETZ Sushi på Amager holder vi åben alle dage fra 16-21.

Kom forbi LETZ Sushi på Amager til en dejlig aften i sushiens tegn.