Velkommen på Amager

Midt på Amagerbrogade finder du en af vores restauranter, hvor du hver dag kan nyde velsmagende sushi lavet på bæredygtig fisk og økologisk ris.

En af vores mindre restauranter, hvor vi primært laver din sushi som takeaway – og du bestemmer selv om det skal være til afhentning eller levering. Vi har dog flere gode siddepladser, så du er velkommen til at nyde din sushi hos os.

SUSHI PÅ AMAGER

Leder du efter et lækkert sted at spise sushi på Amager? Kom forbi vores lille, hyggelige LETZ SUSHI på Amagerbrogade. Vores sushirestaurant på Amager har serveret lækker sushi to stay eller som takeaway siden 2016.

Lad dig friste af vores menukort, og kom forbi vores hyggelige restaurant til et dejligt måltid sushi, eller bestil noget af det bedste sushi som takeaway, som du kan nyde i ro og mag derhjemme. Ligegyldig hvad du er til, sætter vi rammerne for en god aften med sushi på Amager.

Den bedste SUSHI PÅ AMAGER AF HØJESTE KVALITET

Hos LETZ SUSHI på Amager går vi aldrig på kompromis med kvalitet og smag. Vi serverer derfor kun smagfuld sushi af højeste kvalitet, som er tilberedt af vores dygtige sushikokke. Derfor er det også kun naturligt, at vi stræber efter altid at levere det bedste sushi på hele Amager.

Vores menukort er bygget op omkring lækre tempura-hapsere, forskellige versioner af edamame-bønner, miso, tofu og ikke mindst sushiklassikere som maki-ruller og nigiri. Hos LETZ SUSHI på Amager ønsker vi at berige og overraske vores gæster, derfor finder du også nye former for sushi i vores sortiment.

Er du blevet sulten? Så bestil takeaway fra LETZ SUSHI på Amager.

ET KLIMAVENLIGT VALG

Har bæredygtighed betydning for dit valg når du køber takeaway? Når du bestiller mad hos LETZ SUSHI på Amager, støtter du op omkring en mere klimavenlig tilgang til sushi. Vi benytter nemlig udelukkende certificeret fisk og økologiske ris i vores sushi. Vores mål er at blive det førende brand indenfor bæredygtig sushi i Europa.

Derfor bruger vi også kun sushibakker, som er produceret i Danmark. Sushibakkerne består af 80 % genbrugsmateriale. Hvis du vasker sushibakkerne af, kan de desuden sorteres som hård plast igen, så de kan blive genbrugt yderligere.

Læs mere om vores tiltag i forhold til bæredygtighed.

Takeaway på Amager med fokus på bæredygtighed

Når du bestiller takeaway hos LETZ SUSHI på Amager, får du lækker mad produceret af de bedste råvarer. Det er vigtigt for os ikke at udnytte naturen, når vi laver noget af det bedste sushi, der findes på Amager. Derfor har vi både fokus på bæredygtig fangst af fisk, økologi og klima, når vi vælger hvilke råvarer, vi skal bruge i vores sushi og i vores øvrige menu. Når vi bruger den fisk, der er tilgængelig lokalt, kan vi gøre vores sushi endnu mere klimavenlig, da vi mindsker Co2 udledningen på transport.

Når du bestiller sushi som takeaway hos LETZ SUSHI på Amager, vælger du selv, om du vil hente din mad i vores restaurant på Amagerbrogade, eller om du vil have den leveret hjem til dig.

Vegansk sushi på Amager

Mange tror, at veganere ikke kan spise sushi. I vores restaurant på Amager finder du dog et udvalg af den bedste veganske sushi, der kan nydes i vores restaurant eller bestilles som takeaway. Det er vigtigt for os at byde alle velkomne i vores LETZ SUSHI-restauranter. Derfor har vi udviklet særlige menuer med både vegetariske og vegansk sushi. Fordi vores udvalg er så bredt, er det nemt at finde noget for enhver smag hos os.

Vi glæder os til at se dig i vores sushirestaurant på Amager.